Huis > Producten > Microsoft Windows 11 Beroeps >
Spaans Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

Spaans Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 11

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
DVD:
Inbegrepen
Vertoning:
800x600
Zeer belangrijk type:
OEM
Pakket:
DVD-OEM
Activeringstype:
online
platform:
vensters
Garantie:
Leven
Voorwaarde:
Gloednieuw
Productomschrijving

Spaans Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

 

Vensters 11 Huis is het recentste besturingssysteem van Microsoft, die een serie van geavanceerde eigenschappen en verbeterde prestaties aanbieden. Deze volgende-generatie OS wordt ontworpen om gebruikers van een uitzonderlijke gegevensverwerkingservaring, met inbegrip van een modern gebruikersinterface, betere veiligheid, en verbeterde productiviteit te voorzien. Één van de opmerkelijkste eigenschappen van Vensters 11 Huis is zijn modern gebruikersinterface. Het Menu Start is herontworpen met meer gestroomlijnd kijkt en voelt, makend het voor gebruikers gemakkelijker om tot hun favoriete apps, dossiers, en montages toegang te hebben. Bovendien, laten de nieuwe onverwachte lay-outs en de onverwachte groepeneigenschappen gebruikers toe om hun vensters efficiënter te organiseren en multitask.

Vensters 11 Huis biedt ook verhoogde beveiligingeigenschappen, met inbegrip van ingebouwde antivirus bescherming en geavanceerde bedreigingsopsporing aan. Het besturingssysteem omvat ook Vensters Hello, een biometrisch authentificatiesysteem dat gebruikers aan login aan hun apparaten gebruikend gezichtserkenning of een vingerafdrukscanner toestaat. Voor gebruikers die zich zwaar op productiviteitshulpmiddelen baseren, omvat Vensters 11 Huis een reeks van Microsoft Office apps, zoals Word, Excel, en PowerPoint. Deze apps worden ontworpen om met Vensters 11 Huis foutloos te werken, toelatend gebruikers om te creëren, uit te geven en, op documenten gemakkelijk samen te werken.

Een andere zeer belangrijke eigenschap van Vensters 11 Huis is zijn betere gokkenmogelijkheden. Het besturingssysteem omvat DirectStorage-technologie, die ladingstijden voor spelen kan verbeteren en cpu-gebruik verminderen. Bovendien, steunt Vensters 11 Huis Autohdr, dat de visuele kwaliteit van spelen kan verbeteren die oorspronkelijk voor standaarddynamisch bereikvertoningen werden ontworpen. In termen van connectiviteit, steunt Vensters 11 Huis de recentste norm van WiFi 6E, die gebruikers voorzien van sneller en betrouwbaarder draadloos voorzien van een netwerk. Het besturingssysteem omvat ook Bluetooth 5,2 steun, die gebruikers om met een brede waaier van randapparatuur, zoals hoofdtelefoons en sprekers toelaat te verbinden.

Vensters 11 Huis omvat ook een aantal toegankelijkheidsfuncties, zoals betere tekst-naar-spraakmogelijkheden en de capaciteit om de visuele verschijning van het besturingssysteem aan te passen. Bovendien, raken de OS steunen en peninvoer, die tot het maken een grote keus voor gebruikers die verkiezen hun apparaten op tabletwijze te gebruiken. Tot slot wordt Vensters 11 Huis ontworpen hoogst klantgericht om te zijn. De gebruikers kunnen van een waaier van thema's, achtergronden, en kleurenschema's kiezen, toelatend hen om hun gegevensverwerkingservaring aan hun het houden van te personaliseren. Bovendien, omvat het besturingssysteem een waaier van aanpassingsopties voor taskbar, Menu Start, en andere zeer belangrijke gebieden van het gebruikersinterface.

Samengevat, is Vensters 11 Huis een krachtig en veelzijdig besturingssysteem dat gebruikers een moderne en intuïtieve gegevensverwerkingservaring aanbiedt. Met zijn geavanceerde veiligheidseigenschappen, verbeterde productiviteitshulpmiddelen, en betere gokkenmogelijkheden, is Vensters 11 Huis een grote keus voor iedereen die krachtige OS zoeken die makkelijk te gebruiken en hoogst klantgericht is.


Vensters 11 Huis versus Pro: Hoofdverschillen

 

Één van de enige gelekte verschillen die momenteel Vensters 11 Huis versus Pro scheidt is de eisen ten aanzien van een Microsoft-account en een stabiele Internet-verbinding tijdens opstelling – allebei van die niet nodig aan opstellingsvensters 11 Pro zijn. Nochtans, zoals wij vroeger zeiden, veel van de belangrijkste verschillen dat afzonderlijke Vensters 11 Huis versus Pro nog moeten worden gelekt.

Nochtans, terwijl dat het geval is, kunnen wij enkele die verschillen nog extrapoleren op Vensters 10 versies worden gebaseerd. Om te beginnen, Vensters 11 zullen Pro waarschijnlijk extra veiligheid en zaken-gemaakte eigenschappen wanneer vergeleken bij de huisversie – vanaf Vensters 10 aanbieden. Het bekijken Vensters 11 voorganger, 10 winnen Pro bood BitLocker-apparatenencryptie en van de Venstersinformatie Bescherming (WIP) aan – iets de Huisversie eenvoudig kon niet opscheppen. Dit zijn twee grote eigenschappen die helpen de veiligheidsvoordelen van Vensters 10 verhogen Pro over Huis – en wij denken om gelijkaardige verschillen met Vensters 11 te zien.

Voorts zullen Vensters 11 Huis waarschijnlijk beperkte functionaliteit en eigenschappen aanbieden wanneer het over bedrijfseconomie en plaatsingssoftware komt. Dit was zeker het geval in Vensters 10 en er is geen vermelding geweest om eender wat voor te stellen verschillend dit keer rond, met het Pro profiteren van minstens 10 extra beheersinstrumenten – met inbegrip van mobiel apparaatbeheer, Microsoft-opslag (voor zaken) toegang, en Windows Update voor bedrijfseigenschappen.

 

Vensters 10 Huis versus Beheer & Plaatsingseigenschappen Ten voordele van de bedrijven

 

Spaans Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0 0
Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 11:

Component Minimum
Bewerker Een compatibele bewerker met 64 bits (x86-64 of ARM64) met minstens 1 GHz kloktarief en minstens 2 kernen
Geheugen (RAM) Minstens 4 GB
Bergruimte Minstens 64 GB
Systeemingebouwde programmatuur UEFI
Veiligheid Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
Grafiekkaart Compatibel systeem met DirectX 12 of later met de bestuurder van WDDM 2,0
Vertoning Hoge definitie (720p) vertoning die diagonaal groter is dan 9“, 8 beetjes per kleurenkanaal
Internetverbinding en Microsoft-accounts Internetverbinding en Microsoft-account wordt vereist om first-time opstelling op Vensters 11 te voltooien Huis dat.

 
De basissysteemvereisten van Vensters 11 verschillen beduidend van Vensters 10. Vensters 11 steunt systemen slechts met 64 bits zoals die bewerker gebruikend een van x86-64 of ARM64-; Ia-32 worden de bewerkers niet meer gesteund. Aldus, is Vensters 11 de eerste versie van de consument van Vensters om bewerkers met 32 bits en software met 16 bits niet te steunen (hoewel de Windows Server 2008 R2 de eerste versie van Vensters NT was hen) niet om te steunen. Minimumram en de opslagcapaciteiten werden ook verhoogd; Vensters 11 vereist nu minstens 4 GB van RAM en 64 GB van opslag. S de wijze slechts gesteund=wordt= voor de Huisuitgave van Vensters 11. Vanaf Augustus 2021, omvat de officieel gesteunde lijst van bewerkers de 8ste generatie van Intel Core en recenter, AMD Zen+ en recenter, en Qualcomm Snapdragon 850 en later. De verenigbaarheidslijst omvat ook de „AF“ revisies van Ryzen-bewerkers en Intel Core i7-7820HQ (een 7de generatiebewerker), hoewel de laatstgenoemde slechts op apparaten wordt gesteund die met op DCH-Gebaseerde bestuurders verscheepten. De apparaten met niet gestaafde bewerkers worden niet geblokkeerd van het installeren van of het runnen van Vensters 11, nochtans installeert schoon moet worden uitgevoerd aangezien Windows Update een verbetering Vensters 10 zal verhinderen. Bovendien, heeft Microsoft verklaard dat de apparaten die niet gestaafde bewerkers gebruiken van het installeren van updates kunnen worden geblokkeerd.
Erfenisbios wordt niet meer gesteund; een UEFI-systeem met Secure Boot en een de veiligheidsco-processor van TPM 2,0 wordt nu vereist. Het TPM-vereiste heeft in het bijzonder geleid tot verwarring aangezien vele motherboards TPM-geen steun hebben, een compatibele TPM-module om fysisch op motherboard vereisen worden geïnstalleerd, of een ingebouwde TPM op het de ingebouwde programmatuur of de hardwareniveau hebben van cpu dat standaard gehandicapt is wat veranderend montages in UEFI van de computer vereist toe te laten. De origineel materiaalfabrikanten kunnen computers zonder de co-processor van TPM nog verschepen 2,0 op de goedkeuring van Microsoft.
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.