Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

Online het Ontwerp Zeer belangrijke Code 8.5GB van Activeringsadobe CS6 voor Vensters

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Online het Ontwerp Zeer belangrijke Code 8.5GB van Activeringsadobe CS6 voor Vensters

Online Activation Adobe CS6 Design Key Code 8.5GB For Windows
Online Activation Adobe CS6 Design Key Code 8.5GB For Windows Online Activation Adobe CS6 Design Key Code 8.5GB For Windows

Grote Afbeelding :  Online het Ontwerp Zeer belangrijke Code 8.5GB van Activeringsadobe CS6 voor Vensters Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Het Ontwerpnorm van Adobe CS6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kleinhandelsdoos
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: Online Media: installatieverbinding
Taal: Engels harde schijfruimte: 8.5GB
Vertoning: 1024x768 Productnaam: Het Ontwerpnorm van Adobe CS6
Hoog licht:

Het online Ontwerp van Activeringsadobe CS6

,

Het Ontwerp Zeer belangrijke Code van Adobe CS6

,

8.5GB grafische Ontwerper Software

De online code van de het Ontwerp Standaardproductcode van activeringsadobe CS6 voor Vensters

 

Producteninformatie voor het Ontwerpnorm van Adobe CS6:

 

Adobe Creative Suite 6 Ontwerpnorm verstrekt een volledige reeks professionele hulpmiddelen voor het grafische ontwerp, pagina-indeling, en beeld uitgeven – en voor het publiceren van creatieve inhoud aan mobiele apparaten, het Web, de druk, en de tabletten. De Ontwerp Standaardreeks bestaat uit vier industrie-standaardsoftwareprogramma's die essentieel zijn om ontwerpers en digitale uitgeversberoeps te drukken: Photoshop CS6, InDesign CS6, Illustrator CS6, Acrobaat X Pro, Brug CS6, en Media Codeur CS6.

De CS6-versies van de individuele programma's genieten snelheid en prestaties van verhogingen, dankzij Mercury Graphics Engine dat in Photoshop en Mercury Performance System van Illustrator is. Beide softwareelementen laten uw computer toe met 64 bits om volledig systeem RAM te richten om weergave en verwerkingstaken te verzenden en dat vertraagde eens uw werkschema. Met die extra verwerkingscapaciteit, kunt u van de uitgebreide mogelijkheden van alle programma's genieten. Photoshop CS6, bijvoorbeeld, biedt een contact-Bewust Flard aan dat u toestaat om een steekproefgebied te kiezen dat als basis voor een flard dient. De illustrator laat u toe om roosterbeelden in editable, scalable vectoren om te zetten – de het brood en boter van het programma.

Aangezien de definitie van „het publiceren " zich uitbreidt, zo doe ook de functies van Adobe InDesign. Zelfs vóór de CS6-versie, had het programma reeds het publiceren interactieve pagina-indelingen aan iPads en andere tabletten, e-booklezers, en andere digitale apparaten omhelst. U kunt verscheidene verschillende lay-outs tot stand brengen om verschillende vertoningsdimensies te dienen, en hen allen te bewaren binnen één enkel dossier. De vloeibare Lay-out resizes automatisch uw die lay-out bij het paginaformaat wordt gebaseerd.

Creative Suite 6 Ontwerpnorm dient het ontwerp en de uitgeversberoeps de waarvan eisen zo snel zoals technologievooruitgang groeien. Photoshop CS6, bijvoorbeeld, biedt nu fundamentele video het uitgeven functies met overgangen en gevolgen aan. Het beheerssoftware van brugcs6 is de digitale activa een krachtige foto en ontwerporganisator die gecentraliseerde toegang tot al uw creatieve activa verleent. Media de Codeur CS6 automatiseert het proces om veelvoudige gecodeerde versies van bronbestanden, Adobe-Premiere Proopeenvolgingen, en Adobe na Gevolgensamenstellingen tot stand te brengen. Aangezien de vereiste taken van uw beroep over van andere professionele koninkrijken kruipen, blijft Adobe de interface en het werkschema van zijn Creative Suite-toepassingen raffineren. Uw baan zou om het even welke eenvoudigere, maar het Ontwerp Standaardhulp van Adobe niet kunnen krijgen CS6 u tempo met uitgebreide functies, betere prestaties, en gestroomlijnd werkschema houdt

 

Het Ontwerp Standaardbril van Adobe CS6:

 

  Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 bewerker
  Microsoft Windows XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1
  1 GB van RAM (geadviseerde 3 GB) voor met 32 bits; 2 GB van RAM (geadviseerde 8 GB) voor met 64 bits
  8.5 GB van beschikbare vasteschijfruimte voor installatie; extra die beschikbare ruimte tijdens installatie wordt vereist (kan niet op verwijderbare flitsopslagapparaten installeren)
Minimumsysteemeisen ten aanzien van het Ontwerpnorm van Adobe CS6 1024x768 vertoning (1280 x 800 geadviseerd) met kleur met 16 bits en
256 MB van VRAM
  OpenGL 2,0 geschikt systeem
  Aandrijving dvd-ROM compatibel met dubbel-laag DVDs
  Adobe Flash Player 10 software wordt vereist om SWF-dossiers uit te voeren dat
Deze software zal niet zonder activering werken. De breedbandinternetverbinding en de registratie worden vereist voor softwareactivering, bevestiging van abonnementen, en toegang tot de online diensten.
  De telefoonactivering is niet beschikbaar.

 

 

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons