Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server 2012versies

Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard

Microsoft Windows Server 2012 R2 Oem , Activation Online Windows Server 2012 Standard
Microsoft Windows Server 2012 R2 Oem , Activation Online Windows Server 2012 Standard Microsoft Windows Server 2012 R2 Oem , Activation Online Windows Server 2012 Standard

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Cerfified
Modelnummer: venstersserver 2012

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 5000 stukken/Week
Gedetailleerde productomschrijving
model: Winstserver 2012 r2-OEM Voorwaarde: Perfect pak
Betaling: T/T, WU, Geldgram Pakket: OEM doos
Versie: Engels Activering: Door Internet
Hoog licht:

windows server 2012 r2 versions

,

windows server 2012 standard

Microsoft-venstersserver 2012 r2-oem, de server 2012 norm van activerings online vensters

 

Beschrijving:

 

Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.
Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.

 

Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard 0

 

Gelanceerd aan vier Virtuele Machines op maximaal vier bewerkers

 

1 . De hoofdzaak ervaart - Nieuw: Windows Server-de Hoofdzaak ervaart (WSEE)
2. Het hoofdzaakgraphical user interface is een rol in Windows Server Standard 2012 R2
3. Het werkomslagen - synchroniseer en bescherm kritieke gegevens met „het Werkomslagen“, een nieuwe eigenschap die tendens de van BYOD (brengen-uw-eigen-apparaat) door gebruikers toe te laten om het werk tot dossiers van hun personal computers en apparaten toegang te hebben vergemakkelijkt. De organisaties behouden gecentraliseerde controle over dat gegeven en kunnen apparatenbeleid zoals encryptie en vergrendelingsschermwachtwoord specificeren.
4. Gegevensontdubbelingen; vindend en verwijderend verdubbeling binnen gegevens zonder zijn trouw of integriteit te compromitteren
5. Hyper-v Replica - het Betaalbare herstel na noodgeval, inbegrepen in Windows Server 2012, maakt een eerste replica van virtuele machines en herhaling dan om het even welke veranderingen.
6. Gemakkelijk bewegingswerkbelasting aan nieuwe servers zonder onderbreking
7. Flexibele, scalable opslag; Een rendabele manier om de opslag te krijgen uw zaken vereist
8. Gecentraliseerde steun en externe toegang
9. Het genetwerkte dossier en druk delen
10. Gecentraliseerde opslag en veiligheid van dossiers
11. Mobiele gebruikerstoegang tot bedrijfgegevens
12. De Windows Server 2012 Standard is voor minimaal gevirtualiseerde milieu's.
13. Elk gebruiker of apparaat die tot de server OS toegang hebben vereisen CAL (de Vergunning van de Cliënttoegang)
14. Één van de uitvoerigste oplossingsplatforms voor SMB
15. Ideale oplossing voor kleine ondernemingen met veelvoudige types van cliënten (laptops/apparaten/Desktops/tabletten) en ver eind - gebruikers. De gebruikers die veilige toegang tot gedeelde informatie vereisen, gecentraliseerd dossier delend, de drukdiensten, en vereisen overal externe toegang aan bedrijfgegevens van over om het even welk apparaat.


Integreer de wolkendiensten
Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.

Bescherm uw gegevens
De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.

Servervirtualisatie
Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.

Verstrek veilige externe toegang
De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

 

Voordelen

 

Centraal bij de Wolk OS van Microsoft, Windows Server-zetten de hulpklanten datacenter om, die uit technische vooruitgang en nieuwe hybride wolkenmogelijkheden voordeel halen om veerkracht te verhogen, beheer te vereenvoudigen, kosten, en snelheidslevering van de diensten te drukken tot de zaken.

De Windows Server 2012 R2 is bewezen, een onderneming-klasse wolk en datacenter een platform die kunnen schrapen om uw grootste werkbelasting in werking te stellen terwijl het toelaten van robuuste herstelopties tegen de dienststroomonderbrekingen te beschermen. Het helpt tijd versnellen om te taxeren door uw onderliggende infrastructuur te vereenvoudigen en u toe te staan om kosten te drukken door uit industrie-standaardhardware voordeel te halen. De Windows Server 2012 R2 helpt u en schaaltoepassing en website snel bouwen, opstellen, en geeft u de flexibiliteit om werkbelasting tussen on-premisesmilieu's en de wolk te bewegen. Het laat u toe om flexibel, externe toegang aan collectieve middelen te verstrekken terwijl het beheren van identiteiten over uw datacenter en gefederaliseerd in de wolk, en het u helpt kritieke bedrijfsinformatie beschermen.

 

Eigenschappen:

 

1 . Vereenvoudigde inbegrepen beheerconsole en groeperen zich
2. Deduplication: Verminder automatisch verspilde opslag
3. Virtualisatie: Gelanceerd aan vier virtuele machines op vier Cpu

 

Stappen om Softwarevergunning te activeren

 

Verbind met Internet, dat de software vergunning gevende dienst zal toestaan om activering te proberen
Telefoneer activering
De gebruikers zonder Internet-connectiviteit kunnen de aflossingsvrije periode van 10 dagen teweegbrengen door de volgende bevelen van opgeheven opdrachtprompt in werking te stellen:

1 . Slmgr /rearm
2. Sluiting – r

 

Windows Server 2012r2 standard

 

Met Windows Server 2012 R2 kunt u schrapen om uw belangrijkste werkbelasting met robuuste herstelopties in werking te stellen. U zult snel waarde met een brede waaier van rendabele, krachtige opslagopties en vereenvoudigde levering van multi-huurdersit de diensten bereiken. U kunt bouwen, opstellen, werken, en controleert toepassingen op gebouw en in de wolk. Machtig gebruikers met veilige toegang tot collectieve middelen op de apparaten die zij hebben gekozen.

 

Het Windows Server 2012r2 standard is perfect voor:

Om het even welke zaken met 25 of meer gebruikers die aan hefboomwerking de prestaties en scalability van Windows Server willen.

 

Onbeperkte gebruikers

Voeg zo vele gebruikers toe aangezien u door Windows Server CAL voor elke gebruiker te kopen zou houden van.

 

Beveilig Anywhere Access

Verstrek veilige externe toegang aan uw mobiele werknemers en automatische VPN-verbindingen om uw gebruikers aan synchronisatie hun het werkdossiers van een collectieve server aan hun apparaten toe te laten.

 

Opslag

Bouw scalable, krachtige, hoogst beschikbare opslagoplossingen gebruikend industrie-standaardhardware zodat kunnen uw diensten onophoudelijk ook beschikbaar zijn.

 

Virtualisatie

Haal voordeel uit de kostenbesparingen van virtualisatie en maximaliseer de investeringen van de serverhardware door uw servers als virtuele machines op één enkele fysieke gastheer te consolideren.

 

Veelvoudig Serverbeheer

Gebruik één enkel dashboard aan mening voeren actie over veelvoudige servers door één enkel relevant dashboard in Serverbeheer.

 

Het Groeperen zich van venstersfailover

Failover van het groeps twee of meer fysieke servers en gebruik automatische om beschikbaarheid tijdens geplande of ongeplande onderbreking te verhogen.

 

Veranderingen van Windows Server 2012

 

Microsoft heeft de volgende die veranderingen bevestigd door Windows Server 2012 R2 worden geïntroduceerd:

 • Geautomatiseerde Tiering: De Opslagruimten slaan het vaakst betreden dossiers op snelste fysieke media op

 • Deduplication voor VHD: Vermindert de bergruimte voor VHD-dossiers met grotendeels gelijkaardige inhoud door de gelijkaardige inhoud slechts eenmaal op te slaan

 • Windows PowerShell v4, die nu een Gewenste eigenschap van de Configuratie(dsc) van de Staat omvat

 • Geïntegreerde Office 365-steun (Hoofdzaakuitgave)

 • Gebruikersinterfaceveranderingen van Vensters 8,1, met inbegrip vanzichtbare Startknop

 • Op uefi-gebaseerde virtuele machines

 • Verbeteringen van bestuurdersmededingers aan synthetische hardwarebestuurders om erfenissteun te minimaliseren

 • Snellere VM plaatsing (ongeveer de helft van de tijd)

 • Internet Information Services 8,5: De steun voor registreren aan Event Tracing for Windows en de capaciteit om eender welk vragen/reactiekopballen te registreren. Om scalability te verbeteren, als IIS met 100 of meer websites wordt gevormd, standaard zal het automatisch geen van hen beginnen. Naast dit, is een optie nieuwe van de „Nutteloos Werkproces pagina-uit“ configuratie toegevoegd aan groepen van toepassingen om Vensters aan het proces pagina-uit te instrueren als het voor de nutteloze time-outperiode (standaard, 20 minuten) nutteloos is geweest.

