Uw beste software die partner aanbieden!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server 2012versies

Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS

Certificaat
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Ik ben online Chatten Nu

Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS

China Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS leverancier
Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS leverancier Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS leverancier

Grote Afbeelding :  Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Cerfified
Modelnummer: venstersserver 2012

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 5000 stukken/Week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Engels Vergunning: 1 stuks
Toepassing: Wereldwijd Pakket: OEM/Retail
Kwaliteit: Het perfecte werken Activering: online

Activerings online Windows Server 2012 Standard 5 het kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS

 

Ontvangst:

 

De overzichten van Windows Server 2012 zijn over het algemeen positief geweest. Simon Bisson van ZDNet beschreef het zoals „klaar voor datacenter, vandaag, „terwijl Tim Anderson van het Register dat de „Beweging naar grotere modulariteit, sterkere automatisering en betere virtualisatie perfecte in een wereld van publiek zei en privéclouden“ steek houdt maar dat „bovengenoemd dat, het vermogen van Vensters om duistere en tijdrovende fouten te leveren“ onveranderd is opmerkte en besloot dat „niettemin, dit globaal een sterke verbetering.“ is

InfoWorld merkte op dat het Server2012's gebruik van gefilterd „Metro“ van Windows 8 gebruikersinterface door de stijgende nadruk van Microsoft op de Server Corewijze werd beantwoord, die „met nieuwe diepte en makkelijk te gebruiken eigenschappen“ en verhoogd gebruik van „praktisch verplichte“ PowerShell.However was uitgediept, Michael Otey van Venstersit pro uitgedrukte afkeer met de nieuwe Metro interface en het gebrek aan capaciteit om de oudere alleen Desktopinterface te gebruiken, zeggend dat de meeste gebruikers van Windows Server hun servers gebruikend het graphical user interface eerder dan PowerShell.The leiden het Australische bouwbedrijf Kennards de OS stal vond.

Paul Ferrill schreef dat de „Windows Server 2012 Essentials alle stukken noodzakelijk verstrekt om gecentraliseerde dossieropslag, cliëntsteunen, en externe toegang te verstrekken,“ maar Tim Anderson vocht dat „Vele ondernemingen die SBS2011and vroeger gebruiken met wat hebben zullen willen plakken zij“, aanhalend het ontbreken van Uitwisseling, het gebrek aan capaciteit om met Active Directory Federation Services te synchroniseren en de 25 gebruikersgrens, terwijl Paul Thurott „u Stichting zou moeten kiezen slechts als u minstens wat IT personeel hebt binnen het bedrijf schreef en/of comfortabel delocaliseringsbeheer aan een Microsoft-partner is of de oplossingsleverancier“ en de „Hoofdzaak, in mijn mening, ideaal voor om het even welk modern opstarten van zijn een paar enkel mensen.

 

Nota's:

 

1 . Is op Windows Server 2008 R2 en 2012 Datacenter en slechts van toepassing Windows Server 2012 Standard. Andere uitgaven steunen minder.
2.  Elke gevirtualiseerde verdeling, met inbegrip van de gastheer zelf, kan tot 64 bewerkers gebruiken. [50]
3. Elke vergunning van Windows Server 2012 Standard of Datacenter staat tot twee bewerkerspaanders toe. Elke vergunning van Windows Server 2012 Standard staat tot twee virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard op die fysieke server toe. Als meer virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard nodig zijn, staat elke extra vergunning van Windows Server 2012 tot twee meer virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard toe, alhoewel de fysieke server zelf voldoende vergunningen voor zijn telling van de bewerkerspaander kan hebben. Omdat de Windows Server 2012 Datacenter geen grens op het aantal virtuele instanties per vergunning gegeven server heeft, slechts genoeg geeft voor de fysieke server vergunning zijn nodig voor om het even welk aantal virtuele instanties van Windows Server 2012 Datacenter. Als het aantal bewerkerspaanders of virtuele instanties een oneven aantal is, is het aantal vereiste vergunningen hetzelfde als het volgende gelijke aantal. Bijvoorbeeld, zou een enig-bewerker-spaanderserver nog 1 vergunning, hetzelfde vereisen alsof de server twee-bewerker-spaander was en een vijf-bewerker-spaander server 3 vergunningen, hetzelfde zou vereisen alsof de server zes-bewerker-spaander was, en als 15 virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard op één server nodig zijn, zijn 8 vergunningen van Windows Server 2012, die tot 16 virtuele instanties kunnen behandelen, nodig (veronderstellend, in dit voorbeeld, dat de telling van de bewerkerspaander geen 16 overschrijdt).
4.  Voor de Norm en Datacenter-uitgaven, moet elk gebruiker of apparaat die tot de software toegang hebben een vergunning toegewezen (CAL) hebben van de cliënttoegang (of per-gebruiker of per-apparaat), zodat kunnen er niet meer gelijktijdige gebruikers zijn dan het aantal cliënt-toegang vergunningen, behalve maximaal 2 gelijktijdige gebruikers zuiver om de serversoftware te beheren, of voor het runnen van virtualisatie of Webwerkbelasting. De Extern bureaublad-services vereisen extra CAL afzonderlijk van voornoemde CAL.
5. Als het aantal fysieke bewerkers in een bepaalde server onder 64 die is, wordt de grens door de hoeveelheid vergunningen bepaald aan die server worden toegewezen. In dat geval dat, kan het aantal fysieke bewerkers niet het aantal vergunningen tweemaal overschrijden aan de server worden toegewezen.

 

Veranderingen van Windows Server 2012

 

Microsoft heeft de volgende die veranderingen bevestigd door Windows Server 2012 R2 worden geïntroduceerd:

  • Geautomatiseerde Tiering: De Opslagruimten slaan het vaakst betreden dossiers op snelste fysieke media op

  • Deduplication voor VHD: Vermindert de bergruimte voor VHD-dossiers met grotendeels gelijkaardige inhoud door de gelijkaardige inhoud slechts eenmaal op te slaan

  • Windows PowerShell v4, die nu een Gewenste eigenschap van de Configuratie(dsc) van de Staat omvat

  • Geïntegreerde Office 365-steun (Hoofdzaakuitgave)

  • Gebruikersinterfaceveranderingen van Vensters 8,1, met inbegrip vanzichtbare Startknop

  • Op uefi-gebaseerde virtuele machines

  • Verbeteringen van bestuurdersmededingers aan synthetische hardwarebestuurders om erfenissteun te minimaliseren

  • Snellere VM plaatsing (ongeveer de helft van de tijd)

  • Internet Information Services 8,5: De steun voor registreren aan Event Tracing for Windows en de capaciteit om eender welk vragen/reactiekopballen te registreren. Om scalability te verbeteren, als IIS met 100 of meer websites wordt gevormd, standaard zal het automatisch geen van hen beginnen. Naast dit, is een optie nieuwe van de „Nutteloos Werkproces pagina-uit“ configuratie toegevoegd aan groepen van toepassingen om Vensters aan het proces pagina-uit te instrueren als het voor de nutteloze time-outperiode (standaard, 20 minuten) nutteloos is geweest.

  • Server Message Block: Prestaties en logboekregistratie de kwaliteitsverbeteringen, steun voor Livemigratie hyper-V over SMB, bandbreedteprioritization beheer, en de capaciteit om SMB 1,0 te verwijderen steun

  • Windows Deployment Services: Steun voor het leiden WDS via PowerShell.

  • Windows Defender is beschikbaar in een Server Coreinstallatie, en is geïnstalleerd en standaard toegelaten.

  • IP-adresbeheer (IPAM): Breidde zich uit om op rol-gebaseerd toegangsbeheer te steunen, die voor controle met fijne korrels toestaan waarover de gebruikers configuraties voor DHCP-reserves, werkingsgebied, IP-adresblokken, DNS bronrecords, enz. of kunnen ruilen. Bovendien, kan IPAM met System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 integreren om IP beleid over zowel fysiek als virtuele omgevingen gecoördineerd te hebben. De IPAM-database kan in een SQL Interne Database van de Serverinstantie worden opgeslagen in plaats daarvan ofWindows.

  • Het groepsbeleid heeft een nieuw „Beleidsgeheim voorgeheugen“ plaatsend dat domein-aangesloten bij machines toestaat om een exemplaar van de montages van het groepsbeleid op de cliëntmachine en, afhankelijk van de snelheid van toegang tot de domeincontroller op te slaan, die te gebruiken in starttijd in plaats van het wachten op de beleidsmontages aan download. Dit kan starttijden op machines verbeteren die van het bedrijfsnetwerk losgemaakt zijn. [80] Nieuwe montages van het Groepsbeleid zijn toegevoegd aan dekkings nieuwe eigenschappen in Vensters 8,1 en Internet Explorer 11, zoalsmachtigings/onbruikbaar makendeSPDY/3-steun, hetvormendelay-outsvan hetbeginscherm, enhetontdekken vantelefoonaantalleninwebpagina's.

  • TLS-de steun wordt uitgebreid om de Zittingshervatten van RFC 5077 " Transport Layer Security (TLS) zonder server-Zijstaat“ te steunen, die prestaties van long-running TLS-Beveiligde verbindingen verbetert die wegens zittingsafloop moeten opnieuw aansluiten.

  • Hyper-v de rol en de beheerconsole hyper-V worden toegevoegd aan de Hoofdzaakuitgave.

  • Windows Server-de Updatediensten werden ter beschikking gesteld voor de uitgave van de Windows Server 2012r2 Hoofdzaak.

  • ReFS bereikte steun voor afwisselende gegevensstromen en automatische foutcorrectie op pariteitsruimten.

Specificaties:

 

Besturingssysteem

Microsoft Windows Server 2012 Standaard x64-beetje

Taal

Engels

Vergunningstype

Vergunning

Distributiemedia

Dvd-ROM

Vergunning Qty

2 extra bewerkers

Verlenen van vergunningen Details

64 bits

 

Scalability:

 

De Windows Server 2012 steunt de volgende maximumhardwarespecificaties. De Windows Server 2012 verbetert over zijn voorgangerwindows server 2008 R2:

 

Specificatie

Windows Server 2012

Windows Server 2008 R2

Fysieke bewerkers

64

64

Logische bewerkers
wanneer hyper-V onbruikbaar wordt gemaakt

640

256

Logische bewerkers
wanneer hyper-V wordt toegelaten

320

64

Geheugen

4 TB

2 TB

Failoverclusterknopen (in om het even welke enige cluster)

64

16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activerings Online Windows Server 2012 Standard 5 het Kleinhandelspak DVD met 64 bits het Engels van CALS

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)