Huis > Producten > vensters 10 Pro Kleinhandelsdoos >
Vensters 10 Professionele DVD-productcode met 64 bits met Microsoft-veiligheidscode

Vensters 10 Professionele DVD-productcode met 64 bits met Microsoft-veiligheidscode

vensters 10 pro kleinhandels met 64 bits

Vensters 10 Proproductsleutel

Plaats van herkomst:

De V.S./passen aan

Merknaam:

Microsoft

Certificering:

Microsoft Certified

Modelnummer:

Vensters 10 Productsleutel

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Media:
Niet met
Gebied:
VERENIGDE STATEN
Veiligheidscode:
Ja
multi-talen:
Ondersteuning
overbrenging:
DHL of E-mail
Besturingssystemen:
Vensters 10
Productomschrijving

 

Vensters 10 Professionele DVD-productcode met 64 bits met Microsoft-veiligheidscode

 

Belangrijke nota's:

 

 De vensters zullen 10 Huisgebruikers automatisch updates van Windows Update ontvangen wanneer zij beschikbaar zijn. Vensters 10 Pro en de Vensters zullen 10 Ondernemingsgebruikers de capaciteit hebben om updates uit te stellen. De hoeveelheid tijd door welke Vensters 10 Progebruikers updates kunnen uitstellen is beperkt.

 

 De kleine opslagapparaten, zoals apparaten met 32 harde aandrijving van GB of oudere apparaten met volledige harde aandrijving, kunnen extra opslag vergen om de verbetering te voltooien. U zult instructies zien vertellend u wat om tijdens de verbetering te doen. U kunt of onnodige dossiers moeten verwijderen uit uw apparaat of een USB-flashstation opnemen om de verbetering te voltooien.

 

 Sommige apparaten met of weinig beschikbare ruimte beschikbare of kleinere harde aandrijving, zoals 32 GB-opslagpcs, kunnen weinig beschikbare ruimte hebben beschikbaar na bevordering. U kunt schijfruimte omhoog bevrijden en gemakkelijk dossiers, zoals tijdelijke bestanden of uw vorige versie van Vensters schrappen, binnen Opslagsysteem het plaatsen. De dossiers voor de vorige versie van Vensters geven u de optie om Vensters 10 te verwijderen en naar uw vorige versie van Vensters terug te keren. Deze dossiers worden automatisch geschrapt 10 dagen na u verbetering. U kunt hen aan vrije omhooggaande ruimte nu schrappen.

 

Een Internet-verbinding wordt vereist om de verbetering uit te voeren. Vensters 10 is een groot dossier – ongeveer 3 GB – en de Internettoegang (ISP) prijzen zouden kunnen van toepassing zijn.

 

Om apparatenverenigbaarheid en andere belangrijke installatieinformatie te controleren, bezoek de website van uw apparatenfabrikant. De fabrikantencontactgegevens kunnen op de Contactgegevenspagina worden gevonden.

 

 Upgradeability van een apparaat omvat factoren voorbij de systeemspecificatie. Dit omvat bestuurder en ingebouwde programmatuursteun, app-compatibiliteit en eigenschapsteun, ongeacht al dan niet het apparaat de minimumsysteemspecificatie voor Vensters 10 ontmoet.

 

 De steun kan door apparaat variëren. Vind meer informatie over de pagina van de Vensterslevenscyclus.

 

 Als uw PC of tablet momenteel Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stellen, kunt u controleren om te zien of voldoet het aan de vereisten door ‚Controle te gebruiken mijn PC‘ in de Get Vensters 10app. Om de get Vensters 10app te openen, klik op het kleine die Vensterspictogram bij het rechtereinde van taskbar wordt gevonden. Als u het niet ziet, bezoek onze Vensters 10 Q&A-pagina voor meer informatie.

 

 Vele toepassingen, dossiers en montages zullen als deel van de verbetering migreren. Nochtans, kunnen sommige toepassingen of montages niet migreren.

 

 Voor anti-anti-malwaretoepassingen, zullen de Vensters controleren om te zien of is uw anti-anti-malwareabonnement huidig (verlopen niet) en compatibel systeem tijdens de verbetering.

 

 Als de anti-anti-malwaretoepassing compatibel en huidig is, zal uw toepassing tijdens de verbetering aan Vensters 10 worden bewaard.

