Bericht versturen
Huis > Producten > vensters 10 Pro Kleinhandelsdoos >
OEM DVD 2004 Winst met 64 bits 10 Proactivering het Zeer belangrijke Frans

OEM DVD 2004 Winst met 64 bits 10 Proactivering het Zeer belangrijke Frans

Vensters 10 Prooem Doos

Winst 10 Proactiveringssleutel

Winst met 64 bits 10 Proactiveringssleutel

Plaats van herkomst:

Duitsland

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 10 Prooem

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Installatiegegevens:
de versie van 2004
Taal:
Frans
zeer belangrijk type:
Oem
Activeringstype:
online
Geheugen:
2GB
Beëindigenpunt PN:
Fqc-08920
Productomschrijving

OEM met 64 bits DVD 2004 Vensters 10 Prooem Doos het Frans, wint 10 Proactiveringssleutel


Productomschrijving
De vensters 10 Professionele met 64 bits/met 32 bits is uw partner in het maken van dingen gebeuren. Met Vensters 10 krijgt USB u snel opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren die materiaal zelfs over veelvoudige apparaten wordt gedaan te krijgen. U zult ook van de innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe die browser houden voor online actie wordt gebouwd, plus Cortana, de persoonlijke digitale medewerker die u over uw dag helpt. Vensters 10 OS USB is de beste keus vandaag in software.
Eigenschap:

De instructie voor installatievensters 10 Professionele met 64 bits zal van het product worden voorzien.
Vensters 10 Prooem omvat een DVD-Aandrijving, Activeringssleutel en de Installatiegids.
Vensters 10 Pro Franse versie met 32 bits/met 64 bits. U kunt Engels ook kiezen, Duits,
Het Spaans, Koreaan en het Italiaans.
Het product u ontvangt moet de foto's sterk aanpassen. Voorzichtig zijn van geplagieerde software.

Vensters 10 wordt Pro gebouwd voor zaken

Als uw apparaat wordt verloren of gestolen, zetten BitLocker en BitLocker om te gaan alles op lockdown, zodat kan niemand anders tot uw systemen of gegevens toegang hebben.
Uw die Bureaudossiers zoals Excel, Word, en PowerPoint automatisch worden in de wolk worden opgeslagen, die als virtuele online aandrijving dienst doet, zodat kunt u aan documenten in realtime delen en werken.
Login met Extern bureaublad om uw Vensters 10 te gebruiken Propc terwijl thuis, op de weg, of overal er een Internet-verbinding is.
Creeer uw eigen privé app sectie in de Windows Store voor geschikte toegang tot apps u de meesten nodig hebt.

Veiliger

Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met BitLocker ertoe om te gaan. Vensters 10 Pro omvat Windows Defender-ook Antivirus, die de macht van de wolk, de brede optica, machine het leren, en gedragsanalyse om uw apparaten tegen het te voorschijn komen te beschermen, verfijnde bedreigingen gebruikt. Plus, verzekeren automatische updates1 u volledige, aan de gang zijnde bescherming tegen huidige en toekomstige bedreigingen hebt.

Extern bureaublad

Login aan uw PC of de tablet en heeft toegang vrijwel overal tot uw veilig dossiers, omslagen, en apps van. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet. Het begin die een document in het bureau uitgeven, houdt werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindigt omhoog op uw huispc.

Venstersinkt

Vang grote ideeën alvorens zij weg met Venstersinkt uitglijden. Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen. En krachtig paar het inkten met Bureau en andere apps voor het slimme nota nemen, gemakkelijke documentprijsverhoging, en het nauwkeurige schetsen of trekken.

Vensters Hello

Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden. Het is de onderneming-rang manier om Venstersapparaten veiliger te houden.

Bureau

De multitasking eigenschappen van Vensters 10 paar volkomen met Bureau. U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt de gedeelde rand van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.

Microsoft-Rand

Microsoft-de Rand is snellere, veiligere die browser voor Vensters 10 wordt gebouwd. Het heeft voor het moderne Web geoptimaliseerd, maar nog compatibel met erfenis apps en plaatsen geweest. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. Gebruik de lezingsmening om afleiding te elimineren zodat kunt u efficiënter werken. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

Cortana

Cortana is uw persoonlijke digitale assistant.4 zij berichten over benoemingen en uiterste termijnen kan verstrekken, documenten voorstellen u voor een aanstaande vergadering kunt vereisen, en uw groepsagenda synchroon houden. Creeer, wijzig, en open gemakkelijk lijsten met enkel uw stem. En Cortana integreert met andere Windows-app, zoals Kleverige Nota's, foutloos Inktherinneringen, en Microsoft-Taakgebeurtenissen.

Systeemvereisten:

Vereiste bewerker

1GHz bewerker of sneller

Vereist geheugen

1GB RAM voor met 32 bits; 2GB voor 64 bits

Vereiste harde schijfruimte

Tot 20GB-beschikbare vasteschijfruimte

Vereiste videokaart

beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger. DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder

Vereiste connectiviteit

Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)

Andere systeemvereisten

Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die. Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware

Extra systeemvereisten

U moet de ingesloten Licentievoorwaarden, ook in microsoft.com/useterms goedkeuren
Vereiste activering • Kies vergunning uit • 32 en 64 bits op USB 3,0 inbegrepen media


De Vensters die u, slechts beter het hebt geweten
Vensters 10 voelt vertrouwd zodat kunt u worden meer gedaan van krijgen-gaat. Het Menu Start is terug met ruimte om uw favoriete apps te spelden. En de eenvoudige navigatiemiddelen u te hoeven niet om veel tijd door te brengen lerend nieuw om het even wat.
Altijd bijgewerkt
U zult niet moeten benieuwd zijn of hebt u de recentste eigenschappen of de veiligheidsupdates. De vensters levert automatisch updates, wanneer zij, rechtstreeks aan uw apparaat klaar zijn.
Cortana gekregen uw rug
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw apparaten werkt helpen dingen gedaan krijgen.
Beslis het Web
Microsoft-de Rand is nagelnieuwe die browser wordt gebouwd om een betere Webervaring te leveren. U kunt direct op webpagina's van uw PC schrijven, leest vrije artikelenafleiding, en bewaart uw favorieten aan gelezen off-line recenter.
Neem verder uw gokken
Met Xbox op Vensters, speel en verbind aan uw spelen en vrienden. Overal waar.
Universele Apps, met inbegrip van Bureau
De Opslag in Vensters 10 is een one-stop winkel voor honderdduizenden apps met inbegrip van spelen, muziek, video's, evenals een nieuwe versie van Bureau.
OEM DVD 2004 Winst met 64 bits 10 Proactivering het Zeer belangrijke Frans 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.