Bericht versturen
Huis > Producten > Microsoft Windows 11 Beroeps >
Software Engelse Vensters 11 Huisfpp P2 Internationale USB Doos met 32 bits/met 64 bits SKU-hav-00020

Software Engelse Vensters 11 Huisfpp P2 Internationale USB Doos met 32 bits/met 64 bits SKU-hav-00020

Software Engelse Vensters 11 Huis

Vensters 11 Huis met 64 bits

Hav-00020 vensters 11 huis pro

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

vensters 11

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Versie:
21H2
SKU:
Hav-00020
Taal:
Frans
Pakket:
kleinhandels
Besturingssysteem:
Vensters 11 Huis met 64 bits
Verenigbaarheid:
PC
Systeemingebouwde programmatuur:
steunenuefi veilige laars
Media:
USB
Productomschrijving

Engelse Vensters 11 Huisfpp P2 internationale USB Doos met 32 bits/met 64 bits SKU-hav-00020 van de Computersysteemsoftware

Beschrijving:

Vensters 11 is een aanstaande die primaire versie van het besturingssysteem van Venstersnt door Microsoft wordt ontwikkeld dat op 24 Juni, 2021 werd aangekondigd, en is de opvolger aan Vensters 10, wat in 2015 werd vrijgegeven. Vensters 11 zullen op 5 Oktober, 2021 beschikbaar zijn.

Vensters 11 heeft al macht en de veiligheid van Vensters 10 met herontworpen en verfrist ziet eruit. Het komt ook met nieuwe hulpmiddelen, geluiden, en apps.

Tot dusver, is het om een ongelooflijk en veelbelovend besturingssysteem rendabeler geworden te zijn, zelfs als er nog kansen voor diepere verbeteringen zijn. Dit belooft de Venstersversie te zijn dievan iedereen houdt.

Systeemvereisten:

Besturingssysteem

Vensters 11
Bewerker 1 GHz of snellere bewerker met 64 bits (dubbel-kern of multi-core) of systeem-op-spaander (Soc)
Geheugen 4GB RAM
Opslag 64 GB of groter opslagapparaat
Systeemingebouwde programmatuur steunenuefi veilige laars
TPM Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
Grafiekkaart steunen DirectX 12, steunen WDDM 2.x
Vertoning groter dan 9 duim, de hoge resolutie van HD (720p)
Internetverbinding De opstelling van Vensters 11 Home Edition vereist een Microsoft-account en een Internetverbinding

Nieuwe die eigenschappen in Vensters 11 worden gebouwd Pro

BRENG SALDO AAN UW DESKTOP

Vensters 11 heeft gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen die u helpen uw het schermruimte en productiviteit maximaliseren. Combineer het met Microsoft 365 abonnement (aan extra kosten) en niets kan u van het krijgen van dingen gedaan tegenhouden.

VERBLIJF IN AANRAKING

Met de Gesprekseigenschap van Microsoft-Teams kunt u iedereen contacteren u kostenloos en bij uw gemakrecht van uw Desktop wilt. De vraag en de gesprekken zijn geïntegreerd in uw taskbar. De mededeling is enkel weg een paar kliks.

GECONCENTREERD VERBLIJF

Microsoft-de Rand, Microsoft-de Teams, en de toepassingen u vergen foutloos het werk met nieuwe multitasking hulpmiddelen zoals Ankerlay-outs, Desktops, en de nieuwe, meer intuïtieve het van plaats veranderen ervaring.

NIEUWE GOKKENprestaties

Vensters 11 is ook de snijkant van technologie voor PC-gokkenprestaties. Met Xbox-Spelpas (extra vereist abonnement) u kunt de recentste spelen vanaf de eerste dag spelen. Oneindige halo, Forza Horizon 5, Leeftijd van Imperiums IV: deze zijn enkel enkelen van groot - namen dat Xbox-de Spelpas u toegang tot op dag geeft.

VERGUNNINGSinformatie

 • Microsoft Windows 11 Huisoem versie met 64 bits
 • Aantal vergunningen: 1
 • De vergunning is tegelijkertijd voor gebruik door één persoon.
 • Het product wordt geleverd in of met 32 bits of met 64 bits.
 • De systeemfabrikant“ bedoelt OEM (Origineel Materiaalfabrikant), assembleur, hersteller of pre-installateur van software die het Cliëntsysteem aan een derde partij verkoopt.
 • Het cliëntsysteem“ betekent een volledig geassembleerd computersysteem die uit een cpu, motherboard, software bestaan de term „Cliëntsysteem“ een volledig geassembleerd computersysteem betekent die uit een cpu, motherboard, een voeding, een geheugen aan boord, een interne harde aandrijving en een bijlage bestaan.
 • De OEM vergunning moet door een systeemfabrikant binnen 90 dagen na aankoop van het cliëntsysteem worden geïnstalleerd.
 • De OEM vergunning is slechts geldig op de eerste machine waarop het product geïnstalleerd is. Het is niet overdraagbaar op een ander cliëntsysteem.
 • Een belangrijke verandering in de configuratie van het cliëntsysteem (b.v. verandering van motherboard) maakt de vergunning ongeldig.
 • De steun voor dit product wordt verleend alleen door de systeemfabrikant.
 • In geen geval indien dit product als verbeteringsvergunning aan een bestaand onderliggend Windows-besturingssysteem wordt gebruikt, noch zou het moeten worden gebruikt om een niet echt Windows-besturingssysteem te legaliseren.


Software Engelse Vensters 11 Huisfpp P2 Internationale USB Doos met 32 bits/met 64 bits SKU-hav-00020 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2024 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.