Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Update Windows 7

OEM van Computersysteemmicrosoft update Windows 7 de Pro Kleinhandelsvergunning van Softwarewindows 7

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

OEM van Computersysteemmicrosoft update Windows 7 de Pro Kleinhandelsvergunning van Softwarewindows 7

Computer System Microsoft Update Windows 7 Pro OEM Software Windows 7 Retail License
Computer System Microsoft Update Windows 7 Pro OEM Software Windows 7 Retail License Computer System Microsoft Update Windows 7 Pro OEM Software Windows 7 Retail License

Grote Afbeelding :  OEM van Computersysteemmicrosoft update Windows 7 de Pro Kleinhandelsvergunning van Softwarewindows 7 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Singapore/anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Pro kleinhandels van Windows 7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: In 48 uren na bevestigde betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Het systeem: Vensters 7 verpakking: OEM/Retail
Prijs: Low Versie: Englsih
Kwaliteit: Terug naar boven Activering: online
Hoog licht:

verbeteringsvensters 7 beroeps

,

vensters 7 professionele volledige kleinhandels

Computersysteemwinst 7 Prooem Softwarevensters 7 kleinhandelsvergunning het Engels/het Frans

 

Updates

 

Service Pack 1

 

Windows 7 Service Pack 1 (SP1) werd aangekondigd op 18 Maart, 2010. Bèta werd vrijgegeven op 12 Juli, 2010. _de definitief versie bevrijden aan de publiek op februari 22, 2011. Op het tijdstip van versie, werd het niet gemaakt verplicht. Het was beschikbaar via Windows Update, directe download, of door tot Windows 7 SP1 DVD opdracht te geven. De servicepack is op veel kleinschaliger dan die vrijgegeven voor vorige versies van Vensters, in het bijzonder Windows Vista.

 

Windows 7 Service Pack 1 voegt steun voor Geavanceerde Vectoruitbreidingen (AVX), een instructie vastgestelde uitbreiding met 256 bits voor bewerkers toe, en verbetert IKEv2 door extra identificatiegebieden zoals E-mailidentiteitskaart aan het toe te voegen. Bovendien voegt het steun voor Gevorderd Formaat 512e evenals extra Identiteitsfederation servicen toe. Windows 7 Service Pack 1 lost ook een insect met betrekking tot HDMI-audio en een andere met betrekking tot de documenten van drukxps op.

 

In Europa, werd de automatische aard van de BrowserChoice.eu-eigenschap gelaten vallen in Windows 7 Service Pack 1 in Februari 2011 en bleef afwezig 14 maanden ondanks Microsoft rapporterend dat het nog aanwezig was, later beschreven door Microsoft als „technische fout“. Dientengevolge, in Maart 2013 zuiverde de Europese Commissie Microsoft €561 miljoen om bedrijven van het verloochenen op regelingsbeloften af te schrikken.

 

Kader 5,0 van het venstersbeheer

 

Kader 5,0 van het venstersbeheer omvat updates aan Windows PowerShell, de Windows PowerShell Gewenste Configuratie (DSC), Venstersextern beheer van de Staat (WinRM), Windows Management Instrumentation (WMI). Het werd vrijgegeven op 24 Februari, 2016.

Platformupdate

 

De platformupdate voor Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1 werd vrijgegeven op 26 Februari, 2013 nadat een pre-versieversie op 5 November, 2012 was vrijgegeven. Het is ook inbegrepen met Internet Explorer 10 voor Windows 7.

 

Het omvat verhogingen aan Direct2D, DirectWrite, Direct3D, de Component (WIC), Vensters van de Venstersweergave Gevorderd Rasterization-Platform (WARP), de Manager (WAM) van de Venstersanimatie, XPS-Document API, de Videodecoder van H.264 en de decoder van JPEG XR. Nochtans is de steun voor Direct3D 11,1 beperkt als update omvat geen DXGI/WDDM 1,2 van Windows 8, makend vele verwante APIs en significante eigenschappen zoals stereoscopische kaderbuffer, eigenschapniveau 11_1 en facultatieve eigenschappen voor niveaus 10_0, 10_1 en 11_0 niet beschikbaar.

 

De update van de schijfschoonmaakbeurt

 

In Oktober 2013, werd een Tovenaar van de Schijfschoonmaakbeurt addon bevrijd die gebruikers verouderde Venstersupdates op Windows 7 SP1 laat schrappen, waarbij de grootte van de WinSxS-folder wordt verminderd. Deze update backports sommige die eigenschappen in Windows 8 worden gevonden.

 

Gemak rollup

 

In Mei 2016, gaf Microsoft een „Gemak rollup update voor Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1“ vrij, die alle die flarden bevat tussen de versie van SP1 en April 2016 worden vrijgegeven. Rollup is niet beschikbaar via Windows Update, en moet manueel worden gedownload. Dit pakket kan ook in een Windows 7-installatiebeeld worden geïntegreerd.

