Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenwinst 7 professionele productsleutel

Originele 32/Winst met 64 bits 7 Professionele Productcode Echte Oem Vergunning

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Originele 32/Winst met 64 bits 7 Professionele Productcode Echte Oem Vergunning

Original 32 / 64 Bit Win 7 Professional Product Key Genuine Oem License
Original 32 / 64 Bit Win 7 Professional Product Key Genuine Oem License Original 32 / 64 Bit Win 7 Professional Product Key Genuine Oem License

Grote Afbeelding :  Originele 32/Winst met 64 bits 7 Professionele Productcode Echte Oem Vergunning Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: vensters 7 productsleutel
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Etiket
Levertijd: In 48 Uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 10000 eenheden/week
Gedetailleerde productomschrijving
Betaling: T/T, Western Union, Geldgram Media: 32/64bit
levering: door DHL binnen 24 kantooruren Guarantty: Leven
Taal: Geen Taalbeperking Materiaal: Etiket
Hoog licht:

winst 7 de productcode van de huispremie

,

Windows 7 sticker

Originele 32/Windows 7-Echte Oem van de Productcodesticker Vergunning die met 64 bits goed werken

 

Details

 

Met Windows 7-Beroeps, minder murentribune tussen u en uw succes. U kunt vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-Wijze in werking stellen en gegevens met automatische steunen gemakkelijk terugkrijgen aan uw huis of bedrijfsnetwerk. U kunt ook met bedrijfsnetwerken verbinden moeiteloos en veiliger met Domein samen werkt. Met alle opwindende vermaakeigenschappen van Venstershome premium, is het een grote keus voor huis en voor zaken.

 

Eigenschappen:

 

1. NOTA: De productcode is een 25 cijferkoord met een koppelteken tussen elk 5 cijfers. Het zal „Productcode“ vóór 25 cijfers zeggen of zal een beeld van een sleutel naast 10 cijfers met resterende hieronder 15 op de volgende lijn hebben en deze Productcode wordt over het algemeen gevestigd in de lagere linkerhoek van het DVD-geval, op de schijf zelf, of op een pamflet in de verpakking ontving u.
2. Dit besturingssysteem komt in aanmerking voor een vrije verbetering aan Vensters 10 wanneer beschikbaar. Meer hieronder details.
3. De beginprogramma's sneller en gemakkelijker, en vinden snel de documenten u het vaakst gebruikt.
4. Maak de dingen u elke dag gemakkelijker met betere Desktopnavigatie doet.
5. Dit OEM Venstersproduct IS Geen verbeteringsproduct. Dit Venstersproduct komt niet met Microsoft-steun en vereist schoon installeert, wat is ingewikkeld en om het even wat op de computer niet zal bewaren.

 

Minimumspecificatie:

 

Bewerker

1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc

RAM

1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits

Harde schijfruimte

16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits

Grafiekkaart

DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

Vertoning

800x600

 

 

Overzicht:

 

Aangezien dit overzicht oorspronkelijk werd gepubliceerd, is Windows 7 vervangen byWindows 8/8.1 en later Vensters 10, dat als vrije verbetering voor een jaar beschikbaar was – hoewel die aanbieding nu is verlopen.

Eerste Service Pack voor Windows 7 werd onthuld op 22 Februari, 2011, en kan hier worden gedownload. Volgens Microsoft, omvat de update „eerder vrijgegeven veiligheid, prestaties, en stabiliteitsupdates voor Windows 7“. Het verwijderde ook controversieel de BrowserChoice.eu-eigenschap die andere alternatieve browsers om aan klanten toeliet worden aangeboden.

Ook op de lijst waren steun voor Geavanceerde Vectoruitbreidingen (AVX), een instructie vastgestelde uitbreiding met 256 bits voor bewerkers, en „nieuwe verbeteringen aan eigenschappen en de diensten in Windows 7, zoals betere betrouwbaarheid toen het verbinden met de audioapparaten van HDMI, die gebruikend de XPS-viewer, en herstellend vorige omslagen in Windows Verkenner na het opnieuw beginnen“ drukken.

Andere minder belangrijke updates omvatten:

Kader 3,0 van het venstersbeheer (December 2012): het leverde bijgewerkte versies van Windows PowerShell, Windows Management Instrumentation (WMI) en Venstersextern beheer (WinRM).
Het Platformupdate van Windows 7 SP1 (Februari 2013): het werkte Internet Explorer aan v10 bij evenals ontwikkelde een aantal in het groot verhogingen.
Windows 7-Onderneming hotfix rollup (Maart 2013): Een compendium van hotfixupdates dat zich op de bedrijfsmarkt concentreerde.

Zoals voor tweede Service Pack voor Windows 7, dat nooit werd vrijgegeven. Nochtans, in Mei 2016, ontsloeg Microsoft wat effectief een substituut voor SP2, in de vorm van het ‚SP1-gemak rollup‘ is. Fundamenteel, bestaat uit dit van alle die veiligheid en niet-veiligheidsupdates voor Windows 7 sinds Service Pack 1 in één enkel pakket worden vrijgegeven.

Dit zal een PC van Windows 7 SP1 met de waarde van meer dan vijf jaar van flarden in één schot bijwerken, zodat met een verse installatie, moet u niet meer door rond na rond na rond zitten van het toepassen van updates en het rebooten. (Microsoft deed ook hetzelfde ding voor Vensters 8,1 PCs.)

En vanaf Oktober, in plaats van afzonderlijke hotfixes, voert Microsoft een ‚maandelijkse rollup‘ flard uit dat alle recentste updates – plus vorige die degenen – in één enkel pakket worden opgerold bevat. Zo zal November rollup de moeilijke situaties vanaf Oktober omvatten, etc. doorgaand.

 

Originele 32/Winst met 64 bits 7 Professionele Productcode Echte Oem Vergunning 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons