Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server 2012versies

DVD-Vergunning de met 64 bits van het Windows Server 2012r2 standard, Engelse Windows Server 2012 R2 Datacenter

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

DVD-Vergunning de met 64 bits van het Windows Server 2012r2 standard, Engelse Windows Server 2012 R2 Datacenter

64Bit DVD Windows Server 2012 R2 Standard License , English Windows Server 2012 R2 Datacenter
64Bit DVD Windows Server 2012 R2 Standard License , English Windows Server 2012 R2 Datacenter 64Bit DVD Windows Server 2012 R2 Standard License , English Windows Server 2012 R2 Datacenter

Grote Afbeelding :  DVD-Vergunning de met 64 bits van het Windows Server 2012r2 standard, Engelse Windows Server 2012 R2 Datacenter Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Cerfified
Modelnummer: venstersserver 2012

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 5000 stukken/Week
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Server 2012 De naverkoopdienst: goede
Het verschepen kosten: gratis overbrenging: Snel door DHL
Dooskleur: witte Activering: Door Internet
Hoog licht:

windows server 2012 r2 versions

,

windows server 2012 standard

DVD-Vergunning de met 64 bits van het Windows Server 2012r2 standard, Engelse Server 2012 Datacenter

 

Beschrijving:

 

De Windows Server 2012 R2 vangt de ervaring Microsoft heeft gewonnen bij de bouw van en het in werking stellen van openbare clouden om een hoogst dynamisch, beschikbaar, en rendabel serverplatform voor uw datacenter en privécloud te leveren. Het biedt een scalable, multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die verdeelde en mobiele workforces van uw organisatie kan helpen veiliger over gebouw verbinden en IT toelaten om aan bedrijfsbehoeften efficiënter te antwoorden sneller en. De volgende informatie verstrekt een overzicht van uw zeer belangrijke verlenen van vergunningen opties.

 

Systeemeisen en Installatieinformatie ten aanzien van Windows Server 2012 R2:

 

1 . De installatie is het basisconcept het krijgen van het nieuwe besturingssysteem op uw hardware. Specifiek, vereist een nieuwe installatie schrappend het vorige besturingssysteem.

 

2 . De verbetering betekent leidend van uw bestaand besturingssysteem tot Windows Server 2012 R2, terwijl het blijven op dezelfde hardware. U kunt van een evaluatieversie van Windows Server 2012 R2, een huidige kleinhandelsversie van bepaalde die uitgaven van Windows Server 2012 R2 (een actie als „vergunningsomzetting“ wordt bekend), een vorige kleinhandelsversie van bepaalde uitgaven van Windows Server, of van een volume-vergunning gegeven uitgave van Windows Server 2012 R2 bevorderen. Zelfs terwijl het blijven op dezelfde hardware, zouden sommige serverfuncties specifieke stappen kunnen vereisen om een vlotte verbetering te verzekeren. Voor gedetailleerde informatie over bevordering door om het even welk van deze methodes aan Windows Server 2012 R2, zie verbeteringsopties

 

3 . De migratie betekent bewegend van uw bestaand besturingssysteem aan Windows Server 2012 R2 door naar een verschillende reeks van hardware over te brengen. Migratie, die aanzienlijk afhankelijk van de serverfuncties zou kunnen variëren u hebt geïnstalleerd, besproken in detail athttp://technet.microsoft.com/windowsserver/dn458795 geweest.

 

Installerend versies als VHDs worden verdeeld die

 

Naast de andere distributiekanalen, is de Windows Server 2012 R2 ook beschikbaar als een pre-gevormd virtueel dossier van harde schijf(vhd), dat u uit het TechNet-Evaluatiecentrum kunt verkrijgen (http://technet.microsoft.com/evalcenter/dn205286.aspx). VHD-de dossiers zijn beschikbaar met Windows Server 2012 R2 in of Server Corewijze of Server wordt pre-gevormd met een GUI-wijze (hoewel u wijzen na installatie kunt naar believen schakelen die). De resulterende virtuele machine heeft de volgende kenmerken:

 

Slechts het Engels

2 GB RAM

1 cpu

80 de harde aandrijving van GB

 

Om de VHD-distributie te gebruiken, moet u een computer lopende Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, of Windows Server 2012 R2 hebben. De serverfunctie hyper-V moet worden geïnstalleerd.

 

Om VHD te installeren

 

1 . Download het VHD-dossier aan een geschikte plaats. Een gemeenschappelijke plaats is C: De harde schijven usersPublicDocumentsHyper-VVirtual, maar om het even welke plaats u verkiest zullen werken.

2 . Begin hyper-V Manager. Op het Actiemenu, punt aan Nieuw, en toen punt aan Virtuele Machine.

3 . Voltooi de Nieuwe Virtuele Machinetovenaar, en op Connect de Virtuele Harde schijfpagina, Band een virtuele harde schijf later kiest.

4 . Na de voltooiing van de Nieuwe Virtuele Machinetovenaar, controle hyper-V Manager om te verifiëren dat de virtuele machine met succes werd gecreeerd.

5 . Klikken met de rechtermuisknop de nieuwe virtuele machine en het punt aan Montages. In het linkerdeelvenster, klik winde-Controlemechanisme 0. In de juiste ruit, en dan Toe te voegen punt hard Te drijven. In het menu dat opent, klik Virtueel Harde schijf en punt om te doorbladeren…. Navigeer aan de plaats van VHD u downloadde, dat dossier, selecteert en dan O.K. klikt.

6 . Vorm de netwerkadapter voor de resulterende virtuele machine: klikken met de rechtermuisknop de virtuele machine en selecteer Montages. In het linkerdeelvenster, clickNetwork Adapter. In het menu dat verschijnt, selecteer één van de netwerkadapters van de virtualisatieserver, en klik dan O.K.

7 . Begin de virtuele machine.

 

Windows Server 2012uitgaven 

 

Datacenter

 

De Datacenteruitgave is ideaal voor klanten die een hoogst gevirtualiseerd privé en hybride wolkenmilieu willen hebben. Zoals altijd, verleent het toegang tot alle producteigenschappen en laat onbeperkte instanties van Windows Server met elke vergunning toe, toelatend uw virtuele omgeving om te groeien zoals u. Het verlenen van vergunningen voor Datacenter-uitgave zal bewerker plus CAL (de Vergunning van de Cliënttoegang) blijven, met elke vergunning die tot twee fysieke bewerkers op één enkele server omvatten.

 

Norm

 

De standaarduitgave is ideaal voor die klanten die een fysiek of licht gevirtualiseerd milieu willen hebben. Deze uitgave laat u toe om aan twee virtuele instanties van Windows Server met elke vergunning te lanceren en verstrekt allemaal hetzelfde eigenschappen zoals Datacenter-uitgave. Het verlenen van vergunningen voor Standaarduitgave zal bewerker plus CAL blijven, met elke vergunning die tot twee fysieke bewerkers op één enkele server, enkel zoals Datacenter-uitgave omvatten.

 

Hoofdzaak

 

De hoofdzaakuitgave is ideaal voor kleine ondernemingen die tot 25 gebruikers hebben en een eenvoudigere, pre-gevormde verbinding aan de cloud- diensten willen hebben. Deze uitgave laat u toe om één enkel virtueel geval van Hoofdzaak in werking te stellen. Het verlenen van vergunningen voor Hoofdzaak zal een serververgunning voor een twee bewerkerserver blijven die geen CALS vereist.

 

Stichting

 

De stichtingsuitgave is ideaal voor kleine ondernemingen die tot 15 gebruikers hebben en een algemeen doelserver willen. Het verlenen van vergunningen voor Stichting is niet veranderd; het blijft een serververgunning voor een één-bewerker server die vereist geen CALS en slechts door OEM (origineel materiaalfabrikant) verkocht.