 

Sinds Oktober 2016, zijn alle veiligheid en betrouwbaarheidsupdates cumulatief. Als dusdanig, zijn downloaden van en installeren van updates die individuele problemen aanpakken niet meer mogelijk. Nochtans, na het installeren van Vensters, downloadt de gebruikersbehoefte slechts een handvol updates, in tegenstelling tot honderden.

 

Uitgaven:

 

Windows 7 is beschikbaar in zes verschillende uitgaven, waarvan het Home Premium, Beroeps, en Uiteindelijk bij kleinhandels in de meeste landen, en als voorgeladen software op nieuwe computers beschikbaar was. Het Home Premium en de Beroeps waren gestreefde thuis gebruikers en respectievelijk kleine ondernemingen, terwijl Uiteindelijk werden gestreefd naar enthousiasten. Elke uitgave van Windows 7 omvat alle mogelijkheden en eigenschappen van de uitgave onder het, en voegt extra die eigenschappen toe naar hun marktsegmenten worden georiënteerd; bijvoorbeeld, de Beroeps extra voorzien van een netwerk en veiligheidseigenschappen zoals Encrypting File System en de capaciteit toe voegt om zich bij een domein aan te sluiten. Uiteindelijk bevatte superset van de eigenschappen van Home Premium en Professioneel, samen met andere geavanceerde die eigenschappen naar hoofdgebruikers, zoals BitLocker-aandrijvingsencryptie worden georiënteerd; in tegenstelling tot Windows Vista, waren er geen „Uiteindelijke Supplementen“ gecreeerd toe:voegen-ONS want de exemplaren van Windows 7 Ultimate.Retail in „verbetering“ en hoog-kosten „volledige“ versievergunningen beschikbaar waren; de „verbeterings“ vergunningen vereisen een bestaande versie van Vensters om te installeren, terwijl de „volledige“ vergunningen op computers zonder bestaand besturingssysteem kunnen worden geïnstalleerd.

 

De resterende drie uitgaven waren niet beschikbaar bij kleinhandels, waarvan twee uitsluitend door OEM kanalen als voorgeladen software beschikbaar waren. De aanzetuitgave is een ont*doen-benedendieversie van Windows 7 voor goedkope apparaten dergelijke asnetbooks wordt betekend. In vergelijking met Home Premium, heeft de Aanzet de functionaliteit van verschillende media verminderd, geen gebruikers toegestaan om hun Desktopbehang of thema te veranderen, onbruikbaar maakt het „Aero-glas“ thema, heeft geen steun voor veelvoudige monitors, en kan 2GB van RAM.Home slechts richten Basis werd verkocht slechts in nieuwe markten, en werd geplaatst binnen - tussen Home Premium en de hoogste uitgave van Starter.The, is de Onderneming, functioneel gelijkaardig tot Uiteindelijk, maar is slechts verkocht throughvolume verlenen van vergunningen via de Software Assuranceprogramma van Microsoft.

 

Alle uitgaven ongeacht Aanzet steunen zowel ia-32 als x86-64-architectuur; De aanzet steunt systemen slechts met 32 bits. De kleinhandelsexemplaren van Windows 7 worden verspreid op twee DVDs: voor versie ia-32 en andere voor x86-64. OEM de exemplaren omvatten één DVD, afhankelijk van de vergunning gegeven bewerkerarchitectuur. De installatiemedia voor de versies van de consument van Windows 7 zijn identiek; de productcode en de overeenkomstige vergunning bepalen de uitgave die geïnstalleerd is. De Windows Anytime Upgradedienst kan worden gebruikt om een verbetering te kopen die de functionaliteit van een hogere uitgave, zoals het gaan van Aanzet naar Home Premium opent, en het Home Premium aan Ultimate.Most-exemplaren van Windows 7 slechts één vergunning bevatte; in bepaalde markten, werd een versie „van het Familiepak“ van Windows 7-Home Premium ook vrijgegeven voor een beperkte tijd, die verbeteringen op maximaal drie computers toestond. In bepaalde gebieden, werden de exemplaren van Windows 7 slechts binnen verkocht, en konden slechts in een aangewezen gebied worden geactiveerd.

 

Minimumhardwareeisen ten aanzien van Windows 7

 

Component Besturingssysteemarchitectuur
met 32 bits 64 bits
Bewerker 1 GHz ia-32 bewerker 1 GHz x86-64 bewerker
Geheugen (RAM) 1 GB 2 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0
Vrije harde aandrijvingsruimte 16 GB 20 GB
Optische aandrijving Aandrijving dvd-ROM[99] (slechts om van media te installeren dvd-ROM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken:

 

Windows XP-Wijze (Professioneel, Uiteindelijk en Onderneming): Vereist extra 1 GB van RAM en extra 15 GB van beschikbare vasteschijfruimte. De eis ten aanzien van een bewerker geschikt voor hardwarevirtualisatie is opgeheven.
Inbegrepen in Home Premium, Professioneel, Uiteindelijk Windows Media Center (en Onderneming), vereist een TV-tuner om TV te ontvangen en te registreren.

 

OEM van Computersysteemmicrosoft update Windows 7 de Pro Kleinhandelsvergunning van Softwarewindows 7 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons