Bericht versturen
Huis > Producten > Microsoft Office 2021 >
4GB Microsoft Office-Huis met 64 bits en Studenten 2021 Originele Zeer belangrijke Vergunning 1PC

4GB Microsoft Office-Huis met 64 bits en Studenten 2021 Originele Zeer belangrijke Vergunning 1PC

Microsoft Office-Huis en Student met 64 bits 2021

1PC Microsoft Office-Huis en Student 2021

4GB microsoft huis en student 2021

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Het huis en de student van Office 2021

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Formaat:
Digitale Download
Gebruikers:
1
Taal:
Engels
Besturingssysteem:
Windows/Mac
Vertoning:
1024x768 beeldschermresolutie
Geheugen:
4GB (met 64 bits)
Productomschrijving

4GB Microsoft Office-Huis (met 64 bits) en Studenten 2021 Originele Zeer belangrijke Vergunning 1PC

Beschrijving:

Een leveninvestering in creatieve technologie, Office 2021-Huis & Student is uw nieuwe voor-rijzetel aan de toekomst van Microsoft-innovatie. Aangedreven door kunstmatige intelligentie, levert de nieuwe productiviteitsreeks op de aan de gang zijnde verplichting van Microsoft aan het machtigen van elke gebruiker met technologie die meer geschikt, persoonlijk, en intelligent is dan ooit voordien.

Als u een ondernemer bent, gebruikt de student, of de kleine bedrijfsdieeigenaar, van gevoel als u wordt vermoeid verouderde toepassingen? Verbetering aan de recentste en meest innovatieve hulpmiddelen vandaag! Krijg de betere versie van uw favoriete toepassingen met nieuwe innovatieve toevoegingen om het leven gemakkelijker te maken. Stel cliënten en leraren door op hen op elk gebied te kunnen tevreden indruk maken!

Ontdek Microsoft Office aangezien het nooit voordien op alle Op Windows gebaseerde personal computers is gezien. Verwacht elegante ontwerpelementen, ultrasnelle prestaties, een nieuwe facelift aan het ontwerp, en altijd bijgewerkte eigenschappen zonder missen uit wegens kosten, abonnementen, of beschikbaarheid.

Maximaliseer uw persoonlijke tijd nu u toegang tot het Huis & de Student van Office 2021 op uw Desktop of laptop, en zelfs Op Windows gebaseerde tabletten hebt! Elke toepassing wordt gemaakt en met de concurrerende markt van vandaag bijgewerkt door de belangrijke computersoftwarereus met een indrukwekkende geschiedenis van innovatie gehouden.

Het nieuwe ontwerp is makkelijk te gebruiken, en de naadloze integratie staat u toe om met anderen samen te werken gemakkelijker dan ooit voordien. Klassieke apps die met Microsoft Office 2021 komen zijn Word, Excel, en PowerPoint. Met een eeuwige vergunning en apps inbegrepen, is het nooit geweest gemakkelijker begonnen te worden met Microsoft Office.

Office 2021 wordt gemaakt voor de generatie die hun werk ernstig neemt. Het is niet alleen een productiviteitsreeks, is het een arsenaal van creativiteit. Laad op krachtige instrumenten met krijgen-gaan en opstaan neer aan zaken sneller dan ooit voordien!

De bijgewerkte 2021 versies van Microsoft Word, Excel en PowerPoint zijn inbegrepen allen in de nieuwe het Huis & de Studentenreeks van Office 2021.

Vereiste:

Bewerker Vensters 11 of Vensters 10 met 1,6 GHz, 2 boren bewerker/recent MacOs uit
Besturingssysteem Vensters 11 of Vensters 10 voor PC; MAC OS voor MAC
Geheugen 4 GB (met 64 bits), 2 GB RAM (met 32 bits) voor PC; 4 GB RAM voor MAC
Harde schijfruimte 4 beschikbare de schijfruimte van GB voor PC, 10 GB voor MAC
Vertoning resolutie 1024 x 768 voor PC, 1280 x 800 voor MAC
Grafiek DirectX 10 grafiekkaart voor de versnelling van de grafiekhardware voor PC

Eigenschappen:

Microsoft Word 2021

De tekstverwerkingssoftware die u hebt gehouden van om voor pogingen te gebruiken en de documenten is achter, maar dit keer rond het is beter dan ooit. Met nieuwe eigenschappen die schrijven geen kwestie de gelegenheid samenhangender maken — hetzij van het het schoolwerk of huis projecten — uw favoriete app is uitgebreid met koele trucs omhoog zijn koker.

