Huis > Producten > Microsoft Windows 11 Beroeps >
22H2 Spaanse Versie Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos KW9-00639

22H2 Spaanse Versie Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos KW9-00639

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 11

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
DVD:
Inbegrepen
Sticker:
Inbegrepen
Zeer belangrijk type:
OEM
Pakket:
DVD-OEM
Activeringstype:
online
Systeemtype:
vensters
Garantie:
Leven
Voorwaarde:
Gloednieuw
Productomschrijving

22H2 Spaanse Versie Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos KW9-00639
 

Vensters 11 Huis is de nieuwste generatie van het legendarische Windows-besturingssysteem. De update neemt het navigeren van uw systeem op het volgende niveau met een nieuw ontwerp, nieuwe eigenschappen, en een betere optimalisering. Krijg het begrijpelijkste, vloeiende, en gemoderniseerde besturingssysteem vandaag op uw computer door Vensters 11 van ons te kopen.

Vensters 11 Huis is de lightversie van Vensters 11 -- Perfectioneer voor huis en toevallige gebruikers. Het is ingepakt alles u in één krachtig systeem wenst. Een nieuwe Windows-ervaring, die u brengen van dichter bij de mensen en de dingen u houdt.

Krijg een vers perspectief met het nieuwe Gebruikersinterface in Vensters 11 Huis. Vensters 11 Huis verstrekt nu een kalme en creatieve ruimte waar u uw hartstochten door een verse ervaring kunt nastreven.

Geniet van het nieuwe verjongene Menu Start in Vensters 11, inbegrepen in de Huisuitgave, en van andere nieuwe manieren om met uw favoriete mensen, nieuws, spelen te verbinden, en tevreden-vensters 11 is de plaats om te denken, uit te drukken en, op een natuurlijke manier te creëren.

De menu Startwijziging in Vensters 11 Huisuitgave biedt een verse herhaling aan. Dit legt een lijst van plaatsen en andere die opties zichtbaar in het midden voor, en de toepassingen door tegels worden vertegenwoordigd zijn aanwezig op het recht. Voorts kan het menu resized, en zelfs in een volledig schermvertoning worden uitgebreid.

Maximaliseer uw productiviteit met Venster 11 Huis. Heb toegang tot alle apps u en multi-taak gemakkelijk met hulpmiddelen zoals Onverwachte lay-outs, Desktops, en een nieuwe meer-intuïtieve redocking ervaring wenst.

De nieuwe manieren om in Vensters 11 Huis te verbinden als Microsoft-Teams vervangt ingebouwd Skype. Verbind onmiddellijk met de mensen u om recht van uw Desktop met Microsoft-Teams geeft. Vraag of babbel vrij-geen kwestie welk apparaat zij op zijn.

Krijg uw inhoud, curated door u met Microsoft-Rand en een massa Widgets u van in Vensters 11 Huis kunt kiezen. u kunt snel met het nieuws, de informatie, en het vermaak bijgewerkt blijven dat het meest aan u van belang is.

Vind gemakkelijk geïnstalleerd apps u en de shows vereist u in het nieuwe Microsoft Store houdt van te letten op. Ook, downloadt de looppas Android Apps in Vensters 11 Huis via Intel-Brugtechnologie of hen van Microsoft Store App.

De speeltijd, is op om het even welk ogenblik, in Vensters 11 Huis. Vensters 11 neemt nu gokken op een geheel nieuw niveau met grafische mogelijkheden die werkelijkheid wedijveren. Bovendien, u kunt in veelvoudige vensters spelen. Ontdek uw volgende favoriet spel met Xbox-Spelpas, die u toegang tot meer dan 100 spelen geven van uitstekende kwaliteit (afzonderlijk verkocht lidmaatschap).


Vensters 11 Huis versus Pro: Hoofdverschillen

 

Één van de enige gelekte verschillen die momenteel Vensters 11 Huis versus Pro scheidt is de eisen ten aanzien van een Microsoft-account en een stabiele Internet-verbinding tijdens opstelling – allebei van die niet nodig aan opstellingsvensters 11 Pro zijn. Nochtans, zoals wij vroeger zeiden, veel van de belangrijkste verschillen dat afzonderlijke Vensters 11 Huis versus Pro nog moeten worden gelekt.

Nochtans, terwijl dat het geval is, kunnen wij enkele die verschillen nog extrapoleren op Vensters 10 versies worden gebaseerd. Om te beginnen, Vensters 11 zullen Pro waarschijnlijk extra veiligheid en zaken-gemaakte eigenschappen wanneer vergeleken bij de huisversie – vanaf Vensters 10 aanbieden. Het bekijken Vensters 11 voorganger, 10 winnen Pro bood BitLocker-apparatenencryptie en van de Venstersinformatie Bescherming (WIP) aan – iets de Huisversie eenvoudig kon niet opscheppen. Dit zijn twee grote eigenschappen die helpen de veiligheidsvoordelen van Vensters 10 verhogen Pro over Huis – en wij denken om gelijkaardige verschillen met Vensters 11 te zien.

Voorts zullen Vensters 11 Huis waarschijnlijk beperkte functionaliteit en eigenschappen aanbieden wanneer het over bedrijfseconomie en plaatsingssoftware komt. Dit was zeker het geval in Vensters 10 en er is geen vermelding geweest om eender wat voor te stellen verschillend dit keer rond, met het Pro profiteren van minstens 10 extra beheersinstrumenten – met inbegrip van mobiel apparaatbeheer, Microsoft-opslag (voor zaken) toegang, en Windows Update voor bedrijfseigenschappen.

 

Vensters 10 Huis versus Beheer & Plaatsingseigenschappen Ten voordele van de bedrijven

 

22H2 Spaanse Versie Microsoft Windows 11 Huisoem DVD Fysieke Doos KW9-00639 0
Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 11:

Component Minimum
Bewerker Een compatibele bewerker met 64 bits (x86-64 of ARM64) met minstens 1 GHz kloktarief en minstens 2 kernen
Geheugen (RAM) Minstens 4 GB
Bergruimte Minstens 64 GB
Systeemingebouwde programmatuur UEFI
Veiligheid Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
Grafiekkaart Compatibel systeem met DirectX 12 of later met de bestuurder van WDDM 2,0
Vertoning Hoge definitie (720p) vertoning die diagonaal groter is dan 9“, 8 beetjes per kleurenkanaal
Internetverbinding en Microsoft-accounts Internetverbinding en Microsoft-account wordt vereist om first-time opstelling op Vensters 11 te voltooien Huis dat.

 
De basissysteemvereisten van Vensters 11 verschillen beduidend van Vensters 10. Vensters 11 steunt systemen slechts met 64 bits zoals die bewerker gebruikend een van x86-64 of ARM64-; Ia-32 worden de bewerkers niet meer gesteund. Aldus, is Vensters 11 de eerste versie van de consument van Vensters om bewerkers met 32 bits en software met 16 bits niet te steunen (hoewel de Windows Server 2008 R2 de eerste versie van Vensters NT was hen) niet om te steunen. Minimumram en de opslagcapaciteiten werden ook verhoogd; Vensters 11 vereist nu minstens 4 GB van RAM en 64 GB van opslag. S de wijze slechts gesteund=wordt= voor de Huisuitgave van Vensters 11. Vanaf Augustus 2021, omvat de officieel gesteunde lijst van bewerkers de 8ste generatie van Intel Core en recenter, AMD Zen+ en recenter, en Qualcomm Snapdragon 850 en later. De verenigbaarheidslijst omvat ook de „AF“ revisies van Ryzen-bewerkers en Intel Core i7-7820HQ (een 7de generatiebewerker), hoewel de laatstgenoemde slechts op apparaten wordt gesteund die met op DCH-Gebaseerde bestuurders verscheepten. De apparaten met niet gestaafde bewerkers worden niet geblokkeerd van het installeren van of het runnen van Vensters 11, nochtans installeert schoon moet worden uitgevoerd aangezien Windows Update een verbetering Vensters 10 zal verhinderen. Bovendien, heeft Microsoft verklaard dat de apparaten die niet gestaafde bewerkers gebruiken van het installeren van updates kunnen worden geblokkeerd.
Erfenisbios wordt niet meer gesteund; een UEFI-systeem met Secure Boot en een de veiligheidsco-processor van TPM 2,0 wordt nu vereist. Het TPM-vereiste heeft in het bijzonder geleid tot verwarring aangezien vele motherboards TPM-geen steun hebben, een compatibele TPM-module om fysisch op motherboard vereisen worden geïnstalleerd, of een ingebouwde TPM op het de ingebouwde programmatuur of de hardwareniveau hebben van cpu dat standaard gehandicapt is wat veranderend montages in UEFI van de computer vereist toe te laten. De origineel materiaalfabrikanten kunnen computers zonder de co-processor van TPM nog verschepen 2,0 op de goedkeuring van Microsoft.
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.