Bericht versturen
Huis >

Minko Software Service Co. LTD Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Production Line
Wij bieden alle Microsoft-softwareproducten, inclusief Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Office 2013, Office 2016, Windows Server 2012 en Windows Server 2016.Vooral Windows 10 Pro OEM Box, Windows 10 Home OEM, Windows 10 Pro USB-doos en windows 10 huis usb retail box. Er zijn Engels, Frans , Koreaans, Spaans, Duits, Japanse en Italiaanse voor windows 10 pro OEM box. Meer talen versie kan worden aangepast.

Windows-productcodes zijn 100% OEM-nieuw en activering online met levenslange garantie.

OEM/ODM

Minko heeft OEM de dienst:

 

1.SOFTWARE TAALoem DE DIENST.

 

„Het grootste deel van softwareversie is in het Engels, heeft een deel van hen Russische, Franse versie in Voorraad, maar wij hebben zulke

het voordeel om nauwkeurige taal te maken die 100% uw markt aanpassen, dit is hier de aangepaste dienst, met MOQ 1000pcs, en DVD-Stamper originele taalversie, kunnen wij zelfde taalsoftware in de basis van 30 het werkdagen van onze moq maken. de nauwkeurige verrichting gelieve te voelen vrij te contacteren. dank u voor uw samenwerking“.

 

2.COA de ZEER BELANGRIJKE Stickeroem DIENST.

 

„Over het algemeen, bieden wij oem zeer belangrijke sticker met originele zeer belangrijke 100%-activeringswaarborg aan, maar als de klanten speciale vraag naar COA-stok hebben, kunnen wij de bevoegde ZEER BELANGRIJKE drukdienst, zoals de merkvraag aanbieden: DELL, HP, LENOVO, enz., en de kleur van Stickerkeuzen ook worden gekozen door klantenpartij, drukken wij zeer belangrijke code inzake sticker met professionele printer en dat kan de beste kwaliteit van COA-stickers“ realiseren

R&D

Minko heeft onderzoek & Ontwikkelingsafdeling ervaren. Alle producten hebben leven die waarborg gebruiken.

 

Zodra u om het even welke problemen in het product hebt, zullen wij grote steun voor u aanbieden aangezien wij het team van de naverkoopdienst hebben.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.