Huis > Producten > vensters 10 Pro Kleinhandelsdoos >
vensters met 32 bits/met 64 bits 10 Pro Kleinhandels het Productoem van de Doos Globale Vergunning Zeer belangrijke levenwaarborg

vensters met 32 bits/met 64 bits 10 Pro Kleinhandels het Productoem van de Doos Globale Vergunning Zeer belangrijke levenwaarborg

vensters 10 pro kleinhandels met 64 bits

vensters 10 huis volledige versie

Plaats van herkomst:

De V.S./passen aan

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 10 Productsleutel

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Ontwikkelaar:
Microsoft
Gebied:
Japan
Pak:
sticker
Talen:
Voor multi-Talen
Betaling:
tot uw keus
Besturingssystemen:
Vensters 10
Productomschrijving

Vensters 10 Pro Globale OEM van het Vergunningsproduct Zeer belangrijke levenwaarborg met 32 bits/met 64 bits
 
Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding, en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana3, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken.


Gloednieuw: Dit product omvat gloednieuwe ongebruikte Vensters 10 Professionele wettige echte CD-Sleutel die kan worden gebruikt om Vensters 10 te activeren Beroeps in om het even welk gebied. Zodra geactiveerd, zal de sleutel aan uw motherboard binden en zal nooit verlopen. Dit product omvat ook toegang tot het volledige officiële installatiepakket voor Vensters 10 Beroeps, samen met een volledige reeks installatieinstructies.
 

Doe vol vertrouwen dingen.
Vensters 10 waren het ontwikkelde gebruiken terugkoppelen van miljoenen mensen, zodat kunt u zeker voelen dat Vensters 10 de manier werkt u het aan wilt. Bovendien, blijven de Vensters 10 hulp u huidig voor een zorg-vrije ervaring met de grootste eigenschappen en onze recentste bescherming tegen virussen, die en malware phishing. 

 

Een Web dat de manier werkt u doet. 
Nagelnieuwe browser is groot voor het krijgen van dingen gedaan online. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen; u zult ook van houden lezend online artikelen vrij van afleiding. De adresbalk geeft u personaliseerde aanbevelingen om u aan uw online bestemming snel te worden.

 

Neem verder uw gokken.
Grote Xbox-titels, het Levende beste van Xbox, en uw Xbox-gemeenschap, verwezenlijkingen, en spelinzameling via Xbox app. U kunt uw het controlemechanisme en de stroomxbox onespelen van Xbox op uw huisvensters 10 PC, laptop, of tablet zelfs gebruiken.

 

Doe dingen over uw apparaten.
Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije bergruimte.

 

Doe magisch dingen.
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.

*Features slechts beschikbaar in gesteunde spelen in de Levende gesteunde landen van Xbox. Zie xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in het spel van het de steun dwars-apparaat van 2015; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte netwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One dat. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders.

 

*Cortana beschikbaar in uitgezochte wereldmarkten bij lancering. De Cortanaervaring kan door gebied en apparaat variëren.


Systeemvereisten
 
Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier wat het neemt.
 
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600
 
Vensters 10 volledige localisatietalen
 
Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)

 

Winst 10 Huis

Winst 10 Pro

Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk)

Nr

Ja

BitLocker

Nr

Ja

Het beheer van het groepsbeleid

Nr

Ja

Extern bureaublad

Nr

Ja

Hyper-v (virtualisatie)

Nr

Ja

Toegewezen Toegang

Nr

Ja

Ondernemingswijze Internet Explorer

Nr

Ja

Windows Store voor Zaken

Nr

Ja

Vertrouwd opstarten

Nr

Ja

Windows Update voor Zaken

Nr

Ja

Max. gesteund RAM

128 GB

2 TB

 

Bestaande onderscheiden beheer en veiligheidseigenschappen

 

Apparaatversleuteling (vereist InstantGo of apparaat die de „Test van Apparaatversleutelingvereisten“ overgaan)
Het domein treedt toe

 

Het Beheer van het groepsbeleid

 

BitLocker (vereist TPM 1,2 of groter)
Ondernemingswijze Internet Explorer (EMIE)
Toegewezen Toegang 8,1
Verre Desctop
Cliënt hyper-V

 

Verbeterde beheerseigenschappen om apparaat en app beheer en plaatsing te machtigen

 

Zij-lading van branche apps
Mobiel apparaatbeheer
Capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met eenmalige aanmelding aan te sluiten te betrekken ontvangen apps (Afzonderlijke vereiste vergunning voor Azuurblauw Active Directory)
Windows Store voor Organisaties die (later komen)
Gemakkelijke Verbetering van Pro aan Enterprise Edition

 

Levert kritieke veiligheidsmogelijkheden, systeem en app updates, en de verenigbaarheid u uw apparaten en infrastructuur van moderne bedreigingen moet beveiligen

 

Microsoft-Paspoort
Ondernemingsgegevensbescherming die (later komen)

 

Verblijf bijgewerkt met Vensters

 

Windows Update
Windows Update voor Zaken
Huidige Tak voor Zaken

 

Het menu Start is achter en beter dan ooit zodat kunt u het uitbreiden en aanpassen.

Snel en ontvankelijk. De technologieën zoals InstantGo laten u opstarten en snel hervatten.

Vensters 10 komt met apps die over uw apparaten - Foto's, Kaarten, Muziekvideo en meer werken.

Vensters 10 OEM is een volledige versie van het besturingssysteem niet een verbetering. Het OEM besturingssysteem wordt niet gesteund door Microsoft. Die vensterssoftware met steun te verwerven door Microsoft wordt verleend. Gelieve te zien ons volledig pakket „Kleinhandels“ product.

Microsoft adviseert alle dossiers en de programma's worden gesteund voorafgaand aan installatie.

Vensters 10 OEM is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe PC en kunnen niet naar een andere computer worden overgebracht zodra geïnstalleerd.

 

Te installeren en te activeren

 

1. Het pakket van de downloadinstallatie.

2. Brand het installatiepakket aan een DVD of een USB-station.

3. Installeer uw nieuw besturingssysteem gebruikend gekochte sleutel.

 

Middelen

 

Leerprogramma op hoe te om het de Downloadhulpmiddel van venstersusb te gebruiken DVD: https://youtu.be/227IBbAapJU

Leerprogramma op hoe te om uw BIOS aan laars van CD of DVD te plaatsen: https://youtu.be/6i16HtZnQvw

Leerprogramma op het formatteren en schone het installeren Vensters 10: https://youtu.be/AQq-iGL_3P8

 

vensters met 32 bits/met 64 bits 10 Pro Kleinhandels het Productoem van de Doos Globale Vergunning Zeer belangrijke levenwaarborg 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.