Bericht versturen
Huis > Producten > Windows Server 2019versies >
Engelse Server 2022 van de Microsoft Windows Server 2022 Standaardwinst STD FPP Zeer belangrijke Vergunning

Engelse Server 2022 van de Microsoft Windows Server 2022 Standaardwinst STD FPP Zeer belangrijke Vergunning

Engelse Windows Server 2022 Standardoem

STD Windows Server 2022 Standard

OEM de Zeer belangrijke Vergunning van de winstserver 2022

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Cerfified

Modelnummer:

Venstersserver 2022

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Productnaam:
De normkleinhandel van de winstserver 2022
Taal:
Engels
Optische Opslag:
DVD-aandrijving
Pakket:
OEM
RAM:
512 MB
Schijfruimte:
32GB
Productomschrijving

Engelse Microsoft Windows Server 2022 Standaard Kleinhandelsdoos, Winstserver 2022 STD FPP Zeer belangrijke Vergunning

Productomschrijvingwindows server 2022 standard:

Met een groeiend aantal cyber-veiligheidsbedreigingen en het effect van incidenten die snel stijgen, is de veiligheid met hoogste prioriteit voor onze klanten. De Windows Server 2022 omvat nieuwe veiligheidsmogelijkheden zoals beveiligen-kernserver en veilige connectiviteit.

Beveiligde Kernserver
Krachtige bedreigingsbescherming samen om multi-layer veiligheid over hardware, ingebouwde programmatuur, en het besturingssysteem te verstrekken. Het gebruikt Trusted Platform Module 2,0 en Systeemwacht veilig aan laars op Windows Server en minimaliseert risico van ingebouwde programmatuurkwetsbaarheid. De beveiligen-kernserver omvat ook op virtualisatie-gebaseerde veiligheids (VBS) eigenschappen zoals Credentiewacht en hypervisor-Beschermde codeintegriteit (HVCI).

Credentiewacht
Preventative defensie voor gevoelige activa zoals geloofsbrieven, en HVCI passen hardware-wortel geschoten veiligheid te verhinderen geavanceerd malware met het systeem toe te knoeien. De beveiligde connectiviteit voegt een extra laag van veiligheid tijdens vervoer voor geavanceerde bescherming toe. De Windows Server 2022 verbetert verbindingsveiligheid met het snellere en veiligere gecodeerde protocol van de hypertextoverdracht veilige (HTTPS) en transportlaagveiligheid (TLS) standaard toegelaten 1,3. De klanten kunnen servercommunicatie met industrie-norm aes-256 verder ook beveiligen encryptie, die nu het blok (SMB) protocol van het serverbericht en betere controles steunt.

Hybride mogelijkheden met Azuurblauw
Wij brengen nieuwe mogelijkheden die klanten toelaten om wolken uit innovatie met hun on-premisesinvesteringen voordeel te halen. Azure Arc en de Dienst van de Opslagmigratie zijn twee zeer belangrijke hybride mogelijkheden die het best met Windows Server 2022 werken.

Azure Arc laat klanten toe om, Windows Server-on-premises te beheren te beveiligen en te regeren, bij de rand, of in multi-wolkenmilieu's van één enkel controlevliegtuig in Azuurblauw. Door Azure Arc, kunnen de klanten Azuurblauwe beheersmogelijkheden zoals Azure Policy, Azure Monitor, en Azure Defender voor die servers gemakkelijk aanwenden. Wat meer, een paar eenvoudige kliks in het Centrum is van Venstersadmin kan connectiviteit aan Azure Arc toelaten. Verder, hebben wij het Centrum v2103 van Venstersadmin met beduidend beter virtueel machinebeheer, een eenvoudigere gebeurteniskijker, en veel meer updates verbeterd. Het Centrum van venstersadmin is ook beschikbaar in het Azuurblauwe portaal.

Windows Server 2022
verbetert de naadloze connectiviteit van bestandsserverson-premises aan bestandsservers op Azuurblauw. De updates aan de Dienst van de Opslagmigratie staan klanten toe om bestandsservers van bepaalde opslag van de netwerktoegang (NAS) en Venstersbestandsservers aan Venstersservers op Azuurblauw te migreren. Gebruikend de Dienst van de Opslagmigratie om te migreren staan de gegevens aan servers klanten toe om lage latentie te handhaven terwijl het verminderen van hun voetafdruk van de on-premisesopslag.

Flexibel toepassingsplatform
De klanten gebruiken Windows Server om toepassingen op grote schaal in werking te stellen en verdeelde. Derhalve hebben wij gestage nadruk bij het brengen van platformmogelijkheden en hulpmiddelen die ontwikkelaarsnelheid verbeteren en voor zaken-kritieke werkbelasting zoals SQL Server.In deze versie steunen geplaatst, voegen wij verscheidene het platformverbeteringen voor Vensterscontainers toe, met inbegrip van app-compatibiliteit en de ervaring van de Vensterscontainer met Kubernetes. Een belangrijke verbetering omvat het verminderen van de het beeldgrootte van de Vensterscontainer, die tot snellere downloadtijd en betere prestaties leidt. Bovendien kunt u toepassingen nu in werking stellen die van Azure Active Directory met groep beheerden de Dienstenrekeningen (gMSA) zonder domein die bij de containergastheer aansluiten zich afhangen. Voorts zijn er verscheidene andere verhogingen die de ervaring van de Vensterscontainer met Kubernetes vereenvoudigen. Deze verhogingen omvatten steun voor gastheer-proces containers voor knoopconfiguratie, IPv6, en de verenigbare implementatie van het netwerkbeleid met Calico.

Naast het platformverbeteringen, hebben wij een bijgewerkt het Centrumhulpmiddel van Venstersadmin dat het gemakkelijk maakt containerize .NET-toepassingen. Zodra de toepassing in een container is, kunt u het op Azure Container Registry ontvangen om het aan andere Azuurblauwe diensten, met inbegrip van Azure Kubernetes Service dan op te stellen.

Eigenschappen van Windows Server 2022 Standard:

Eigenschap

Standaarduitgave

Datacenteruitgave

De functionaliteit van kernwindows server

Beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

Hybride integratie

Beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

Windows Server-containers Onbeperkt Onbeperkt
Opslagreplica

Beperkte eigenschap

Beschikbare eigenschap
Software-bepaald voorzien van een netwerk

Niet beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap
Software-bepaalde opslag

Niet beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

Wat nieuw is in Windows Server 2022?

Veiligheid

De nieuwe veiligheidsmogelijkheden in Windows Server 2022 combineren andere veiligheidsmogelijkheden in Windows Server over veelvoudige gebieden om defensie-in-diepte bescherming tegen geavanceerde bedreigingen te bieden. De geavanceerde multi-layer veiligheid in Windows Server 2022 biedt de uitvoerige bescherming die de servers vandaag vergen.

Beveiligen-kernserver

De verklaarde hardware van de beveiligen-Kernserver van een OEM partner biedt extra veiligheidsbescherming die tegen verfijnde aanvallen nuttig zijn. Dit kan verhoogde verzekering verstrekken wanneer het behandeling van opdracht kritieke gegevens in de enkele meeste gegevens gevoelige industrieën. Een beveiligen-Kernserver gebruikt hardware, ingebouwde programmatuur, en bestuurdersmogelijkheden om geavanceerde Windows Server-veiligheidseigenschappen toe te laten. Veel van deze eigenschappen zijn beschikbaar in PCs van de Vensters beveiligen-Kern en zijn nu ook beschikbaar met de hardware en de Windows Server 2022 van de beveiligen-Kernserver.

Hardware wortel-van-vertrouwen

Trusted Platform Module 2,0 (TPM 2,0) veilige crypto-bewerker spaanders verstrekt een veilige, hardware-based opslag voor gevoelige cryptografische sleutels en gegevens, met inbegrip van de metingen van de systemenintegriteit. Op TPM 2,0 kan verifiëren dat de server met wettige code is begonnen en kan door verdere codeuitvoering worden vertrouwd. Dit is gekend als hardware wortel-van-vertrouwen en door eigenschappen zoals BitLocker-aandrijvingsencryptie gebruikt.

Op virtualisatie-gebaseerde veiligheid (VBS)

De beveiligen-kernservers steunen op virtualisatie-gebaseerde veiligheid (VBS) en op hypervisor-gebaseerde codeintegriteit (HVCI). VBS-de virtualisatie van de gebruikshardware komt voor om een veilig gebied van geheugen te creëren en te isoleren van het normale besturingssysteem, die tegen een volledige die klasse van kwetsbaarheid beschermen in de aanvallen van de cryptocurrencymijnbouw wordt gebruikt. VBS staat voor het gebruik van Credentiewacht, ook toe waar de gebruikersreferenties en de geheimen in een virtuele container worden opgeslagen geen dietot het besturingssysteem kan direct toegang hebben.

Ingebouwde programmatuurbescherming

De ingebouwde programmatuur voert met hoge voorrechten uit en is vaak onzichtbaar aan traditionele anti-virus oplossingen, wat heeft tot een stijging van het aantal op ingebouwde programmatuur-gebaseerde aanvallen leiden. De bewerkers van de beveiligen-kernserver steunen meting en controle van laarsprocessen met Dynamische Wortel van Vertrouwen voor Metings (DRTM) technologie en isolatie van bestuurderstoegang tot geheugen met Directe geheugentoegang (DMA) bescherming.

HVCI gebruikt VBS om het beleidshandhaving van de codeintegriteit, met inbegrip van kernelmodusintegriteit beduidend te versterken die alle kernelmodusbestuurders en binaire getallen in een gevirtualiseerd milieu alvorens zij zijn begonnen controleert, verhinderend niet -ondertekende stuurprogramma's of systeemdossiers worden geladen in systeemgeheugen.

Beveilig connectiviteit

Vervoer: HTTPS en TLS 1,3 op Windows Server 2022 standaard wordt toegelaten die

Beveilig de verbindingen centraal bij de stelsels van systemen van vandaag zijn. Transport Layer Security (TLS) 1,3 is de laatste versie van het meest opgestelde beveiligingsprotocol van Internet, dat gegevens codeert om een veilig communicatiekanaal tussen twee eindpunten te verstrekken. HTTPS en TLS 1,3 worden nu toegelaten standaard op Windows Server 2022, die de gegevens van cliënten beschermen die met de server verbinden. Het elimineert verouderde cryptografische algoritmen, verbetert veiligheid over oudere versies, en poogt zo veel van de handdruk te coderen mogelijk. Leer meer over gesteunde TLS-versies en over gesteunde cijferreeksen.

Server Message Block (SMB): SMB aes-256 encryptie voor de meeste bewuste veiligheid

Windows Server steunt nu aes-256-GCM en aes-256-CCM cryptografische reeksen voor de encryptie en het ondertekenen van SMB. De vensters zullen automatisch deze geavanceerdere cijfermethode wanneer het verbinden met een andere computer bespreken die het ook steunt, en het kan ook door Groepsbeleid worden verplicht gesteld. Windows Server steunt nog aes-128 voor beneden-vlakke verenigbaarheid.

Beveilig DNS: Gecodeerde DNS naamomzettingverzoeken met DNS-over--HTTPS

De DNS client in Windows Server 2022 steunt nu DNS-over--HTTPS (DoH) die DNS vragen gebruikend het HTTPS-protocol codeert. Dit helpt uw verkeer zo privé mogelijk houden door het verhinderen van afluisteren en uw DNS gegevens die worden gemanipuleerd. Leer meer over het vormen van de DNS client om DoH te gebruiken.

SMB: Oost-west SMB-encryptiecontroles voor interne clustermededelingen

Windows Server-de failoverclusters steunen nu korrelige controle van het coderen van en het ondertekenen van de mededelingen van de intra-knoopopslag voor Clusters Shared Volume (CSV) en de laag van de opslagbus (SBL). Dit betekent dat wanneer het gebruiken van Opslagruimten leid, kunt u beslissen oost-west mededelingen te coderen of te ondertekenen binnen de cluster zelf voor hogere veiligheid.

SMB Direct en RDMA-encryptie

Het SMB Direct en RDMA-de leverings hoge bandbreedte, de lage stof van het latentievoorzien van een netwerk voor werkbelasting zoals Opslagruimten leiden, Opslagreplica, hyper-V, schaal-uit Bestandsserver, en SQL Server. Het SMB Direct in Windows Server 2022 steunt nu encryptie. Eerder, maakte het toelaten van SMB-encryptie directe gegevensplaatsing onbruikbaar; dit was opzettelijk, maar ernstig beïnvloedde prestaties. Nu zijn de gegevens gecodeerd gegeven vóór plaatsing, die tot veel minder prestatiesdegradatie leiden terwijl het toevoegen van aes-128 en aes-256 beschermde pakketprivacy.

SMB over QUIC

SMB over QUIC werkt het protocol van SMB 3.1.1 in Windows Server 2022 Datacenter bij: Azure Edition en gesteunde Vensterscliënten om het QUIC-protocol in plaats van TCP te gebruiken. Door SMB over QUIC samen met TLS 1,3 te gebruiken, kunnen de gebruikers en de toepassingen veilig en betrouwbaar tot gegevens van randbestandsservers toegang hebben die in Azuurblauw lopen. Mobiel en telecommuter gebruikers vereis niet meer VPN om tot hun bestandsservers over SMB toegang te hebben wanneer op Vensters. Meer informatie kan in SMB over QUIC-documentatie worden gevonden.

Engelse Server 2022 van de Microsoft Windows Server 2022 Standaardwinst STD FPP Zeer belangrijke Vergunning 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2024 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.