 

DVD-Vergunning de met 64 bits van het Windows Server 2012r2 standard, Engelse Windows Server 2012 R2 Datacenter 0

 

Gelanceerd aan vier Virtuele Machines op maximaal vier bewerkers

 

1 . De hoofdzaak ervaart - Nieuw: Windows Server-de Hoofdzaak ervaart (WSEE)
2. Het hoofdzaakgraphical user interface is een rol in Windows Server Standard 2012 R2
3. Het werkomslagen - synchroniseer en bescherm kritieke gegevens met „het Werkomslagen“, een nieuwe eigenschap die tendens de van BYOD (brengen-uw-eigen-apparaat) door gebruikers toe te laten om het werk tot dossiers van hun personal computers en apparaten toegang te hebben vergemakkelijkt. De organisaties behouden gecentraliseerde controle over dat gegeven en kunnen apparatenbeleid zoals encryptie en vergrendelingsschermwachtwoord specificeren.
4. Gegevensontdubbelingen; vindend en verwijderend verdubbeling binnen gegevens zonder zijn trouw of integriteit te compromitteren
5. Hyper-v Replica - het Betaalbare herstel na noodgeval, inbegrepen in Windows Server 2012, maakt een eerste replica van virtuele machines en herhaling dan om het even welke veranderingen.
6. Gemakkelijk bewegingswerkbelasting aan nieuwe servers zonder onderbreking
7. Flexibele, scalable opslag; Een rendabele manier om de opslag te krijgen uw zaken vereist
8. Gecentraliseerde steun en externe toegang
9. Het genetwerkte dossier en druk delen
10. Gecentraliseerde opslag en veiligheid van dossiers
11. Mobiele gebruikerstoegang tot bedrijfgegevens
12. De Windows Server 2012 Standard is voor minimaal gevirtualiseerde milieu's.
13. Elk gebruiker of apparaat die tot de server OS toegang hebben vereisen CAL (de Vergunning van de Cliënttoegang)
14. Één van de uitvoerigste oplossingsplatforms voor SMB
15. Ideale oplossing voor kleine ondernemingen met veelvoudige types van cliënten (laptops/apparaten/Desktops/tabletten) en ver eind - gebruikers. De gebruikers die veilige toegang tot gedeelde informatie vereisen, gecentraliseerd dossier delend, de drukdiensten, en vereisen overal externe toegang aan bedrijfgegevens van over om het even welk apparaat.

 

Voordelen

 

Centraal bij de Wolk OS van Microsoft, Windows Server-zetten de hulpklanten datacenter om, die uit technische vooruitgang en nieuwe hybride wolkenmogelijkheden voordeel halen om veerkracht te verhogen, beheer te vereenvoudigen, kosten, en snelheidslevering van de diensten te drukken tot de zaken.

De Windows Server 2012 R2 is bewezen, een onderneming-klasse wolk en datacenter een platform die kunnen schrapen om uw grootste werkbelasting in werking te stellen terwijl het toelaten van robuuste herstelopties tegen de dienststroomonderbrekingen te beschermen. Het helpt tijd versnellen om te taxeren door uw onderliggende infrastructuur te vereenvoudigen en u toe te staan om kosten te drukken door uit industrie-standaardhardware voordeel te halen. De Windows Server 2012 R2 helpt u en schaaltoepassing en website snel bouwen, opstellen, en geeft u de flexibiliteit om werkbelasting tussen on-premisesmilieu's en de wolk te bewegen. Het laat u toe om flexibel, externe toegang aan collectieve middelen te verstrekken terwijl het beheren van identiteiten over uw datacenter en gefederaliseerd in de wolk, en het u helpt kritieke bedrijfsinformatie beschermen.

 

Eigenschappen:

 

1 . Beste waarde voor virtualisatie - staat onbeperkte Virtuele Machines (VM) toe
2. Krijg de meesten uit uw serverhardware
3. Vereenvoudigde inbegrepen beheerconsole en groeperen zich
4. Deduplication: Verminder automatisch verspilde opslag
5. Hoog inbegrepen Beschikbaarheid en Herstel na noodgeval
6. De server Datacenter 2012 R2 vereist CALS, die niet inbegrepen met dit product zijn

 

Specificaties:

 

Besturingssysteem

Microsoft Windows Server 2012 Standaard x64-beetje

Taal

Engels

Vergunningstype

Vergunning

Distributiemedia

Dvd-ROM

Vergunning Qty

2 extra bewerkers

Verlenen van vergunningen Details

64 bits

 

 

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons