Bericht versturen
Huis > Producten > Microsoft Windows 11 Beroeps >
Fqc-10529 Microsoft Windows 11 Prooem DVD Spaanse 22H2 Versie met 64 bits

Fqc-10529 Microsoft Windows 11 Prooem DVD Spaanse 22H2 Versie met 64 bits

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 11 pro

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Media:
DVD
Aantal Gebruikers:
1
Type:
Besturingssysteem
Softwareformaat:
Fysiek
Activeringstype:
online
Opslagruimte:
Minstens 64 GB
Systeemingebouwde programmatuur:
steunenuefi veilige laars
Gesteunde installatie:
1 installatie
Productomschrijving

Fqc-10529 Microsoft Windows 11 Prooem DVD Spaanse 22H2 Versie met 64 bits

Vensters 11 Beroeps is de recentste en krachtigste versie van het besturingssysteem, dat de opvolger aan Vensters 10 Beroeps is. Als Vensters 11 heeft het Huis, dat voor huisgebruik werd ontworpen, de Proversie van het besturingssysteem beter ontvangen en interface gemakkelijk-aan-genavigeerd, en de prestaties zijn geoptimaliseerd.
Vensters 11 wordt Pro ontworpen om de efficiency van dagelijkse die zakelijke bewerkingen te verbeteren op een PC of laptop worden uitgevoerd. Winst 11 Pro is een systeem dat preconfigured met alle populairste toepassingen is geweest. Zijn functionaliteit is ook geoptimaliseerd, makend het veel om documentatie te creëren en te delen en dossiers gemakkelijker, evenals gehouden onlinevergaderingen.
Koop Professionele Vensters 11 en profiteer van beter app-compatibiliteit en betrek dossierbeheer, een resultaat van het optimaliseren van het systeem voor IT ontwikkelaars of technici.
Vensters 11 Procd Sleutel is een kans om een originele vergunning van het populairste besturingssysteem van vandaag in twee versies te kopen, namelijk 32 - en 64 bits. De vensters 11 Pro met 32 bits is een besturingssysteem gewijd die aan hardware met een bewerker wordt uitgerust met 32 bits. Voor nieuwe hardware, is het absoluut beter om Vensters 11 te kiezen Pro64 bits, dat veel betere prestaties en de capaciteit kenmerkt om meer programma's gelijktijdig te steunen. Dientengevolge, kunt u werken gebruikend, bijvoorbeeld, lidstaten Office 2021 Pro plus en gebruikt tegelijkertijd gespecialiseerde de industriesoftware.

Eigenschappen van Vensters 11 Beroeps:

• Bitlockerapparaatversleuteling
• Integratie met Microsoft-Informatiebescherming
• Verre Plaatsing en Naleving
• Vensters Hello voor Zaken
• De Bescherming van de venstersinformatie (WIP)
• Vensterszandbak
• Toegewezen Toegang
• Azure Active Directory Join
• Hybride Azure Active Directory Join
• De wolk leidde updates
• Ondernemingsstaat die met Azuurblauw zwerven
• eSIM Ondernemingsoplossingen
• Groepsbeleid
• Kioskmodusopstelling
• Mobiel Toepassingsbeheer
• Mobiel apparaatbeheer
• Naadloze lokale en virtuele apps
• Steun voor Active Directory
• Steun voor Azure Active Directory
• Venstersautomatische piloot
• Windows Server-de Updatedienst (WSUS)
• Windows Update voor Zaken
• OneDrive voor Zaken
• Extern bureaublad

Wanneer Vensters 11 zullen vrijgegeven worden?

Microsoft heeft aangekondigd dat Vensters 11 beschikbaar gaat voor nieuwe machines zijn die 5 Oktober, 2021 beginnen. De updates aan bestaande Vensters zouden 10 gebruikers moeten beginnen bij het begin van 2022, en Microsoft-hoop te komen om Vensters 11 aan elke compatibele machine door medio-2022 aangeboden te hebben.
De bouwstijl van de Venstersinsider van Vensters 11 is reeds beschikbaar voor het bèta testen op het Dev-Kanaal, niettemin, en de gebruikers kunnen Vensters 11 ISO nu downloaden.
Microsoft heeft bevestigd dat Vensters 11 met uitlooptraject vanaf 5 Oktober, 2021 zullen beginnen. Dit weidt over een blogpost uit door Panos Panay, de Belangrijkste Productambtenaar van Vensters, vorig aan dit, welke verklaarde „Vensters 11 door een vrije verbetering voor in aanmerking komende Vensters 10 PCs en op nieuwe PCs die met deze vakantie.“ beschikbaar zullen zijn beginnen
Wij konden een ruige update voor Vensters 10 ook zien rond dezelfde tijd ook dalen, hoewel Microsoft zich waarschijnlijk zal concentreren op zijn nieuwe OS voor het belangrijkste deel. Vensters 10 zullen nog updates tot 2025 worden, zodat is er overvloed nog van het leven bij de oude hond.

Deze versiedatum voor Vensters 11 is voor nieuwe machines, met de update voor bestaande Vensters 10 gebruikers die aan het begin van 2022 komen. Dit zou moeten betekenen dat om het even welke insecten en problemen (meestal) zullen gesorteerd worden tegen de tijd dat u kunt bevorderen. Als u kunt bevorderen, veronderstellend hebt u een TPM 2,0 compatibele machine.
Als u enthousiast bent om te zien ongeveer wat al drukte is, dan kon u Vensters 11 installeren Insider op dit ogenblik of Vensters 11 ISO bouwen. Dit zijn momenteel vroege bouwstijlen, hoewel zij de nieuwe interface en sommige zeer belangrijke Vensters 11 eigenschappen kenmerken. Dit gezegd zijnde, zouden wij niet adviseren installerend het op uw hoofdmachine, aangezien het in het versieprogramma nog vroeg is en er een goede kans is het niet flawlessly zal werken.

Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 11:

ComponentMinimum
BewerkerEen compatibele bewerker met 64 bits (x86-64 of ARM64) met minstens 1 GHz kloktarief en minstens 2 kernen
Geheugen (RAM)Minstens 4 GB
BergruimteMinstens 64 GB
Systeemingebouwde programmatuurUEFI
VeiligheidTrusted Platform Module (TPM) versie 2.0
GrafiekkaartCompatibel systeem met DirectX 12 of later met de bestuurder van WDDM 2,0
VertoningHoge definitie (720p) vertoning die diagonaal groter is dan 9“, 8 beetjes per kleurenkanaal
Internetverbinding en Microsoft-accountsInternetverbinding en Microsoft-account wordt vereist om first-time opstelling op Vensters 11 te voltooien Huis dat.


De basissysteemvereisten van Vensters 11 verschillen beduidend van Vensters 10. Vensters 11 steunt systemen slechts met 64 bits zoals die bewerker gebruikend een van x86-64 of ARM64-; Ia-32 worden de bewerkers niet meer gesteund. Aldus, is Vensters 11 de eerste versie van de consument van Vensters om bewerkers met 32 bits en software met 16 bits niet te steunen (hoewel de Windows Server 2008 R2 de eerste versie van Vensters NT was hen) niet om te steunen. Minimumram en de opslagcapaciteiten werden ook verhoogd; Vensters 11 vereist nu minstens 4 GB van RAM en 64 GB van opslag. S de wijze slechts gesteund=wordt= voor de Huisuitgave van Vensters 11. Vanaf Augustus 2021, omvat de officieel gesteunde lijst van bewerkers de 8ste generatie van Intel Core en recenter, AMD Zen+ en recenter, en Qualcomm Snapdragon 850 en later. De verenigbaarheidslijst omvat ook de „AF“ revisies van Ryzen-bewerkers en Intel Core i7-7820HQ (een 7de generatiebewerker), hoewel de laatstgenoemde slechts op apparaten wordt gesteund die met op DCH-Gebaseerde bestuurders verscheepten. De apparaten met niet gestaafde bewerkers worden niet geblokkeerd van het installeren van of het runnen van Vensters 11, nochtans installeert schoon moet worden uitgevoerd aangezien Windows Update een verbetering Vensters 10 zal verhinderen. Bovendien, heeft Microsoft verklaard dat de apparaten die niet gestaafde bewerkers gebruiken van het installeren van updates kunnen worden geblokkeerd.
Erfenisbios wordt niet meer gesteund; een UEFI-systeem met Secure Boot en een de veiligheidsco-processor van TPM 2,0 wordt nu vereist. Het TPM-vereiste heeft in het bijzonder geleid tot verwarring aangezien vele motherboards TPM-geen steun hebben, een compatibele TPM-module om fysisch op motherboard vereisen worden geïnstalleerd, of een ingebouwde TPM op het de ingebouwde programmatuur of de hardwareniveau hebben van cpu dat standaard gehandicapt is wat veranderend montages in UEFI van de computer vereist toe te laten. De origineel materiaalfabrikanten kunnen computers zonder de co-processor van TPM nog verschepen 2,0 op de goedkeuring van Microsoft.

De nieuwe Vensters UI

De duidelijkste veranderingen in Vensters 11 zijn op de gebruikersinterface(UI) voorzijde. Microsoft heeft altijd een tendens om met zijn UI gehad te knoeien, en voor Vensters 11, heeft het niet tegengehouden. Er is een nieuwe blik voor bestaande vensters, en het heeft zijn be*rijpen-glaseffect voor sommige overlappende panelen opnieuw bezocht. De starter heeft zich bewogen, widgets maken een terugkeer, en
Het algemene ethos is een beweging aan een zachter, meer-rond gemaakt thema. De vensters hebben niet meer de right-angle hoeken dat wij zijn geworden gebruikelijk aan maar in plaats daarvan rond gemaakt. Het is een subtiele verandering, maar het is het heeft verschillend gevoel-bij de minst het doet wanneer de vensters geen volledig scherm zijn.
Reclame
De andere belangrijkste verandering is het verplaatsen van taskbar naar het midden van het scherm, in tegenstelling tot wordt gedrukt in de bodem linkerhoek. Maak me niet niettemin ongerust, kunt u het terug naar hoe bewegen het in Vensters 10 met flick van inschakelt het Taskbar-Montagesscherm werkt.
Hoe u schikt heeft uw vensters op het scherm ook van een lang-achterstallig schot in het wapen genoten. Hangend uw muis over maximaliseer pictogramresultaten in een drop-down palet dat u laat selecteren hoe u wilt dat de diverse vensters worden geschikt. U hebt wat controle over dergelijke dingen in Vensters 10, maar met gemakkelijke steun voor vensters die een derde van het scherm opnemen, of de kwarten, dit kunnen voor een veel keurigere lay-out maken. Dit is bijzonder nuttig als u het groot 4K-scherm schommelt en u wilt verscheidene apps tegelijkertijd bekijken.
Één esthetische verandering die om aan Vensters 11 wordt gekletst te komen is een eind aan de Blue Screen of Death, of BSOD als u verkiest. Me maak niettemin, niet ongerust dat BSOD-het acroniem nog zal bewaard worden (in het Engels minstens), aangezien het in het Zwarte Scherm verandert van dood-Waarvan geluiden veel meer metaal.

Fqc-10529 Microsoft Windows 11 Prooem DVD Spaanse 22H2 Versie met 64 bits 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.