Word meer gedaan in minder tijd dan ooit voordien. Alle hulpmiddelen die u voor om het even welk project, bij uw vingertoppen hebt vereist! Gebruik „vertellen me“ bar om van eigenschappen de plaats te bepalen, en hen te plaatsen in een Werkbalk Snelle toegang voor gemakkelijke toegang.
Betere Donkere wijze. Houd het scherm op uw ogen met de nieuwe, betere Donkere wijze gemakkelijk. Nu, draait uw pagina ook donker, en u kunt Nadrukwijze aan veranderings achtergrondkleuren zonder afleiding ingaan.
Lees beter hardop stemmen. De nieuwe, enorm betere tekst-naar-spraakstemmen zijn bij Word 2021 aangekomen. Geniet van hoogstaande, begrijpelijke stemmen om u te helpen documenten beter begrijpen. Ja, werkt het zelfs met de nieuwe Lijnnadruk in Immersive-Lezer!
Becommentariëren gemaakt modern. Niet meer sidebar pop-UPS. De commentaren zijn nu gealigneerd en contextueel, met @mentions en veel meer om te komen.
Zet uw document in een website om. Microsoft-de Slingering staat toe u om een webpagina in 1 te creëren van uw Word document klikt. Kies van verschillende lay-outopties, animatie, en maak uitgeeft in Slingering.

Microsoft Excel 2021

Microsoft Excel 2021 is de uitvoerigste en gemakkelijk te gebruiken spreadsheettoepassing in de markt van vandaag. Neem op uw vaardigheden van de gegevensanalyse een inkeping met elk van deze nieuwe eigenschappen die enkel voor mensen als zich werden gemaakt.

Excel 2021 breidt de grenzen uit van wat eerder mogelijk werd gedacht. U kunt nu verder dan ideeën gaan en complexe, professionele spreadsheten gemakkelijk tot stand brengen.

Gebruik uw gegevens aan zijn het meest volledig. Analyseer gemakkelijk snel informatie en. De mensen van om het even welk beroep of het land rond de wereld kunnen toegang tot betere die besluitvormingsvaardigheden hebben op bevindingen van hun Excel-spreadsheten worden gebaseerd!
Nieuwe functies. De krachtige nieuwe functies staan u toe om met uw gegevens op meer manieren te manipuleren en te werken. Omvatten de onlangs geïntroduceerde functies LATEN () en XLOOKUP () in Excel, met veel meer komen!
De stabiliteit en prestatiesverbeteringen. Maken de betere prestaties van Excel werken aan grote reeksen gemakkelijker dan ooit voordien, aan zijn snellere snelheid in zowel berekening als navigatie dankt.

Microsoft PowerPoint 2021

PowerPoint 2021 is perfect voor mensen die het in dienst nemen presentaties willen tot stand brengen en eigenlijk hen op een bepaalde manier delen dat meer aandacht dan voordien krijgt. Met verbeteringen door Microsoft worden zelf evenals nieuwe eigenschappen die worden toegevoegd gemaakt die — u kunt niet verkeerd gaan.

Ben creatief, ben professioneel. De beste presentaties zijn degenen waar u uw verbeeldingsstroom kunt laten. PowerPoint 2021 laat u enkel dat doen, maar het handhaaft nog een professionele toon voor alle soorten scenario's.
Meester van de ambacht. De presentaties zijn het beste wanneer zij van één ding aan een andere op een het onderhouden manier stromen. PowerPoint 2021 staat u toe om uw presentaties vers en interesserend met hulpmiddelen, animatie, overgangen te houden!
Tussenvoegsel nieuwe pictogrammen en 3D modellen. Het werk met een uitgebreide bibliotheek van SVG-pictogrammen om uw werktafel van de rest op te maken! Kies tussen professioneel ontworpen degenen, of upload uw als u creatief voelt.
PowerPoint 2021 maakt u gevoel gehoord. Nu, kunnen uw presentaties een persoonlijkere aanraking met opnameverhaal van het programma zelf hebben — geen behoefte om een buitenbron te vinden of tijd te investeren in opname zelf in afzonderlijke app!

4GB Microsoft Office-Huis met 64 bits en Studenten 2021 Originele Zeer belangrijke Vergunning 1PC 04GB Microsoft Office-Huis met 64 bits en Studenten 2021 Originele Zeer belangrijke Vergunning 1PC 1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.