Huis > Producten > Microsoft Windows 11 Beroeps >
TPM 2,0 Microsoft Windows 11 Professionele OEM Dooswinst 11 de Sleutel van de Huisactivering online

TPM 2,0 Microsoft Windows 11 Professionele OEM Dooswinst 11 de Sleutel van de Huisactivering online

TPM 2

0 Microsoft Windows 11 Beroeps

Microsoft Windows 11 Professionele OEM Doos

Plaats van herkomst:

Ierland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

vensters 11

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Media:
downloadverbinding
Slechts sticker:
steun
E-mailleveringsmanier:
Beschikbaar
Pakket:
OEM/Retail
Activeringstype:
Online
systeemtype:
vensters
Garantie:
Leven
5G-steun:
5G geschikt modem
Productomschrijving

Muliti-talen Microsoft Windows 11 Professionele OEM Dooswinst 11 de Sleutel van de huisactivering online
 
Een nieuwe blik voor 11
 
Het vloeiende Ontwerp is de nieuwe naam voor de blik van Vensters 11. Over de hele linie kijkt alles moderner en vers, met rond gemaakte vensters en apps zoals het Knippen van Hulpmiddel ziend reusachtige verbeteringen in jaren.
Één van de grootste veranderingengebruikers zal is opmerken dat het Menu Start is verplaatst naar het centrum van het scherm – en het is nu „aangedreven wolk“, zodat verandert het dynamisch afhankelijk van de tijd van dag, en de inhoud u met werkt.
Als u de Insider gebruikt bouw, zijn er reeds manieren om het taskbar en beginmenu aan te passen, met inbegrip van het bewegen van de pictogrammen terug naar de linkerzijde.
De lichte Wijze en de Donkere Wijze zijn hier ook, met een verenigd ontwerp over het besturingssysteem, met kleurrijk behang om ook te kiezen van.
Vensters 11 verstrekt het kalmeren, creatieve ruimte om uw hartstocht door verse ervaringen na te streven. Van het nagelnieuwe Menu Start aan nieuwe manieren om aan de mensen te verbinden houdt van u, nieuws, spelen en de inhoud, Vensters 11 is een plaats om te denken, uit te drukken en, op een natuurlijke manier te creëren.
 
De vensters Widgets zijn terug in Vensters 11, toegankelijk via het dok, met Microsoft wervend AI-Aangedreven dynamische eigenschappen die widgets toelaten, zoals met het Menu Start, om afhankelijk van apps te veranderen u gebruikt en de van dag tijd. Voor touchscreen, kunt u van de linkerzijde op de Desktop glijden hebben widgets verschijnen.
Er is overvloed om van, zoals het weer te kiezen, de kaarten, het nieuws, en meer van Bing.
Deze zullen voor derden ook beschikbaar zijn, zodat kunt u zo vele widgets zien beschikbaar aan oogst aangezien er op iOS en iPadOS de besturingssystemen van Apple zijn.
Reclame
Vele apps worden herontworpen voor Vensters 11, zoals de Foto's, het Knippende Hulpmiddel en de Verf apps, brengend hen overeenkomstig de Vloeiende Ontwerptaal.
 
De aanrakingsverbeteringen
De tabletwijze is één van de zwakkere punten van Vensters sinds Windows 8 geweest, en de nieuwe tableteigenschappen diemet Microsoft voor Vensters 11 pronkte aan de fortuinen van het besturingssysteem, vooral met toekomstige Oppervlakteproducten in de pijpleiding van Microsoft zouden zeer belangrijk kunnen zijn – nieuw zou hebben, genummerd besturingssysteem voor zijn aanstaande tabletten een groot verkopend punt voor nieuwe gebruikers kunnen zijn.
Bij de gebeurtenis, wierf Microsoft grotere aanrakingsdoelstellingen en gemakkelijkere manieren om vensters te bewegen rond, en beter optimalisering, bijvoorbeeld in te roteren hoe de vensters worden herschikt, zodat verliest u geen spoor van de toepassingen u gebruikte.
De gebaren met trackpad van de Oppervlaktemodellen worden gebruikt komen ook aan touchscreen, die hier in wat vertrouwdheid brengen die. Haptics komt ook aan Vensters 11 wanneer u beter een naald voor terugkoppelt wanneer trekkend of schetsend gebruikt.
Het toetsenbord is ook herontworpen, met een kleiner toetsenbord enkel voor uw duim, en emojis klaar om worden gebruikt. Microsoft zegt het dictee ook, naast spraakopdrachten zal verbeterd worden, met ‚dat schrapping‘ opties en meer.
 
Wanneer Vensters 11 zullen vrijgegeven worden?
 
Microsoft heeft aangekondigd dat Vensters 11 beschikbaar gaat voor nieuwe machines zijn die 5 Oktober, 2021 beginnen. De updates aan bestaande Vensters zouden 10 gebruikers moeten beginnen bij het begin van 2022, en Microsoft-hoop te komen om Vensters 11 aan elke compatibele machine door medio-2022 aangeboden te hebben.
De bouwstijl van de Venstersinsider van Vensters 11 is reeds beschikbaar voor het bèta testen op het Dev-Kanaal, niettemin, en de gebruikers kunnen Vensters 11 ISO nu downloaden.
Microsoft heeft bevestigd dat Vensters 11 met uitlooptraject vanaf 5 Oktober, 2021 zullen beginnen. Dit weidt over een blogpost uit door Panos Panay, de Belangrijkste Productambtenaar van Vensters, vorig aan dit, welke verklaarde „Vensters 11 door een vrije verbetering voor in aanmerking komende Vensters 10 PCs en op nieuwe PCs die met deze vakantie.“ beschikbaar zullen zijn beginnen
Wij konden een ruige update voor Vensters 10 ook zien rond dezelfde tijd ook dalen, hoewel Microsoft zich waarschijnlijk zal concentreren op zijn nieuwe OS voor het belangrijkste deel. Vensters 10 zullen nog updates tot 2025 worden, zodat is er overvloed nog van het leven bij de oude hond.
 