 

 Als de anti-anti-malwaretoepassing onverenigbaar is, zullen de Vensters uw toepassing terwijl het bewaren van uw montages desinstalleren. Nadat de verbetering volledig is, als uw anti-anti-malwareleverancier Microsoft heeft meegedeeld dat het een compatibele versie voor uw actief abonnement ter beschikking heeft gesteld, zullen de Vensters u op de hoogte brengen om de recentste beschikbare versie met de montages te installeren die voorafgaand aan verbetering werden geplaatst.

 

 Als uw anti-anti-malwareabonnement niet huidig (verlopen) is, zullen de Vensters uw toepassing desinstalleren en zullen Windows Defender toelaten.

 

 Sommige toepassingen die uit uw OEM kwamen kunnen voorafgaand aan verbetering worden verwijderd.

 

 Voor bepaalde derde partij krijgen de toepassingen, „Vensters 10“ app voor app-compatibiliteit zullen aftasten. Als er een bekende kwestie is die de verbetering zal verhinderen, zal u van de lijst van toepassingen met bekende kwesties worden op de hoogte gebracht. U kunt verkiezen goed te keuren en de toepassingen zullen uit het systeem voorafgaand aan verbetering worden verwijderd. Gelieve te zorgen ervoor dat u de lijst kopieert alvorens u de verwijdering van de toepassing goedkeurt.

 

 De veiligheidsmontages voor het kindgebruikers van Microsoft Family Safety met lokale die rekeningen (rekeningen aan de machine worden gebonden) zullen niet gemigreerd worden aan Vensters 10 tijdens de verbetering. Dit betekent dat nadat de verbetering aan Vensters 10 volledig is, de ouders aan opstellingsveiligheid montages voor de kindgebruiker samen met een Microsoft-account nodig zouden hebben als zij niet hebben. 

 

 Één of andere afzonderlijk verkochte apps en inhoud. De eigenschap en app de beschikbaarheid en de ervaring kunnen door apparaat en markt variëren.


Vensters 10 Productcodehulpmiddel
 
Vensters 10 Productcodehulpmiddel is een onlangs vrijgegeven nut van de ontwikkelaar achter de eigenlijke popularEasyBCDsoftware. Met Vensters 10 kan het Productcodehulpmiddel, Windows 7, Windows 8, Vensters 8,1, en Vensters gemakkelijk terugkrijgen 10 sleutels van de productvergunning van BIOS of EFI in een momentje.
 
Om Windows 7 te lezen, Vensters 8,1, of Vensters 10 stelt de productcode van BIOS of UEFI, eenvoudig OEM Productcodehulpmiddel op uw PC in werking. Op het runnen van het hulpmiddel, zal het automatisch uw BIOS of EFI aftasten en zal de productcode tonen. Na krijg de sleutel terug, adviseren wij u de productcode in een veilige plaats opslaat.
 
Vensters 10 Productcodehulpmiddel is compatibel met zowel versies met 32 bits als met 64 bits van Windows 7, Vensters 8,1, en Vensters 10. Bezoek de volgende pagina om de laatste versie van OEM Productcodehulpmiddel te downloaden.
 
Merk op dat u „Onbekwaam zou kunnen worden om MSDM-lijst te openen!“ bericht als de productcode niet aanwezig in BIOS/EFI van uw PC is. Als u dit bericht krijgt, moet de productcodesticker ergens op uw PC worden gevestigd. Zoek het!
 
Vensters 10 Professionele DVD-productcode met 64 bits met Microsoft-veiligheidscode 0
Systeemvereisten
 
Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier wat het neemt.
 
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600
 
Vensters 10 volledige localisatietalen
 
Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)

 

Winst 10 Huis

Winst 10 Pro

Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk)

Nr

Ja

BitLocker

Nr

Ja

Het beheer van het groepsbeleid

Nr

Ja

Extern bureaublad

Nr

Ja

Hyper-v (virtualisatie)

Nr

Ja

Toegewezen Toegang

Nr

Ja

Ondernemingswijze Internet Explorer

Nr

Ja

Windows Store voor Zaken

Nr

Ja

Vertrouwd opstarten

Nr

Ja

Windows Update voor Zaken

Nr

Ja

Max. gesteund RAM

128 GB

2 TB

 

Vensters 10 Professionele DVD-productcode met 64 bits met Microsoft-veiligheidscode 1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China microsoft vensterssoftware Leverancier. Copyright © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Alle rechten voorbehoudena.