Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

Gloednieuw Adobe Photoshop Cs6 voor Volledige Versievensters van de Vensters Kleinhandels 1 Gebruiker

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Gloednieuw Adobe Photoshop Cs6 voor Volledige Versievensters van de Vensters Kleinhandels 1 Gebruiker

Brand New Adobe Photoshop Cs6 For Windows Retail 1 User Full Version Windows
Brand New Adobe Photoshop Cs6 For Windows Retail 1 User Full Version Windows Brand New Adobe Photoshop Cs6 For Windows Retail 1 User Full Version Windows

Grote Afbeelding :  Gloednieuw Adobe Photoshop Cs6 voor Volledige Versievensters van de Vensters Kleinhandels 1 Gebruiker Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Adobe
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 1000 stukken/Week
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruiker: 1 Versie: Vensters
Voorwaarde: goede hoofdzakelijk voor: student
Media: DVD Vracht: Vrij VIP
Hoog licht:

grafische ontwerpersoftware

,

uitgebreide adobe photoshop cs6

Gloednieuw Adobe Photoshop CS6 voor de Kleinhandelsvensters van 1 Gebruikers Volledige Versie in goede staat

 

Veelgestelde vragen

 

Q: Wat is Adobe Photoshop Lightroom en werkt het met Photoshop CS6?

A: De software van Photoshoplightroom helpt snel u invoeren, verwerken, leiden, en showcasevolumes van foto's. Zijn strakke integratie met Photoshop CS6 laat u gemakkelijk het ongeëvenaarde uit pixel-niveau retoucheren en het compositing voordeel halen, gevend u een volledige professionele fotografieoplossing.

Q: Ik gebruik Photoshop. Zou ik opvoerend aan Uitgebreide Photoshop moeten nadenken?

A: De Uitgebreide software van Adobe Photoshop CS6 alles in Photoshop CS6 plus hulpmiddelen levert om 3D beelden tot stand te brengen en uit te geven en uitvoerend kwantitatief beeld analysis.* overweeg Uitgebreide Photoshop als uw beelden over een verscheidenheid van media worden gebruikt of als u in film/videoproductie, architectuur, techniek, geneeskunde, wetenschappelijk onderzoek, of productie werkt.

Q: Zou ik Photoshop CS6 of Adobe Creative Suite 6 Ontwerpnorm moeten kopen?

A: Photoshop CS6 is de professionele norm voor digitale afbeelding het uitgeven. Als uw werk het creëren van en het delen van beelden binnen pagina-indelingen impliceert, kunt u als Creative Suite 6 Ontwerpnorm willen beschouwen, die Photoshop CS6 evenals Adobe-Illustrator CS6, InDesign CS6 omvat, en Acrobaat X Pro. De vlotte integratie onder de componenten verstrekt een efficiënt werkschema.

 

Adobe Creative Cloud en Adobe Creative Suite 6 het Kopen Gids

Adobe Volledig Creative Cloud

Adobe Creative Suite 6 Hoofdinzameling

Creatieve apps: Krijg Adobe Photoshop, Illustrator, Acrobaat XI Pro, en meer

21 Bureaubladtoepassingen

12 Bureaubladtoepassingen

Aan de gang zijnde updates: Toegangs nieuwe eigenschappen en producten zodra zij worden vrijgegeven.

Ja: Honderden eigenschapupdates sinds de versie van Mei 2013

Nr: Vrijgegeven Mei 2012

Verblijf synchroon: Houd uw montages, stijlen, doopvonten, kleuren, en de activa synced overal en beschikbaar bij.

Ja

Nr

Opslag, dossier het delen en samenwerking: Laat cliënten of collega'smening, geef commentaar op, en download uw dossiers van hun Desktop of mobiele browser.

20GB van wolkenopslag

Nr

Het publiceren: De gastheer uw website en publiceert iPad apps.

Ja

Nr

Behance ProSite: Creeer een professionele online portefeuille.

Ja

Nr

Opleiding: Voordeel van meer dan 300 uren van krijgen-begonnen, eigenschap, hoe te, en inspirational video's van deskundigen in Adobe en belangrijke partners.

Ja

 

Beschrijving:

 

Adobe Creative Suite 6 Ontwerp Standaardsoftware combineert industrie-standaardhulpmiddelen voor professioneel drukontwerp en het digitale publiceren. Creeer opvallende beelden en grafiek bij bliksemsnelheid met innovatieve het schilderen en het trekken hulpmiddelen en dozens creatieve gevolgen in Adobe Photoshop en Illustrator. Maak de pagina's van de hoogste-kwaliteitsdruk met uitstekende typografie in Adobe InDesign op. Ook in InDesign, opbrengst hoogst levert eBooks met steun voor de recentste EPUB-normen wordt de ontworpen, en middel-rijke publicaties voor iPad en andere tabletapparaten zo gemakkelijk zoals creërend pagina's voor druk die. Bereik uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurige controle met krachtige software die routineontwerp en productietaken stroomlijnt. Ben een klaslokaal standout, een creatieve ziener, en een heet vooruitzicht in de arbeidsmarkt met Adobe Creative Suite 6 Student en Leraarsuitgavensoftware. Verander uw smartphonemomentopnamen en video's in wild koele kunstwerk of YouTube-productie.

 

Eigenschap:

 

1 . Creeer de overweldigende beelden u met de software van Adobe Photoshop CS5, de professionele de industrienorm voor digitale afbeelding het uitgeven voorziet.
2. Gebruik uitvoerige, overzichtshulpmiddelen voor opmerkelijke beeldmanipulatie en het superieure compositing.
3. Combineer veelvoudige schoten in overweldigende hoge dynamisch bereikbeelden en mooie panoramas.
4. Gebruik nieuwe hulpmiddelen die u met realistische gevolgen laten schilderen en gemakkelijk ingewikkelde beeldinhoud, zoals haar selecteren.
5. Geef en haal voordeel nondestructively uit superieure ruwe verwerking uit; verwijder lawaai, voeg korrel toe, creeer post-gewassenvignetten, en meer. Verwijder beeldelementen en zie de ruimte als magisch invullen.

 

Ontvangst:

 

Sinds 1995, heeft het Fortuin Adobe als opmerkelijke plaats om gerangschikt te werken. Adobe werd geschat het 5de beste bedrijf van de V.S. om voor in 2003 te werken, zesde in 2004, eenendertigste in 2007, veertigste in 2008, elfde in 2009, tweeënveertigste in 2010, vijfenzestigste in 2011, eenenveertigste in 2012, en drieëntachtigste in 2013. In 2015, was Adobe Systems India gerangschikte eenentwintigste van grote plaatsen om in India.In Juni 2014 te werken, was het gerangschikte zesde van grote plaatsen om in India.In Oktober 2008 te werken, werd Inc. van Adobe Systems Canada genoemd één van de „Werkgevers van Canada top 100“ door Mediacorp Canada Inc., en werd gekenmerkt in het weekblad van Maclean.

 

Kritieken:

 

Tarifering

Adobe is gekritiseerd voor zijn het tarief praktijken, met kleinhandelsprijzen die tot tweemaal zo veel in landen de niet-V.S. zijn. Zoals aangehaald door velen, is het beduidend goedkoper om voor een terugkeer airfare kaartje aan de Verenigde Staten te betalen en één bijzondere inzameling van de software van Adobe plaatselijk daar te kopen dan het binnen Australië te kopen.

 

Nadat Adobe de tarifering voor Creative Suite 3 Hoofdinzameling openbaarde, die £1,000 hoger voor Europese klanten was, [46] een verzoek over „oneerlijke tarifering werd“ te protesteren gepubliceerd en werd ondertekend door 10.000 gebruikers. In Juni 2009, verhoogde Adobe verder zijn prijzen in het UK met 10% ondanks het verzwakken van het pond tegen de dollar, en de Britse gebruikers mogen niet van de opslag van de V.S. kopen.

Adobe rangschikte nr 5 op een lijst van 9 meest Gehaate Bedrijven van Internet, gebaseerd op een onderzoek van 2013 aangaande Reddit.com.Adobe Lezer en de Flits werd vermeld op de 10 meest gehaate programma's van al tijd over TechRadar.com.

 

Veiligheid

De hakkers hebben kwetsbaarheid in Adobe-programma's, zoals Adobe Reader, geëxploiteerd om onbevoegde toegang tot computers te verkrijgen. Het Flash Player van Adobe is ook gekritiseerd voor, onder andere het lijden aan prestaties, geheugengebruik en veiligheidsproblemen (zie kritiek van Flash Player). Een rapport door veiligheidsonderzoekers van Kaspersky Lab kritiseerde Adobe voor het produceren van de producten die top 10 beveiligingsproblemen hebben.

 

De waarnemers merkten op dat Adobe op zijn klanten door spyware in Creative Suite 3 software spioneerde te omvatten en stil het verzenden van gebruikersgegevens naar een firma Omniture noemde. Toen de gebruikers bewust werden, verklaarde Adobe wat de verdachte software deed en dat zij toegaf: „moeten kon en zou een beter werk doen die veiligheids met zorgen rekening houden“. Toen een veiligheidsgebrek later in Photoshop CS5 werd ontdekt, zou de Adobe gevonkte verontwaardiging door te zeggen het het gebrek unpatched, zo iedereen verlaten wie de software wilde gebruiken veilig zou moeten voor een verbetering betalen. Na een woeste weerslag besliste Adobe het softwareflard te verstrekken.

 

Adobe is gekritiseerd voor het duwen van ongewenste software met inbegrip van derdebrowser toolbars en vrije die virusscanners, gewoonlijk als deel van het proces van de Flitsupdate, [58] en voor het duwen van een derde scareware programma wordt opgesteld om gebruikers in het betalen voor onnodige systeemreparaties te doen schrikken.

 

De breuk van klantengegevens

Op 3 Oktober, 2013, openbaarde het bedrijf aanvankelijk dat het gevoelige en persoonsgegeven van 2,9 miljoen klanten in veiligheidsbreuk werd gestolen die gecodeerde creditcardinformatie omvatte. Adobe gaf later toe dat 38 miljoen actieve gebruikers en de aanvallers verkregen toegang tot hun IDs en gecodeerde wachtwoorden, evenals tot vele inactieve Adobe-rekeningen zijn beïnvloed. Het bedrijf maakte het niet duidelijk als al persoonlijke informatie, zoals e-mailadressen en fysieke adressen werd gecodeerd, hoewel de wetten van de gegevensprivacy in 44 staten vereisen dat deze informatie wordt gecodeerd.

 

Een 3,8 GB dossier van Adobe wordt gestolen en het bevatten van 152 miljoen gebruikersbenamingen, omkeerbaar gecodeerde wachtwoorden en unencrypted wachtwoordwenken werd gepost op AnonNews.org dat. LastPass, een firma van de wachtwoordveiligheid, zei dat Adobe er niet in slaagde om best practicen te gebruiken voor het beveiligen van de wachtwoorden en hen niet heeft gezouten. Een andere veiligheidsfirma, Sophos, toonde aan dat Adobe een zwakke encryptiemethode gebruikte die de terugwinning van heel wat informatie met zeer weinig inspanning toelaten. Volgens anIT deskundig Simon Bain, Adobe zijn klanten heeft ontbroken en ‚hun hoofden in schande‘ zou moeten hangen.

 

Veel van de creditcards werden gebonden aan Creative Cloud-de software-door-abonnement dienst. [72] Adobe bood zijn beïnvloede klanten van de V.S. een vrij lidmaatschap in de krediet controlerende dienst aan, maar geen gelijkaardige regelingen zijn gemaakt voor klanten de niet-V.S. Wanneer een gegevensbreuk in de V.S. voorkomt, hangen de sancties van de staat af waar het slachtoffer verblijft, niet waar het bedrijf gebaseerd is.

 

Na het stelen van de gegevens van de klanten, hadden toegang de cyber-dieven ook tot van Bron Adobe codebewaarplaats, die waarschijnlijk in midden van augustus 2013. Omdat de hakkers exemplaren van de broncode van de merkgebonden producten van Adobe verwierven, konden zij om het even welke potentiële zwakheden in zijn veiligheid vinden en exploiteren, gewaarschuwde computerdeskundigen. De veiligheidsonderzoeker Alex Holden, belangrijkste informatieveiligheidsagent van Greepveiligheid, kenmerkte deze Adobe-breuk, die Acrobaat beïnvloedde, ColdFusion en talrijk andere toepassingen, als „één van slechtst in de geschiedenis van de V.S.“. [79] Adobe kondigde ook aan dat de hakkers delen van de broncode van Photoshop stalen, die volgens commentators kon programmeurs toestaan om zijn techniektechnieken [80] te kopiëren en het gemakkelijker zou maken om de dure producten van Adobe te plagiëren.