 • Server Message Block: Prestaties en logboekregistratie de kwaliteitsverbeteringen, steun voor Livemigratie hyper-V over SMB, bandbreedteprioritization beheer, en de capaciteit om SMB 1,0 te verwijderen steun

 • Windows Deployment Services: Steun voor het leiden WDS via PowerShell.

 • Windows Defender is beschikbaar in een Server Coreinstallatie, en is geïnstalleerd en standaard toegelaten.

 • IP-adresbeheer (IPAM): Breidde zich uit om op rol-gebaseerd toegangsbeheer te steunen, die voor controle met fijne korrels toestaan waarover de gebruikers configuraties voor DHCP-reserves, werkingsgebied, IP-adresblokken, DNS bronrecords, enz. of kunnen ruilen. Bovendien, kan IPAM met System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 integreren om IP beleid over zowel fysiek als virtuele omgevingen gecoördineerd te hebben. De IPAM-database kan in een SQL Interne Database van de Serverinstantie worden opgeslagen in plaats daarvan ofWindows.

 • Het groepsbeleid heeft een nieuw „Beleidsgeheim voorgeheugen“ plaatsend dat domein-aangesloten bij machines toestaat om een exemplaar van de montages van het groepsbeleid op de cliëntmachine en, afhankelijk van de snelheid van toegang tot de domeincontroller op te slaan, die te gebruiken in starttijd in plaats van het wachten op de beleidsmontages aan download. Dit kan starttijden op machines verbeteren die van het bedrijfsnetwerk losgemaakt zijn. [80] Nieuwe montages van het Groepsbeleid zijn toegevoegd aan dekkings nieuwe eigenschappen in Vensters 8,1 en Internet Explorer 11, zoalsmachtigings/onbruikbaar makendeSPDY/3-steun, hetvormendelay-outsvan hetbeginscherm, enhetontdekken vantelefoonaantalleninwebpagina's.

 • TLS-de steun wordt uitgebreid om de Zittingshervatten van RFC 5077 " Transport Layer Security (TLS) zonder server-Zijstaat“ te steunen, die prestaties van long-running TLS-Beveiligde verbindingen verbetert die wegens zittingsafloop moeten opnieuw aansluiten.

 • Hyper-v de rol en de beheerconsole hyper-V worden toegevoegd aan de Hoofdzaakuitgave.

 • Windows Server-de Updatediensten werden ter beschikking gesteld voor de uitgave van de Windows Server 2012r2 Hoofdzaak.

 • ReFS bereikte steun voor afwisselende gegevensstromen en automatische foutcorrectie op pariteitsruimten.

Specificaties:

 

Besturingssysteem

Microsoft Windows Server 2012 Standaard x64-beetje

Taal

Engels

Vergunningstype

Vergunning

Distributiemedia

Dvd-ROM

Vergunning Qty

2 extra bewerkers

Verlenen van vergunningen Details

64 bits

 

 
  Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard 1 Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard 2 Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard 3

 

Hoofdzaak

Norm

Datacenter

Beste Pasvorm voor

Kleine ondernemingen die hun eerste server kopen

Middelgrote bedrijven met dagelijkse virtualisatiebehoeften

Grotere bedrijven die in zware virtualisatie hebben geïnvesteerd

Aantallen Gesteunde Gebruikers

25 (geen vereist CALS)

Onbeperkt (met CALS)

Onbeperkt (met CALS)

Het Dashboard van de hoofdzaakervaring

Beheerde Gegevenssteun

Active Directory

Ver Web Access

Volledige Extern bureaublad-services

 

Het Groeperen zich van venstersfailover

 

Veelvoudig Serverbeheer

 

De onbeperkte Virtuele Machines van Windows Server

 

 

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons