Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Update Windows 7

32/ de Verbetering met 64 bits Windows 7 Professioneel SP1 komt met Schijf en de Engelse Activering van COA

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

32/ de Verbetering met 64 bits Windows 7 Professioneel SP1 komt met Schijf en de Engelse Activering van COA

32/ 64 Bit Upgrade Windows 7 Professional SP1 Comes With Disk And COA English Activation
32/ 64 Bit Upgrade Windows 7 Professional SP1 Comes With Disk And COA English Activation 32/ 64 Bit Upgrade Windows 7 Professional SP1 Comes With Disk And COA English Activation

Grote Afbeelding :  32/ de Verbetering met 64 bits Windows 7 Professioneel SP1 komt met Schijf en de Engelse Activering van COA Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Singapore/anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Windows 7 pro OEM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: In 48 uren na bevestigde betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Het systeem: Vensters Pro verpakking: OEM doos
Prijs: Reasonable Versie: Englsih
MOQ: Geen Activering: online
Hoog licht:

vensters 7 professionele volledige kleinhandels

,

vensters 7 kleinhandelsvergunning

Windows 7-de Professional 32/SP1 met 64 bits komt met Schijf en de Engelse Activering van COA

 

Ontvangst:

 

Kritieke ontvangst

 

Windows 7 ontving kritieke toejuiching, met critici die van de verhoogde bruikbaarheid en de functionaliteit nota nemen wanneer vergeleken bij zijn voorganger, Windows Vista. CNET gaf Windows 7-Home Premium een classificatie van 4,5 van de 5 sterren verklaren, die dat het „meer dan welk Uitzicht zou moeten geweest zijn, [en] is het is waar Microsoft moest gaan“. PC-Tijdschrift schatte het 4 van de 5 zeggend dat Windows 7 een „grote verbetering“ over Windows Vista, met minder verenigbaarheidsproblemen, een nieuw uitgerust taskbar, eenvoudiger huisvoorzien van een netwerk en een sneller opstarten is. Maximumpc gaf Windows 7 een classificatie van 9 van de 10 en riep Windows 7 een „massieve sprong voorwaarts“ in bruikbaarheid en veiligheid, en prijste nieuwe Taskbar als „met een waarde van de alleen prijs van toelating“. PC World riep Windows 7 een „waardige opvolger“ aan Windows XP en zei dat de snelheidsbenchmarks Windows 7 om lichtjes sneller toonden te zijn dan ook genoemd Windows 7 één van de Venstersvista.pc Wereld van de beste producten van het jaar. In zijn overzicht van Windows 7, zei Engadget dat Microsoft een „sterk stap voorwaarts“ met Windows 7 had genomen en dat snelheid is één van de belangrijke verkopende punten van Windows 7 – in het bijzonder voor de netbookreeksen gerapporteerd. Laptop Tijdschrift gaf Windows 7 een classificatie van 4 van de 5 sterren en zei dat Windows 7 gegevensverwerking meer intuïtief maakt, aanbood betere algemene prestaties met inbegrip van „bescheiden aan dramatische“ verhoging van levensduur batterij op laptop computers. TechRadar gaf Windows 7 een classificatie die van 5 van de 5 sterren besluiten, dat „het de veiligheid en de architecturale verbeteringen van Windows Vista met betere prestaties combineert dan XP op de hardware van vandaag kan leveren. Geen versie van Vensters is ooit perfect, maar Windows 7 werkelijk is de beste versie nog van Vensters. „The New York Times, USA Today, The Wall Street Journal, en The Telegraph gaven Windows 7 ook gunstige overzichten.

 

Sommige Uiteindelijke gebruikers van Windows Vista hebben zorgen over Windows 7-tarifering uitgedrukt en opties bevorderd. Moeten de Uiteindelijke gebruikers die van Windows Vista van Windows Vista aan Windows 7 willen bevorderen of $219,99 betalen om aan Uiteindelijk Windows 7 te bevorderen of schoon uit te voeren installeren, die hen vereist om elk van hun programma's opnieuw te installeren.

 

De veranderingen in Gebruikersaccountbeheer op Windows 7 werden gekritiseerd voor potentieel onzeker het zijn, aangezien een prestatie toelatend onbetrouwbare software om met verhoogde bevoegdheden worden gelanceerd door een vertrouwde op component te exploiteren werd ontdekt. Peter Bright van Ars Technica debatteerde dat de „manier dat Windows 7 UAC ‚verbeteringen‘ is gemaakt de ontwikkelaars van Microsoft van het moeten dat werk doen zelf volledig vrijstelt. Met Windows 7, is het één regel voor Redmond, een ander één anders voor iedereen. Van de de Vensterspit van Microsoft de ingenieur Mark Russinovich erkende het probleem, maar merkte op dat malware een systeem kan ook compromitteren wanneer de gebruikers met een herinnering akkoord gaan.

 

Verkoop

 

In Juli 2009, in slechts acht uren, overtroffen de pre-orden van Windows 7 in amazon.co.uk de vraag die Windows Vista in zijn eerste 17 weken had gehad. Het werd de hoog-een brutowinst heeft van pre-orde in de geschiedenis van Amazonië, die verkoop van de vorige recordhouder, het zevende Harry Potter-boek overtreffen. Na 36 uren, versies met 64 bits van de Professionele en Uiteindelijke die uitgaven van Windows 7 in Japan.Two-weken na zijn versie worden uitgever*kopt had zijn marktaandeel dat van Snow Leopard overtroffen, eerder vrijgegeven twee maanden als meest recente update aan het besturingssysteem van MAC OS X van Apple. Volgens Net Applications, bereikte Windows 7 een marktaandeel van 4% in minder dan drie weken; in vergelijking, nam het Windows Vista zeven maanden om hetzelfde teken te bereiken. Vanaf Februari 2014, heeft Windows 7 een marktaandeel van 47,49% volgens Net Applications; in vergelijking, had Windows XP een marktaandeel van 29,23%.

 

Op 4 Maart, 2010, kondigde Microsoft aan dat het meer dan 90 miljoen Windows 7-vergunningen had verkocht. Tegen 23 April, 2010, had Windows 7 meer dan 100 miljoen exemplaren in zes maanden verkocht, die tot het het snel-verkoopt besturingssysteem van Microsoft maakten. Vanaf 23 Juni, 2010, heeft Windows 7 150 miljoen exemplaren verkocht die tot het het snelste verkopende besturingssysteem in geschiedenis met zeven exemplaren verkochten elke seconde maakten. Gebaseerd op gegevens wereldwijd die genomen=worden= in Juni 2010 van Windows Update 46% van Windows 7-PCs in werking stel de uitgave met 64 bits van Vensters 7. Volgens Stephen Baker van NPD Group in April 2010 in de Verenigde Staten werden 77% van PCs bij kleinhandels worden verkocht pre-geïnstalleerde met de uitgave met 64 bits van Windows 7 dat. Vanaf 22 Juli, 2010, had Windows 7 175 miljoen exemplaren verkocht. Op 21 Oktober, 2010, kondigde Microsoft aan dat meer dan 240 miljoen exemplaren van Windows 7 waren verkocht. Drie later maanden, op 27 Januari, 2011, Microsoft aangekondigde totale verkoop van 300 miljoen exemplaren van Windows 7. Op 12 Juli, 2011, werd de omzet geraffineerd aan meer dan 400 miljoen gebruiksrechtovereenkomsten en bedrijfsinstallaties. Vanaf 9 Juli, 2012, zijn meer dan 630 miljoen vergunningen verkocht; dit die aantal omvat vergunningen aan OEMs voor nieuwe PCs worden verkocht.

 

Antitrustzorgen

 

Zoals met andere Microsoft-besturingssystemen, wordt Windows 7 bestudeerd door de federale regelgevers van Verenigde Staten die op de verrichtingen van het bedrijf na 2001 Verenigde Staten v. Microsoft-regeling toezicht houden. Volgens ingediende statusrapporten, begon het paneel met drie leden beoordelend prototypen van het nieuwe besturingssysteem in Februari 2008. Michael Gartenberg, een analist in Jupiter Research zei dat, „[Microsoft] de uitdaging voor Windows 7 hoe zal zijn zij kan blijven eigenschappen toevoegen die de consumenten zullen willen die ook niet afoul van regelgevers.“ lopen

 

aan Europese antitrustverordeningen te voldoen, stelde Microsoft het gebruik van het „stemmings“ scherm die downloadverbindingen bevatten voor aan concurrerende Webbrowsers, waarbij de behoefte aan een versie van Vensters volledig zonder Internet Explorer wordt verwijderd, zoals eerder gepland. In antwoord op kritiek die Windows 7 E en zorgen van fabrikanten impliceert over mogelijke verwarring van de consument als een versie van Windows 7 met Internet Explorer laat na zonder Internet Explorer werd verscheept, kondigde Microsoft aan dat het de afzonderlijke versie voor Europa zou verwerpen en de standaardverbetering en de volledige pakketten wereldwijd zou verschepen.

 

Zoals met de vorige versie van Vensters, is een n-versie, die niet met Windows Media Player komt, vrijgegeven in Europa, maar slechts voor verkoop direct van Microsoft-verkoopwebsites en geselecteerd anderen.

 

Minimumhardwareeisen ten aanzien van Windows 7

 

Component Besturingssysteemarchitectuur
met 32 bits 64 bits
Bewerker 1 GHz ia-32 bewerker 1 GHz x86-64 bewerker
Geheugen (RAM) 1 GB 2 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0
Vrije harde aandrijvingsruimte 16 GB 20 GB
Optische aandrijving Aandrijving dvd-ROM[99] (slechts om van media te installeren dvd-ROM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken:

 

Windows XP-Wijze (Professioneel, Uiteindelijk en Onderneming): Vereist extra 1 GB van RAM en extra 15 GB van beschikbare vasteschijfruimte. De eis ten aanzien van een bewerker geschikt voor hardwarevirtualisatie is opgeheven.
Inbegrepen in Home Premium, Professioneel, Uiteindelijk Windows Media Center (en Onderneming), vereist een TV-tuner om TV te ontvangen en te registreren.

 

32/ de Verbetering met 64 bits Windows 7 Professioneel SP1 komt met Schijf en de Engelse Activering van COA 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons