Bericht versturen
Huis >

Minko Software Service Co. LTD Bedrijfprofiel

Minko Software Service Co. LTD
We are a very strong enterprise. How strong is it? I won't introduce it here. FeeWe are a very strong enter
Company Details

Main Market:

Wereldwijd

Business Type:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur

Brands:

OEM

Nr van Werknemers::

25~50

Jaarlijkse Verkoop::

2000000-3000000

Gevestigd jaar::

2011

De uitvoerpc::

90% - 100%

Introduction

De Dienstco. Ltd, een high-tech onderneming, nadruk van de Minkosoftware op de ontwikkeling van speciaal softwaresysteem,

evenals technologietoepassingen in diverse industrieën. Minko poogt professionele hardware te verstrekken

en softwareoplossingen om met de projecten van onze klanten, zoals succesvol voor winodws, bureau, server en adobe te steunen of samen te werken. Wij hebben vennootschap met vele globale bedrijven. Naast dat, is Minko ook manufactory software.

 

- R&D voor software en softwareoplossing

 

- Akte als software en hardware van de agentenindustrie

Service

Softwarewaaier: Windows 7, Vensters 8,1, Vensters 10, Vensters 11, Windows Server 2022, Office 2016, Office 2019, Office 2021,

Softwareoem: Aanpassende Softwaretaal, Aanpassende COA-Sticker, Aanpassende originele plaats, Systeemproject, enz.

History

Sinds 2011 is de Technologie, van Minko (HK) begaan in het verstrekken van de beste kwaliteitsproducten en de de dienstoplossingen om onze cliënten te helpen hun zaken snel beheren en ontwikkelen. Onze ambitie moet onze klanten helpen nieuwe manieren vinden om hun zaken opnieuw te definiëren door de nuttigste oplossing aan concurrerende prijzen te verstrekken.

Vandaag Minko-Bedrijf wie holdingssoftware en Intelligent Hardwareonderzoek, ontwikkeling, en verkoop in over de hele wereld. Het geniet van een zeer goede reputatie in de wereld voor zijn eerlijkheid.

 

 

Our Team

Wij moedigen goede verhoudingen onder onze werknemers aan om de handel van ideeën te bevorderen en een samenwerkingsgeest te bevorderen. Wij werken ook met onze cliënten samen om een alliantie te maken die groter is dan de som van zijn delen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.