Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office 2021

Het digitale Huis en Student English Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Het digitale Huis en Student English Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021

Digital Download Microsoft Office 2021 Home And Student English Medialess Retail
Digital Download Microsoft Office 2021 Home And Student English Medialess Retail
video play

Grote Afbeelding :  Het digitale Huis en Student English Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Het huis en de student van Office 2021
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: In 48 uren na gedaane betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30000pcs/week
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Digitale Download Gebruikers: 1
Taal: Engels besturingssysteem: Windows/Mac
Vertoning: 1024x768 beeldschermresolutie Geheugen: 4GB (met 64 bits)
Hoog licht:

OEM Microsoft Office 2021 Huis en Student

,

Medialessmicrosoft de student 2021 van het bureauhuis

,

De Engelse microsoft student 2021 van het bureauhuis

Het digitale Huis en Student Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021

 

Beschrijving:

 

Het Huis & de Student van Office 2021 zijn de volgende versie van toolkit noodzakelijk om aan documenten, spreadsheten en presentaties te werken. De nieuwe versie van Office 2021 introduceert nieuwe die functies en verbeteringen aan Microsoft 365 gebruikers worden gekend aan Word, Excel, PowerPoint en andere toepassingen.

Office 2021 introduceert een nieuwe donkere die mening van bedrijfsreeksen, nieuwe functies in de spreadsheet, evenals vele verbeteringen wordt gekend het comfort te verbeteren van het werken met dossiers. Microsoft Office is een onvervangbare reeks toepassingen voor jarenlang de het het gekende werk in het bureau, huis of school. Met het, kunt u de documenten van de professioneel uitziendetekst, de presentaties van verschillende media voorbereiden, evenals berekeningen voorbereiden en hen visualiseren in spreadsheten.

 

Het Huis & de Student van Office 2021 worden ontworpen voor een generatie die hun baan taxeert. Het is meer dan eenvoudig een productiviteitspakket; het is een creatief arsenaal. Laad omhoog op sterke hulpmiddelen op dit ogenblik en begin sneller te werken dan ooit voordien!

Microsoft Word, Excel, en de updates zijn inbegrepen allen van PowerPoint 2021 in het nieuwe Huis & de Student van Office 2021.

 

Het Huis & de Student van Office 2021 zijn een levenslange investering in creatieve technologie die u een voor-rijzetel aan de toekomst van Microsoft-innovatie geeft. Het nieuwe die productiviteitspakket, door kunstmatige intelligentie wordt, toont de ononderbroken verplichting van Microsoft aan het voorzien van elke gebruiker van technologie aangedreven aan die bekwamer, voorkomend, en slimmer is dan ooit voordien.

 

Bent gebruiken u vermoeid om als u verouderde software als ondernemer, student, of klein bedrijfeigenaar te vinden? Verbetering aan de meest recente en innovatieve hulpmiddelen nu! Breng de bijgewerkte versie van uw favoriete apps, samen met nieuwe revolutionaire eigenschappen ertoe om uw leven eenvoudiger te maken. De cliënten en de professoren worden tevredengesteld als u op hen op alle gebieden kunt indruk maken!

 

Ontdek Microsoft Office aangezien u nooit het voordien op alle Op Windows gebaseerde systemen hebt gezien. Verwacht gladde ontwerpelementen, snelheid snel als de bliksem, verfrist een nieuw ontwerp zich, en altijd-omhoog-aan-datumfunctionaliteit zonder wordt beperkt door prijzen, abonnementen, of beschikbaarheid.

 

Vereiste:

 

Bewerker Vensters 11 of Vensters 10 met 1,6 GHz, 2 boren bewerker/recent MacOs uit
Besturingssysteem Vensters 11 of Vensters 10 voor PC; MAC OS voor MAC
Geheugen 4 GB (met 64 bits), 2 GB RAM (met 32 bits) voor PC; 4 GB RAM voor MAC
Harde schijfruimte 4 beschikbare de schijfruimte van GB voor PC, 10 GB voor MAC
Vertoning resolutie 1024 x 768 voor PC, 1280 x 800 voor MAC
Grafiek DirectX 10 grafiekkaart voor de versnelling van de grafiekhardware voor PC

 

Eigenschappen:

 

Microsoft Word 2021

 

De tekstverwerkingssoftware die u hebt gehouden van om voor pogingen te gebruiken en de documenten is achter, maar dit keer rond het is beter dan ooit. Met nieuwe eigenschappen die schrijven geen kwestie de gelegenheid samenhangender maken — hetzij van het het schoolwerk of huis projecten — uw favoriete app is uitgebreid met koele trucs omhoog zijn koker.

 

Word meer gedaan in minder tijd dan ooit voordien. Alle hulpmiddelen die u voor om het even welk project, bij uw vingertoppen hebt vereist! Gebruik „vertellen me“ bar om van eigenschappen de plaats te bepalen, en hen te plaatsen in een Werkbalk Snelle toegang voor gemakkelijke toegang.
Betere Donkere wijze. Houd het scherm op uw ogen met de nieuwe, betere Donkere wijze gemakkelijk. Nu, draait uw pagina ook donker, en u kunt Nadrukwijze aan veranderings achtergrondkleuren zonder afleiding ingaan.
Lees beter hardop stemmen. De nieuwe, enorm betere tekst-naar-spraakstemmen zijn bij Word 2021 aangekomen. Geniet van hoogstaande, begrijpelijke stemmen om u te helpen documenten beter begrijpen. Ja, werkt het zelfs met de nieuwe Lijnnadruk in Immersive-Lezer!
Becommentariëren gemaakt modern. Niet meer sidebar pop-UPS. De commentaren zijn nu gealigneerd en contextueel, met @mentions en veel meer om te komen.
Zet uw document in een website om. Microsoft-de Slingering staat toe u om een webpagina in 1 te creëren van uw Word document klikt. Kies van verschillende lay-outopties, animatie, en maak uitgeeft in Slingering.

 

Microsoft Excel 2021

 

Microsoft Excel 2021 is de uitvoerigste en gemakkelijk te gebruiken spreadsheettoepassing in de markt van vandaag. Neem op uw vaardigheden van de gegevensanalyse een inkeping met elk van deze nieuwe eigenschappen die enkel voor mensen als zich werden gemaakt.

 

Excel 2021 breidt de grenzen uit van wat eerder mogelijk werd gedacht. U kunt nu verder dan ideeën gaan en complexe, professionele spreadsheten gemakkelijk tot stand brengen.

 

Gebruik uw gegevens aan zijn het meest volledig. Analyseer gemakkelijk snel informatie en. De mensen van om het even welk beroep of het land rond de wereld kunnen toegang tot betere die besluitvormingsvaardigheden hebben op bevindingen van hun Excel-spreadsheten worden gebaseerd!
Nieuwe functies. De krachtige nieuwe functies staan u toe om met uw gegevens op meer manieren te manipuleren en te werken. Omvatten de onlangs geïntroduceerde functies LATEN () en XLOOKUP () in Excel, met veel meer komen!
De stabiliteit en prestatiesverbeteringen. Maken de betere prestaties van Excel werken aan grote reeksen gemakkelijker dan ooit voordien, aan zijn snellere snelheid in zowel berekening als navigatie dankt.

 

Microsoft PowerPoint 2021

 

PowerPoint 2021 is perfect voor mensen die het in dienst nemen presentaties willen tot stand brengen en eigenlijk hen op een bepaalde manier delen dat meer aandacht dan voordien krijgt. Met verbeteringen door Microsoft worden zelf evenals nieuwe eigenschappen die worden toegevoegd gemaakt die — u kunt niet verkeerd gaan.

 

Ben creatief, ben professioneel. De beste presentaties zijn degenen waar u uw verbeeldingsstroom kunt laten. PowerPoint 2021 laat u enkel dat doen, maar het handhaaft nog een professionele toon voor alle soorten scenario's.
Meester van de ambacht. De presentaties zijn het beste wanneer zij van één ding aan een andere op een het onderhouden manier stromen. PowerPoint 2021 staat u toe om uw presentaties vers en interesserend met hulpmiddelen, animatie, overgangen te houden!
Tussenvoegsel nieuwe pictogrammen en 3D modellen. Het werk met een uitgebreide bibliotheek van SVG-pictogrammen om uw werktafel van de rest op te maken! Kies tussen professioneel ontworpen degenen, of upload uw als u creatief voelt.
PowerPoint 2021 maakt u gevoel gehoord. Nu, kunnen uw presentaties een persoonlijkere aanraking met opnameverhaal van het programma zelf hebben — geen behoefte om een buitenbron te vinden of tijd te investeren in opname zelf in afzonderlijke app!

 

Het digitale Huis en Student English Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021 0Het digitale Huis en Student English Medialess Retail van Downloadmicrosoft office 2021 1

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons