Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Update Windows 7

Originele Winst 7 Sp1 van de Home Premiumproductcode OEM 1 Zeer belangrijke de Codevergunning van DVD1

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Originele Winst 7 Sp1 van de Home Premiumproductcode OEM 1 Zeer belangrijke de Codevergunning van DVD1

Original Win 7 Home Premium Product Key Sp1 OEM 1 DVD1 Key Code License
Original Win 7 Home Premium Product Key Sp1 OEM 1 DVD1 Key Code License Original Win 7 Home Premium Product Key Sp1 OEM 1 DVD1 Key Code License

Grote Afbeelding :  Originele Winst 7 Sp1 van de Home Premiumproductcode OEM 1 Zeer belangrijke de Codevergunning van DVD1 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Singapore/anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Windows 7 pro OEM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: In 48 uren na bevestigde betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Land/Gebied van Vervaardiging: Aanpassen Box: Verzegelde fabriek
DVD: 1 pc Taal: Engels
Media: sp1 met 32 bits Activering: online 100%
Hoog licht:

vensters 7 professionele volledige kleinhandels

,

vensters 7 kleinhandelsvergunning

Originele winst 7 sp1 van de huispremie OEM met 32 bits 1 van de de Codevergunning van DVD1 de Zeer belangrijke Online Activering

 

Hoe te om een Windows 7-Wachtwoord terug te stellen

 

1 . Het tussenvoegsel of uw Windows 7-installatie DVD of een Windows 7-schijf van de Systeemreparatie in uw optische aandrijving en begint dan uw computer opnieuw. Als u één van beiden op een flitsaandrijving hebt, zal dat ook werken.

Uiteinde: Zie hoe te van een CD, van DVD, of van BD Schijf initialiseren of hoe te van een USB-Apparaat te initialiseren als u nooit van draagbare media hebt geïnitialiseerd vóór of als u probleem dit doend hebt.

Nota: Het is geen kwestie als u geen originele Windows 7-media hebt en nooit aan het maken van een schijf van de systeemreparatie rond geworden. Zolang u toegang tot een andere Windows 7-computer (een andere in uw huis of boete van het de wilwerk van een vriend) hebt, kunt u een schijf van de systeemreparatie kostenloos branden. Zie hoe te een Windows 7-Schijf van de Systeemreparatie voor een leerprogramma creëren.

 

1 . Na uw computerlaarzen van de schijf of de flitsaandrijving, klik daarna op het scherm met uw taal en toetsenbordkeuzen.

Uiteinde: Dit scherm niet of zien ziet u het uw typisch Windows 7-login scherm? De kansen zijn goed dat uw die computer van uw harde aandrijving (als het normaal) wordt geïnitialiseerd in plaats van van de schijf of de flitsaandrijving u opnam, wat is wat u wilt. Zie hierboven de aangewezen verbinding in het uiteinde van Stap 1 voor hulp.

 

3 . Klik op de Reparatie uw computerverbinding.

Nota: Als u met een schijf van de systeemreparatie in plaats van een Windows 7-installatieschijf of een flitsaandrijving initialiseerde, zult u deze verbinding niet zien. Beweging enkel op Stap 4 hieronder.


4 . Wacht terwijl uw Windows 7-installatie op uw computer wordt gevestigd.


5 . Zodra uw die installatie wordt gevonden, neem nota van de stationsletter in theLocationkolom wordt gevonden. De meeste Windows 7-installaties zullen D tonen: maar van u kunt verschillend zijn.

Nota: Terwijl in Vensters, wordt de aandrijving dat Windows 7 geïnstalleerd is op waarschijnlijk geëtiketteerd als C: aandrijving. Nochtans, wanneer initialisering van Windows 7 installeer of herstel media, is een verborgen aandrijving beschikbaar die gewoonlijk niet is. Deze aandrijving wordt gegeven de eerste beschikbare stationsletter, waarschijnlijk C: , verlatend de volgende beschikbare stationsletter, waarschijnlijk D: , voor de volgende die aandrijving - met Windows 7 op het wordt geïnstalleerd.


6 . Selecteer Windows 7 van de Besturingssysteemlijst en klik dan Nextbutton.


7 . Van Systeemherstelopties, kies Opdrachtprompt.


8 . Met Opdrachtprompte nu open, voer de volgende twee bevelen, in deze orde uit:
exemplaar D: windowssystem32utilman.exe D:
exemplaar D: windowssystem32cmd.exe D: windowssystem32utilman.exe


Aan de Overwrite kwestie na ja het uitvoeren van het tweede bevel, antwoord met.

Belangrijk: Als de aandrijving dat Windows 7 op in uw computer geïnstalleerd is notD is: (Stap 5), ben zeker om alle instanties van D te veranderen: in de bevelen hierboven met de correcte stationsletter.

 

9 . Verwijder de schijf of de flitsaandrijving en begin dan uw computer opnieuw.

U kunt het Opdrachtpromptvenster sluiten en Nieuw begin klikken maar het is ook o.k. in deze situatie om het gebruiken van het nieuwe beginknoop van uw computer opnieuw te beginnen.


10 . Zodra het Windows 7-login scherm verschijnt, bepaal de plaats van het kleine pictogram op de onderst-linkerzijde van het scherm dat als een pastei met een vierkant rond het kijkt. Klik het!

Uiteinde: Als het uw normaal Windows 7-login scherm niet verscheen, controleer om te zien dat u de schijf of de flitsaandrijving verwijderde u in Stap 1 opnam. Uw computer kan blijven van dit apparaat in plaats van uw harde aandrijving initialiseren als u het niet verwijdert.


11. Nu Opdrachtprompt is open, uitvoert het netto gebruikersbevel zoals getoond, vervangend myusername met wat uw gebruikersnaam andmypassword is met het nieuwe wachtwoord u zou willen gebruiken:
netto gebruiker myusername mypassword
Zo, bijvoorbeeld, zou ik iets in die aard doen:
netto gebruiker Tim 1lov3blueberrie$
Uiteinde: Als uw gebruikersbenaming ruimten heeft, gezette dubbele citaten rond het wanneer het uitvoeren van netto gebruiker, zoals in netto gebruiker „Tim-Visser“ 1lov3blueberrie$.


12 . Sluit het Opdrachtpromptvenster.


13 . Login met uw nieuw wachtwoord!


14 . Creeer een Windows 7-Wachtwoord opnieuw instellenschijf! Dit is de Microsoft-Goedgekeurde, pro-actieve stap u lang geleden zou moeten gedaan hebben. Allen u wenst is een lege flitsaandrijving of een diskette en u zult nooit zich over opnieuw het vergeten van uw Windows 7-wachtwoord moeten ongerust maken.


15 . Terwijl vereist niet, zou het waarschijnlijk wijs zijn om de houwer ongedaan te maken die dit werk maakt. Als u niet, zult u geen toegang tot toegankelijkheidsfuncties van het Windows 7-login scherm hebben.

Om de veranderingen om te keren u hebt gemaakt, herhaal Stappen 1 hierboven door 7. Wanneer u toegang opnieuw tot Opdrachtprompt hebt, voer het volgende uit:
exemplaar D: utilman.exe D: windowssystem32utilman.exe
Bevestig beschrijf en dan uw computer opnieuw begin.

Belangrijk: Het ongedaan maken van deze houwer zal geen invloed op uw nieuw wachtwoord hebben. Welk wachtwoord ook u in Stap 11 plaatst nog geldig is.

 

Uiteinden en Meer Informatie

Het hebben van probleem die terugstellen uw Windows 7-wachtwoord? Zie Meer Hulp voor informatie over het contacteren van me op sociale netwerken of via e-mail, postend op technologie-steunforums, en meer krijgen.

 

Minimumhardwareeisen ten aanzien van Windows 7

 

Component Besturingssysteemarchitectuur
met 32 bits 64 bits
Bewerker 1 GHz ia-32 bewerker 1 GHz x86-64 bewerker
Geheugen (RAM) 1 GB 2 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0
Vrije harde aandrijvingsruimte 16 GB 20 GB
Optische aandrijving Aandrijving dvd-ROM[99] (slechts om van media te installeren dvd-ROM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken:

 

Windows XP-Wijze (Professioneel, Uiteindelijk en Onderneming): Vereist extra 1 GB van RAM en extra 15 GB van beschikbare vasteschijfruimte. De eis ten aanzien van een bewerker geschikt voor hardwarevirtualisatie is opgeheven.
Inbegrepen in Home Premium, Professioneel, Uiteindelijk Windows Media Center (en Onderneming), vereist een TV-tuner om TV te ontvangen en te registreren.

Uw grafiekkaart moet DirectX 9 steunen als u van plan bent om Aero te gebruiken. Ook, als u bij het installeren van Venster 7 gebruikend DVD-media van plan bent, zal uw optische aandrijving DVD-schijven moeten steunen.

 

Originele Winst 7 Sp1 van de Home Premiumproductcode OEM 1 Zeer belangrijke de Codevergunning van DVD1 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons