Uw beste software die partner aanbieden!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office-Professional 2016productcode

Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb

Certificaat
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Microsoft Windows 10 Besturingssysteem voor verkoop
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Ik ben online Chatten Nu

Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb

China Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb leverancier
Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb leverancier Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb leverancier

Grote Afbeelding :  Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb

Productdetails:

Plaats van herkomst: De V.S./anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Bureau 2016 Pro

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negitiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Media: 3.0 USB Activering: online
Versie: Microsoft Office-Beroeps 2016 Pak: 3.0 het kleinhandelspak van USB
Kwaliteit: Activeer volkomen Gebruiker: 1 pc

Professionele Pro van Microsoft Office plus 2016 voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met usb 3,0
 
Beschrijving:
 
Dit is een Gloednieuw en ongebruikt punt. U koopt een Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met de activeringssleutel voor 1 user/1-slechts PC. Dit zal met Office Professional Plus 2016 komen. Dit is geschikte manier om op Desktops en laptops te installeren die geen optische aandrijving hebben.
De Office Professional 2016 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van. De Office Professional 2016 komt met een nieuwe interface en introduceert twee nieuwe thema's.
 
Microsoft Office-de Beroeps plus 2016 omvat:
 
• Microsoft Word 2016
• Microsoft Excel 2016
• Microsoft PowerPoint 2016
• Microsoft Access 2016
• Microsoft Outlook 2016
• Microsoft-One Note 2016
• Microsoft-Uitgever 2016
• Microsoft Lync/Skype voor Zaken
 

Slimmere het werk
 

De Office Professional 2016 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van.
 

Outlook

 
Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.
 

Word

 
Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.
 

Excel

 
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.
 

PowerPoint

 
Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.

 
Ontwerp:
 
Het gebruikersinterfaceontwerp van Office 2016 voor Vensters is vrij onveranderd van zijn voorganger, Microsoft Office 2013. Het behoudt het vlakke ontwerp dat samen met de Metro ontwerptaal werd geïntroduceerd, alhoewel worden een paar wijzigingen aan de lay-out gemaakt, met het ontwerp van Microsoft Office Mobile in overeenstemming te zijn. Toen Office 2016 werd vrijgegeven, kwam het met drie thema's. Het standaarddiethema, als „kleurrijk“ wordt bekend, kenmerkt een stevige kleur op de hoogste band van het lint, die aan de kleur van de Bureautoepassing die beantwoorden worden gebruikt, bijvoorbeeld, stevige donkerblauw is voorgekomen opvallend in Microsoft Word. Het thema was beschreven nuttig in het maken van de lusjerubrieken verschillender. Bovendien zowel zijn de „witte“ als „donkere grijze“ thema's van Office 2013 ook beschikbaar, niettemin, geen nieuwe achtergronden zijn toegevoegd, noch verwijderd het bestaan van achtergronden. Een vierde „Zwart“ kleurenthema werd toegevoegd als deel van een update in Januari 2016.
 
Uitgaven:
 
Traditionele uitgaven
 
Zoals met vorige versies, wordt Office 2016 in verscheidene verschillende die uitgaven ter beschikking gesteld naar verschillende markten worden gestreefd. Alle traditionele uitgaven van Microsoft Office 2016 bevatten Word, Excel, PowerPoint en OneNote en zijn vergunning gegeven voor gebruik op één computer.
 
Vijf traditionele uitgaven van Office 2016 werden vrijgegeven voor Vensters:
 
Huis & Student: Deze kleinhandelsreeks omvat de kern slechts toepassingen.
Huis & Zaken: Deze kleinhandelsreeks omvat de kerntoepassingen en Outlook.
Norm: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat de kerntoepassingen, evenals Outlook en Uitgever.
Beroeps: Deze kleinhandelsreeks omvat de kerntoepassingen, evenals Outlook, Uitgever en Toegang.
Beroeps plus: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat de kerntoepassingen, evenals Outlook, Uitgever, Toegang en Skype voor Zaken.
 
Drie traditionele uitgaven van Office 2016 werden vrijgegeven voor MAC:
 
Huis & Student: Deze kleinhandelsreeks omvat de kern slechts toepassingen.
Huis & Zaken: Deze kleinhandelsreeks omvat de kerntoepassingen en Outlook.
Norm: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat de kerntoepassingen en Outlook.
 
Office 365
 
De Office 365-abonnementsdiensten, die eerder naar bedrijfs en ondernemingsgebruikers werden gestreefd, werden uitgebreid voor Office 2016 om nieuw plannen gestreefd thuis gebruik te omvatten. De abonnementen staan gebruik van de Office 2016-toepassingen door veelvoudige gebruikers toe gebruikend een software als de dienstmodel. De verschillende plannen zijn beschikbaar voor Office 365, sommigen waarvan de diensten ook op de toegevoegde waarde, zoals 1 TB van OneDrive-opslag en 60 Skypeminutes per maand op het Home Premiumplan omvatten.
 
Specificaties:
 

Computer en bewerker

1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2

Geheugen

1 GB RAM (met 32 bits); 2 GB RAM (met 64 bits)

Harde schijf

3.0 beschikbare de schijfruimte van GB

Vertoning

resolutie 1280 x 800

Grafiek

De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX 10 grafiekkaart

Besturingssysteem

Windows 7 of recenter, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012

Meertalig

Steun

 
Andere behoeften:
 
Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd.
Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding.
Vereiste Microsoft-account.
 
Gesteunde Windows-besturingssystemen:
 
Windows 7-Huis Basis, Windows 7-Huis Basisx64, Windows 7-Home Premium, Windows 7-Home Premium x64, Windows 7-Beroeps, Windows 7 Professionele x64, Windows 7-Aanzet, Windows 7-Aanzet x64, Uiteindelijk Windows 7, Windows 7 Uiteindelijke x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Prox64, Windows 8 x64, Vensters 8,1, Vensters 8,1 Onderneming, Vensters 8,1 Onderneming x64, Vensters 8,1 Pro, Vensters 8,1 Prox64, Vensters 8,1 x64bit
De Office Professional 2016 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van. De Office Professional 2016 komt met een nieuwe interface en introduceert twee nieuwe thema's.
 
Office Professional Plus 2016productcode voor Vensters 1 Gebruiker/1PC met 3,0 Usb
 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)