Deze versiedatum voor Vensters 11 is voor nieuwe machines, met de update voor bestaande Vensters 10 gebruikers die aan het begin van 2022 komen. Dit zou moeten betekenen dat om het even welke insecten en problemen (meestal) zullen gesorteerd worden tegen de tijd dat u kunt bevorderen. Als u kunt bevorderen, veronderstellend hebt u een TPM 2,0 compatibele machine.
Als u enthousiast bent om te zien ongeveer wat al drukte is, dan kon u Vensters 11 installeren Insider op dit ogenblik of Vensters 11 ISO bouwen. Dit zijn momenteel vroege bouwstijlen, hoewel zij de nieuwe interface en sommige zeer belangrijke Vensters 11 eigenschappen kenmerken. Dit gezegd zijnde, zouden wij niet adviseren installerend het op uw hoofdmachine, aangezien het in het versieprogramma nog vroeg is en er een goede kans is het niet flawlessly zal werken.
 
Hoe te om Vensters 11 te downloaden
 
Microsoft heeft de Insider bouwt van Vensters 11 op het ontwikkelaarkanaal sinds zijn aankondiging bijgewerkt, zodat als u het een poging wilt geven, hebben wij een handige gids allen over hoe te om Vensters 11 te downloaden.
De bouwstijl is nu wijd - beschikbaar op het bètakanaal, demonstrerend meer verbeteringen over de hele linie, met inbegrip van het Microsoft Store.
Alvorens u niettemin doet, zou het beste punt van vraag moeten ervoor zorgen dat uw PC voor de Insiderprogramma van Microsoft eerst wordt ingeschreven, zolang het aan de vereisten voldoet.
Maar bewust zijn, adviseren wij om het op een PC slechts in werking te stellen die niet uw hoofdmachine is, aangezien er overvloed op dit moment van kleine kwesties is.
 
Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 11:

ComponentMinimum
BewerkerEen compatibele bewerker met 64 bits (x86-64 of ARM64) met minstens 1 GHz kloktarief en minstens 2 kernen
Geheugen (RAM)Minstens 4GB
BergruimteMinstens 64 GB
Systeemingebouwde programmatuurUEFI
VeiligheidTrusted Platform Module (TPM) versie 2.0
GrafiekkaartCompatibel systeem met DirectX 12 of later met de bestuurder van WDDM 2,0
VertoningHoge definitie (720p) vertoning die diagonaal groter is dan 9“, 8 beetjes per kleurenkanaal
Internetverbinding en Microsoft-accountsInternetverbinding en Microsoft-account wordt vereist om first-time opstelling op Vensters 11 te voltooien Huis dat.

 
De basissysteemvereisten van Vensters 11 verschillen beduidend van Vensters 10. Vensters 11 steunt systemen slechts met 64 bits zoals die bewerker gebruikend een van x86-64 of ARM64-; Ia-32 worden de bewerkers niet meer gesteund. Aldus, is Vensters 11 de eerste versie van de consument van Vensters om bewerkers met 32 bits en software met 16 bits niet te steunen (hoewel de Windows Server 2008 R2 de eerste versie van Vensters NT was hen) niet om te steunen. Minimumram en de opslagcapaciteiten werden ook verhoogd; Vensters 11 vereist nu minstens 4 GB van RAM en 64 GB van opslag. S de wijze slechts gesteund=wordt= voor de Huisuitgave van Vensters 11. Vanaf Augustus 2021, omvat de officieel gesteunde lijst van bewerkers de 8ste generatie van Intel Core en recenter, AMD Zen+ en recenter, en Qualcomm Snapdragon 850 en later. De verenigbaarheidslijst omvat ook de „AF“ revisies van Ryzen-bewerkers en Intel Core i7-7820HQ (een 7de generatiebewerker), hoewel de laatstgenoemde slechts op apparaten wordt gesteund die met op DCH-Gebaseerde bestuurders verscheepten. De apparaten met niet gestaafde bewerkers worden niet geblokkeerd van het installeren van of het runnen van Vensters 11, nochtans installeert schoon moet worden uitgevoerd aangezien Windows Update een verbetering Vensters 10 zal verhinderen. Bovendien, heeft Microsoft verklaard dat de apparaten die niet gestaafde bewerkers gebruiken van het installeren van updates kunnen worden geblokkeerd.
Erfenisbios wordt niet meer gesteund; een UEFI-systeem met Secure Boot en een de veiligheidsco-processor van TPM 2,0 wordt nu vereist. Het TPM-vereiste heeft in het bijzonder geleid tot verwarring aangezien vele motherboards TPM-geen steun hebben, een compatibele TPM-module om fysisch op motherboard vereisen worden geïnstalleerd, of een ingebouwde TPM op het de ingebouwde programmatuur of de hardwareniveau hebben van cpu dat standaard gehandicapt is wat veranderend montages in UEFI van de computer vereist toe te laten. De origineel materiaalfabrikanten kunnen computers zonder de co-processor van TPM nog verschepen 2,0 op de goedkeuring van Microsoft.
 
TPM 2,0 Microsoft Windows 11 Professionele OEM Dooswinst 11 de Sleutel van de Huisactivering online 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.