 

Gepubliceerd op een server van een Russisch-Spreekt hakkergroep, kan de „onthulling van encryptiealgoritmen, andere veiligheidsregelingen, en softwarekwetsbaarheid worden gebruikt om bescherming voor individuele en collectieve gegevens“ te mijden en kan de gateway voor nieuwe generatie nul-dag aanvallen geopend hebben. De hakkers gebruikten reeds ColdFusion exploiteert om weg met gebruikersbenamingen en gecodeerde wachtwoorden van de klanten van PR te maken Newswire, die aan de Adobe-veiligheidsbreuk is gebonden. Zij gebruikten ook een ColdFusion exploiteren om het hof van de staat van Washington te overtreden en tot 160.000 Sociale -fiscale nummers bloot te stellen.

 

Anticompetitieve praktijken

Adobe verwierf Aldus Corp. in 1994, een softwareverkoper die Uit de vrije hand, een concurrerend product verkocht. Uit de vrije hand was de directe concurrentie aan Adobe-Illustrator, de redacteur van het vlaggeschipvectorafbeeldingen van Adobe. De federale Handel Commissionintervened en gedwongen Adobe om Uit de vrije hand terug naar Altsys te verkopen, en ook verboden Adobe van het kopen achterprogramma Uit de vrije hand of om het even welk gelijkaardig voor de volgende 10 jaar (1994-2004). Altsys werd toen gekocht door Macromedia, welke vrijgegeven versies 5 aan 11.When Adobe verworven Macromedia in December 2005, het ontwikkeling van Uit de vrije hand in 2007 blokkeerde, effectief verouderd makend het. Met Uit de vrije hand en Illustrator, controleerde Adobe de enige twee producten die in de professionele markt van het illustratieprogramma voor Macintosh-besturingssystemen concurreren.

 

In 2011, riep een groep van 5.000 grafische ontwerpers Uit de vrije hand onder banner Vrije Uit de vrije hand bijeen, en diende een burgerlijke antitrustklacht in de Arrondissementsrechtbank van de V.S. voor het Noordelijke District van Californië tegen Adobe.The-kostuum in beweerde dat Adobe de federale en antitrustwetten van de staat door zijn machtspositie in de professionele de softwaremarkt heeft overtreden van de vectorafbeeldingenillustratie te misbruiken en dat Adobe in dienst heeft in een reeks van uitsluitings en anticompetitieve die handelingen genomen en strategieën worden ontworpen om Uit de vrije hand, de dominante concurrent aan het product te doden van de de Illustratorsoftware van Adobe, in plaats van het concurreren op basis van productverdienste volgens de hoofden van vrije marktkapitalisme. Adobe had geen reactie op de eisen en het proces werd uiteindelijk geregeld. De gemeenschap Uit de vrije hand gelooft Adobe zou moeten bevrijden het product aan een open-brongemeenschap als het niet het kan intern bijwerken.

 

Vanaf 2010, op zijn productpagina Uit de vrije hand verklaard Adobe „terwijl wij erkennen Uit de vrije hand een loyale klantenbasis heeft, moedigen wij gebruikers aan om aan de nieuwe Adobe-Illustratorcs4 software te migreren die zowel PowerPC als op Intel-Gebaseerde Macs en Microsoft Windows XP en Windows Vista.“ steunt Vanaf 2016, bestaat de pagina Uit de vrije hand niet meer en richt eenvoudig aan de Illustratorpagina opnieuw. De server van de softwareftp van Adobe bevat nog een folder voor Uit de vrije hand, maar het is leeg.

 

Creeer krachtige beelden met de professionele norm

 

3D uitdrijvingen
Onderzoek gemakkelijk nieuwe creatieve richtingen: Creeer 3D emblemen en kunstwerk met de technologie van Adobe Repoussé. De draai, roteert, drijft, schuint, en blaast deze ontwerpen uit af op, en past dan rijke materialen zoals chroom, glas, en cork toe.

 

Geavanceerde 3D het uitgeven mogelijkheden
Duw uw creatieve grenzen met krachtige 3D het uitgeven hulpmiddelen--verf zelfs direct op 3D voorwerpen. Voeg 3D voorwerpen aan uw ontwerpen toe en creeer verbazende samenstellingen. Verlicht uw scène met echte verlichting, en animeer uw voorwerpen.

 

Motieinhoud het uitgeven
De verf, voegt tekst, en kloon over veelvoudige kaders van een ingevoerde videoopeenvolging toe gebruikend uw favoriete Photoshop-hulpmiddelen.

 

Gemakkelijke toegang tot kern het uitgeven macht
Krijg enkel de hulpmiddelen u nodig hebt--precies wanneer u hen nodig hebt--wanneer het uitvoeren van gemeenschappelijke het uitgeven activiteiten. De aanpassingen en de Maskerspanelen begeleiden u in het maken nauwkeurig uitgeven.

 

Buitengewone creatieve hulpmiddelen
Bereik realistische het schilderen gevolgen met de capaciteit om kleuren op canvas te mengen en natuurlijke penseelstreken tot stand te brengen. Fusie veelvoudige blootstelling in de overweldigende hoge beelden van dynamisch bereik(hdr). De beweging, verwijdert, trekt, of rekt om het even welk beeldelement scheef uit.

 

Overzichtsfotografie
Gemakkelijk fusie veelvoudige blootstelling om het dynamische bereik met meer macht, precisie, en trouw uit te breiden dan ooit voordien. Bekeerling aan zwart-wit op nieuwe manieren. En gebruik Dodge, Brandwond, en Sponshulpmiddelen dat kleur en toon intelligent details bewaren.

 

Beeldanalyse
Gebruiksmeting en tellende hulpmiddelen om kwantitatieve informatie uit beelden te halen. Verslag en de uitvoergegevens voor verdere analyse. De invoerdicom dossiers als kaders of als volume uw beeldgegevens direct om te analyseren en uit te geven.

 

Industrie-leidende ruwe beeldverwerking
Geniet van superieure resultaten wanneer u ruwe beelden met de Camera omzet Ruw plug-in 6, dat steun voor meer dan 275 cameramodellen plus het niet-destructieve uitgeven zodat aanbiedt u kan experimenteren zonder uw originele foto te berokkenen.

 

Geautomatiseerde compositing hulpmiddelen
Creeer gemakkelijk één enkel beeld van een reeks schoten die verschillende steunpunten, het mengen kleur en regelmatig het in de schaduw stellen van en het uitbreiden van uw velddiepte hebben. En haal voordeel uit nauwkeurige, automatische laaggroepering.

 

Efficiënt media beheer
Beheer visueel uw media met Adobe-Brugcs5 software. Geniet van flexibelere partij die plus de capaciteit anders noemen om tot dossiers in de context van uw werk toegang te hebben gebruikend het klantgerichte Mini de Brugpaneel van Adobe.

 

Krachtige drukopties
Krijg opmerkelijke drukken in minder tijd met automatisering, het scripting, en een drukdialoogvenster dat gemakkelijker is te navigeren.

 

Brede bestandsindelingsteun
De invoer en de uitvoerhonderden bestandsindelingen, met inbegrip van PSD, AI, PDF, NEF, CRW, TIF, BMP, Cineon, JPEG, JPEG2000, FXG, OpenEXR, PNG, Targa, DICOM, OBJ, KMZ, Collada, U3D, 3DS (de invoer slechts), 3G, FLC, MOV, AVI, DV-Stroom, Beeldopeenvolging, mpeg-4, en FLV.

 

Rekbaarheid
Personaliseer Photoshop en breid zijn mogelijkheden uit. Gebruik ontwikkelaar-gecreeerde douanepanelen om specifieke taken te verwezenlijken. Bezoek de Markt van Adobe Photoshop voor derde stop-ins en middelen. En controleer de Communautaire Hulp van Adobe uiteinden en trucs.

 

De integratie van Adobe Photoshop Lightroom
Geniet van strakke integratie met (afzonderlijk) de verkochte software van Adobe Photoshop Lightroom, gemakkelijk beweegt dossiers van Lightroom aan Photoshop CS5 om HDR-beelden tot stand te brengen, panoramas, en multilayered Photoshop-documenten. Roundtrip uw dossiers terug naar Lightroom.

 

Creative Suite 6 Ontwerp Standaardvergelijking met CS5

CS5

CS6

Photoshop - tevreden-Bewust Flard

 

x

Photoshop - Mercury-Grafiekmotor

 

x

Photoshop - Intuïtieve videoverwezenlijking

 

x

Illustrator - Mercury-Prestatiessysteem

 

x

Illustrator - Patroonverwezenlijking

 

x

Illustrator - Beeldspoor

 

x

InDesign - Afwisselende Lay-out

 

x

InDesign - PDF-vormen in InDesign

 

x

InDesign - Vloeibare Lay-out

 

x

Photoshop - de Waardere technologie van de Randselectie

x

x

Illustrator - veranderlijk-Breedteslagen

x

x

InDesign - Verbeterde eBook creatie

x

x

 

Gloednieuw Adobe Photoshop Cs6 voor Volledige Versievensters van de Vensters Kleinhandels 1 Gebruiker 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons