Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server 2019versies

TPM 2,0 VBS-Microsoft Windows Server 2022oem Online Activering 4GHz

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

TPM 2,0 VBS-Microsoft Windows Server 2022oem Online Activering 4GHz

TPM 2.0 VBS Microsoft Windows Server 2022 OEM Online Activation 4GHz
TPM 2.0 VBS Microsoft Windows Server 2022 OEM Online Activation 4GHz TPM 2.0 VBS Microsoft Windows Server 2022 OEM Online Activation 4GHz

Grote Afbeelding :  TPM 2,0 VBS-Microsoft Windows Server 2022oem Online Activering 4GHz Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Cerfified
Modelnummer: Venstersserver 2022
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 5000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Bewerker: 4GHz bewerker met 64 bits Taal: Engels
Optische Opslag: DVD-aandrijving Pakket: OEM
RAM: 512 MB Schijfruimte: 32 GB
Hoog licht:

VBS-Microsoft Windows Server 2022

,

De Microsoft Windows Server 2022 van TPM 2

,

4GHz Windows Server Key License

Microsoft Windows Server 2022 Standaardoem Online de Activerings Zeer belangrijke Vergunning van Datacenter van de Winstserver 2022

 

Productomschrijving:

 

De winstserver 2022 standard is het nieuwe belangrijke serverbesturingssysteem, en het heeft verscheidene unieke eigenschappen die uw zaken zullen maken bloeien. Niet alleen wint Server 2022 verstrekt snelle prestaties als betrouwbaar werkpaard voor allerlei ondernemingen, maar ook aanbiedt specifieke voordelen aan de industrieën, ook.

De winstserver 2022 is de meest recente versie van het wolk-klaar besturingssysteem van Microsoft. Het komt met technologieën die het gemakkelijker voor u het mogelijk maken te migreren uw werkbelasting wanneer u klaar bent. voorts kan dit plan oprovides een begroting-vriendschappelijke keus zodat u geld besparen terwijl nog het runnen van de programma's en de toepassingen uw zaken op elke dag afhangen.

 

Eigenschappen:

 

Eigenschap

Standaarduitgave

Datacenteruitgave

De functionaliteit van kernwindows server

Beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

Hybride integratie

Beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

Windows Server-containers Onbeperkt Onbeperkt
Opslagreplica

Beperkte eigenschap

Beschikbare eigenschap
Software-bepaald voorzien van een netwerk

Niet beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap
Software-bepaalde opslag

Niet beschikbare eigenschap

Beschikbare eigenschap

 

Wat nieuw is in Windows Server 2022?

 

Veiligheid

De nieuwe veiligheidsmogelijkheden in Windows Server 2022 combineren andere veiligheidsmogelijkheden in Windows Server over veelvoudige gebieden om defensie-in-diepte bescherming tegen geavanceerde bedreigingen te bieden. De geavanceerde multi-layer veiligheid in Windows Server 2022 biedt de uitvoerige bescherming die de servers vandaag vergen.

 

Beveiligen-kernserver

De verklaarde hardware van de beveiligen-Kernserver van een OEM partner biedt extra veiligheidsbescherming die tegen verfijnde aanvallen nuttig zijn. Dit kan verhoogde verzekering verstrekken wanneer het behandeling van opdracht kritieke gegevens in de enkele meeste gegevens gevoelige industrieën. Een beveiligen-Kernserver gebruikt hardware, ingebouwde programmatuur, en bestuurdersmogelijkheden om geavanceerde Windows Server-veiligheidseigenschappen toe te laten. Veel van deze eigenschappen zijn beschikbaar in PCs van de Vensters beveiligen-Kern en zijn nu ook beschikbaar met de hardware en de Windows Server 2022 van de beveiligen-Kernserver.

 

Hardware wortel-van-vertrouwen

Trusted Platform Module 2,0 (TPM 2,0) veilige crypto-bewerker spaanders verstrekt een veilige, hardware-based opslag voor gevoelige cryptografische sleutels en gegevens, met inbegrip van de metingen van de systemenintegriteit. Op TPM 2,0 kan verifiëren dat de server met wettige code is begonnen en kan door verdere codeuitvoering worden vertrouwd. Dit is gekend als hardware wortel-van-vertrouwen en door eigenschappen zoals BitLocker-aandrijvingsencryptie gebruikt.

 

Op virtualisatie-gebaseerde veiligheid (VBS)

De beveiligen-kernservers steunen op virtualisatie-gebaseerde veiligheid (VBS) en op hypervisor-gebaseerde codeintegriteit (HVCI). VBS-de virtualisatie van de gebruikshardware komt voor om een veilig gebied van geheugen te creëren en te isoleren van het normale besturingssysteem, dat tegen een volledige die klasse van kwetsbaarheid beschermt in de aanvallen van de cryptocurrencymijnbouw wordt gebruikt. VBS staat voor het gebruik van Credentiewacht, ook toe waar de gebruikersreferenties en de geheimen in een virtuele container worden opgeslagen geen dietot het besturingssysteem kan direct toegang hebben.

 

Ingebouwde programmatuurbescherming

De ingebouwde programmatuur voert met hoge voorrechten uit en is vaak onzichtbaar aan traditionele anti-virus oplossingen, wat heeft tot een stijging van het aantal op ingebouwde programmatuur-gebaseerde aanvallen leiden. De bewerkers van de beveiligen-kernserver steunen meting en controle van laarsprocessen met Dynamische Wortel van Vertrouwen voor Metings (DRTM) technologie en isolatie van bestuurderstoegang tot geheugen met Directe geheugentoegang (DMA) bescherming.

HVCI gebruikt VBS om het beleidshandhaving van de codeintegriteit, met inbegrip van kernelmodusintegriteit beduidend te versterken die alle kernelmodusbestuurders en binaire getallen in een gevirtualiseerd milieu alvorens zij zijn begonnen controleert, verhinderend niet -ondertekende stuurprogramma's of systeemdossiers worden geladen in systeemgeheugen.

 

Beveilig connectiviteit

Vervoer: HTTPS en TLS 1,3 op Windows Server 2022 standaard wordt toegelaten die

Beveilig de verbindingen centraal bij de stelsels van systemen van vandaag zijn. Transport Layer Security (TLS) 1,3 is de laatste versie van het meest opgestelde beveiligingsprotocol van Internet, dat gegevens codeert om een veilig communicatiekanaal tussen twee eindpunten te verstrekken. HTTPS en TLS 1,3 worden nu toegelaten standaard op Windows Server 2022, die de gegevens van cliënten beschermt die met de server verbinden. Het elimineert verouderde cryptografische algoritmen, verbetert veiligheid over oudere versies, en poogt zo veel van de handdruk te coderen mogelijk. Leer meer over gesteunde TLS-versies en over gesteunde cijferreeksen.

 

Server Message Block (SMB): SMB aes-256 encryptie voor de meeste bewuste veiligheid

Windows Server steunt nu aes-256-GCM en aes-256-CCM cryptografische reeksen voor de encryptie en het ondertekenen van SMB. De vensters zullen automatisch deze geavanceerdere cijfermethode wanneer het verbinden met een andere computer bespreken die het ook steunt, en het kan ook door Groepsbeleid worden verplicht gesteld. Windows Server steunt nog aes-128 voor beneden-vlakke verenigbaarheid.

 

Beveilig DNS: Gecodeerde DNS naamomzettingverzoeken met DNS-over--HTTPS

De DNS client in Windows Server 2022 steunt nu DNS-over--HTTPS (DoH) die DNS vragen gebruikend het HTTPS-protocol codeert. Dit helpt uw verkeer zo privé mogelijk houden door het verhinderen van afluisteren en uw DNS gegevens die worden gemanipuleerd. Leer meer over het vormen van de DNS client om DoH te gebruiken.

 

SMB: Oost-west SMB-encryptiecontroles voor interne clustermededelingen

Windows Server-de failoverclusters steunen nu korrelige controle van het coderen van en het ondertekenen van de mededelingen van de intra-knoopopslag voor Clusters Shared Volume (CSV) en de laag van de opslagbus (SBL). Dit betekent dat wanneer het gebruiken van Opslagruimten leid, kunt u beslissen oost-west mededelingen te coderen of te ondertekenen binnen de cluster zelf voor hogere veiligheid.

 

SMB Direct en RDMA-encryptie

Het SMB Direct en RDMA-de leverings hoge bandbreedte, de lage stof van het latentievoorzien van een netwerk voor werkbelasting zoals Opslagruimten leiden, Opslagreplica, hyper-V, schaal-uit Bestandsserver, en SQL Server. Het SMB Direct in Windows Server 2022 steunt nu encryptie. Eerder, maakte het toelaten van SMB-encryptie directe gegevensplaatsing onbruikbaar; dit was opzettelijk, maar ernstig beïnvloedde prestaties. Nu zijn de gegevens gecodeerd gegeven vóór plaatsing, die tot veel minder prestatiesdegradatie leiden terwijl het toevoegen van aes-128 en aes-256 beschermde pakketprivacy.

 

SMB over QUIC

SMB over QUIC werkt het protocol van SMB 3.1.1 in Windows Server 2022 Datacenter bij: Azure Edition en gesteunde Vensterscliënten om het QUIC-protocol in plaats van TCP te gebruiken. Door SMB over QUIC samen met TLS 1,3 te gebruiken, kunnen de gebruikers en de toepassingen veilig en betrouwbaar tot gegevens van randbestandsservers toegang hebben die in Azuurblauw lopen. Mobiel en telecommuter gebruikers vereis niet meer VPN om tot hun bestandsservers over SMB toegang te hebben wanneer op Vensters. Meer informatie kan in SMB over QUIC-documentatie worden gevonden.

 

TPM 2,0 VBS-Microsoft Windows Server 2022oem Online Activering 4GHz 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons