Uw beste software die partner aanbieden!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office-Professional 2016productcode

Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC

Certificaat
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC

China Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC leverancier
Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC leverancier Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC

Productdetails:

Plaats van herkomst: De V.S./anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Het Huis en de Zaken van Office 2016

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negitiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Besturingssysteemuitgave: Zaken Formaat: download
Voorwaarde: Gloednieuwe Taal: Engels
Verpakkingstype: Retailbox Platform: Vensters

Office Home & Bedrijfs 2016 Sleutel en Downloadverbinding voor de Engelse Oranje Doos van PC

 

Samenvatting

 

Het Office Home & de Zaken 2016 worden gemaakt om u te helpen meer met tijdbesparende eigenschappen bereiken, nieuwe ziet modern, ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen, en de macht van Outlook voor e-mail, kalenders, en contacten eruit. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op OneDrive opslaan en tot hen overal toegang hebben van.

 

Wat nieuw is in deze versie van Bureau?

  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 en Outlook 2016.

  • Ben een gebruiker van het machtsbureau – de gemakkelijke manier. Typ wat u hulp met in nieuw vertelt me doos op het lint wilt en het u zal vertellen hoe te om het te doen.

  • De nieuwe thema's laten u de Bureauervaring kiezen die voor u juist is. De donkere en Donkere Grijze thema's verstrekken hoog contrast dat gemakkelijker is op de ogen, en het Kleurrijke thema geeft u een moderne blik die over uw apparaten verenigbaar is.

  • Trekkrachtinhoud van PDFs rechtstreeks in Word. Open PDFs en geeft paragrafen, lijsten, en lijsten uit enkel aangezien u in vertrouwde Word documenten doet.

  • De nieuwe moderne grafieken en de grafieken in Excel geven u meer manieren om dwingende verhalen met uw bedrijfsgegevens te onderzoeken en te vertellen. Excel adviseert grafieken meest geschikt voor uw gegevens, en geeft u een voorproef hoe uw gegevens eruit zullen zien.

  • In Excel, kunt u basisvoorspellingen op uw gegevensreeks met één nu tot stand brengen klikt om toekomstige ontwikkelingen te visualiseren.

  • Deel uw PowerPoint-presentatie over het Web door een verbinding te verzenden naar het of de vrije Dienst van de Bureaupresentatie te gebruiken om het te leveren, zodat kan zich uw publiek overal aansluiten bij u van.

  • Bed Excel-spreadsheten, diagrammen, audioklemmen, video's, en bijna een ander soort dossier in uw OneNote-notitieboekjes in. Uw nota's worden bewaard, searchable, en synced aan OneNote apps op uw andere apparaten, zodat kunt u hen overal gebruiken of delen van.

  • Antwoord sneller met gealigneerde antwoord-antwoorden die net binnen het lichaam van origineel bericht-in Outlook worden geplaatst. Typ enkel uw reactie in het Leesvenster.

Wat is het verschil tussen Office 365-plannen en Office 2016-reeksen?

Office 365-de plannen omvatten de volledige reeks van Bureautoepassingen, plus andere diensten die over Internet, met inbegrip van extra wolkenopslag met de notulen van OneDrive en Skype-voor huisgebruik worden toegelaten. Met Office 365 krijgt u de volledige, geïnstalleerde Bureauervaring op PCs, Macs, tabletten (met inbegrip van Vensters, iPad, en Android) en smartphones. Office 365-de plannen zijn beschikbaar als maandelijks of jaarlijks abonnement. Met Office 365, zijn de verbeteringen altijd inbegrepen met uw abonnement.

Office 2016-de reeksen, met inbegrip van Office Home & Student en Huis & Zaken, omvatten toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, en OneNote; zij zijn beschikbaar als éénmalige aankoop voor gebruik op een één enkel PC of MAC. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; om de laatste versie te krijgen, moet u Bureau opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar wordt.

 

Q&A:


Q: Wat is het verschil tussen Office Home & Student 2016, Office Home & Zaken 2016, en Office Professional 2016?

A: Alle Office 2016-reeksen komen met Word, Excel, PowerPoint, en OneNote. Het Office Home & de Zaken 2016 omvatten ook Outlook. De Office Professional 2016 omvat Outlook, Uitgever en Toegang. Elke reeks kan op 1 PC worden geïnstalleerd.

 

Q: Wat is het verschil tussen Office Home & Student 2016 voor MAC en Office Home & Zaken 2016 voor MAC?

A: Zowel komt Office 2016 voor MAC-reeksen met Word, Excel, PowerPoint, als OneNote. Het Office Home & de Zaken 2016 voor MAC omvatten ook Outlook. Elke reeks kan op 1 MAC worden geïnstalleerd.

 

Q: Op hoeveel apparaten kan ik Office Home & Student, Office Home & Zaken of Office Professional 2016 installeren?

A: U kunt Office Home & Student 2016, Office Home & Zaken 2016 en Office Professional 2016 op 1 Vensterspc installeren. U kunt Office Home & Student 2016 voor MAC en Office Home & Zaken 2016 voor MAC op 1 MAC installeren.

 

Eigenschappen:

 

Word
Creeer, poets, en aandeel mooie documenten op. Deelt nu en werkend met het team samen een wind. Het nieuwe Woord staat u aan medeauteur toe en geeft documenten tegelijkertijd met veelvoudige mensen uit - of u in dezelfde ruimte of over de bol bent. En de wolkenintegratie maakt het delen van doc. cinch.

Excel
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren. Verander aantallen in inzicht met nieuw Excel. De PivotTablesnijmachines helpen u patronen in grote volumes van gegevens ontdekken, en de Geadviseerde Grafieken geeft u de beste grafieken om uw gegevens mee te delen. Één-klik het Voorspellen automatisch tast aantekenvellen voor gegevenstendensen af en formatteert hen in grafieken en lijsten.

Power Point
Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën voor. Medeauteurpresentaties met uw team die - gelijktijdig werken. Maak commentaren op relevante teksten en beelden en vergelijk verschillende versies van een presentatie met het Weergeven van de Conflictresolutie.

OneNote
Rust uw gedachten in uw zeer eigen digitaal notitieboekje uit. Vang, organiseer en deel uw ideeën met digitale notitieboekjes dietot u op om het even welk apparaat kunt toegang hebben. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw markeringen en meer volgt.

Outlook
Organiseer e-mail, coördineer programma's, en verblijf bijgewerkt met contacten. Nieuw Outlook heeft de steun van de duwpost zodat is uw inbox altijd bijgewerkt. En het betere Gespreksweergeven zorgt ervoor dat de berichten met gelijkaardige onderwerpregels niet die binnen met gesprekken worden samengevoegd worden zij niet tot behoren. U zult ook meer opties vinden in hoe u opneemt en gehechtheid beheert.

 

Microsoft Office-de Beroeps plus 2016 omvat:
 
• Microsoft Word 2016
• Microsoft Excel 2016
• Microsoft PowerPoint 2016
• Microsoft Access 2016
• Microsoft Outlook 2016
• Microsoft-One Note 2016
• Microsoft-Uitgever 2016
• Microsoft Lync/Skype voor Zaken

 

Systeemvereisten:

 
Computer en bewerker 1 GHz of snellere x86 of x64 met SSE2-instructiereeks
Geheugen 2 GB-Ram
Harde schijf 3.0 beschikbaar GB
Vertoning 1280x800
Grafiek De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX 10
Besturingssysteem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Vensters 8,1, Vensters 10
Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Vensters 10 Server
Browser Internet Explorer 9,10,11
Mozilla Firefox 35.x +
Google Chrome 40+
Microsoft-Rand
. Netto versie Vereiste .NET 3,5, sommige eigenschappen kan .NET 4,0 vereisen of 4,5 CLR aan *also* geïnstalleerd zijn
Andere Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn).
Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Maar al eigenschappen en de functionaliteit zijn altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8, Vensters 8,1 of Vensters 10 worden geoptimaliseerd
De de productfunctionaliteit en grafiek kunnen variëren gebaseerd op uw systeemconfiguratie. Sommige eigenschappen kunnen extra of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereisen.
Microsoft-account.
 

Microsoft Office-de Downloadverbinding van de Professional 2016productcode voor de Engelse Oranje Doos van PC

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)