Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Update Windows 7

Engelse Versie Microsoft Updates voor Professionele Kleinhandels de Doosactivering van Windows 7 online

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Engelse Versie Microsoft Updates voor Professionele Kleinhandels de Doosactivering van Windows 7 online

English Version Microsoft Updates For Windows 7 Professional Retail Box Activation Online
English Version Microsoft Updates For Windows 7 Professional Retail Box Activation Online English Version Microsoft Updates For Windows 7 Professional Retail Box Activation Online

Grote Afbeelding :  Engelse Versie Microsoft Updates voor Professionele Kleinhandels de Doosactivering van Windows 7 online Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Singapore/anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Pro kleinhandels van Windows 7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: In 48 uren na bevestigde betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Taal: Het Engels/het Frans kleur: Blauwe doos
Vrije Verbetering: Mogelijk Versie: Retail/OEM
Kwaliteit: goede Activering: online
Hoog licht:

verbeteringsvensters 7 beroeps

,

vensters 7 kleinhandelsvergunning

De Engelse Activering van de Software Professionele Retailbox van Versiewindows 7 online

 

Bewerkergrenzen

 

De Beroeps en omhoog de steun van Windows 7 tot 2 fysieke bewerkers (cpu-contactdozen), terwijl Windows 7-de Aanzet, Huis Basis, en de steun slechts 1.Physical bewerkers van Home Premiumuitgaven met of veelvoudige kernen, of hyper-inpast, of allebei, meer dan één logische bewerker per fysieke bewerker uitvoert. De x86-uitgaven van Windows 7 steunen tot 32 logische bewerkers; x64 de uitgaven steunen tot 256 (4 x 64).

 

In Januari 2016, kondigde Microsoft aan dat het niet meer Venstersplatforms ouder dan Vensters 10 op apparaten met bewerkers efficiënt Juli 17, 2017 zou steunen, en om het even welke nieuwe Intel-Compatibele microarchitectures van Intel de „Skylake“ (met inbegrip van het Meer van Kaby van Intel en de Rand van Bristol van AMD) efficiënt onmiddellijk op hun versie. Na 17 Juli, 2017, moesten de apparaten die Windows 7 in werking stellen op Skylake Cpu de „kritiekste“ updates voor Windows 7 slechts ontvangen, en slechts als zij zijn beoordeeld om de betrouwbaarheid van Windows 7 op oudere hardware niet te beïnvloeden. Microsoft verklaarde dat wegens de leeftijd van het platform, het voor deze nieuwere hardware, ingebouwde programmatuur „zou uitdagen“, en de apparaatstuurprogrammacombinaties onder Windows 7, vooral voor systeem-op-spaander systemen, dit behoorlijk om in werking te stellen niet het steunstatuut van andere systemen zullen beïnvloeden, die veiligheidsupdates tot het eind van Uitgebreide ondersteuning zullen blijven ontvangen. Voor ondernemingsklanten, gaf Microsoft een lijst van op skylake-Gebaseerde die apparaten uit voor Windows 7 en 8,1 naast Vensters 10 „worden verklaard“, hen bij het migreren aan nieuwere hardware te helpen die uiteindelijk aan 10 kan worden bevorderd zodra zij aan overgang klaar zijn. Microsoft en hun hardwarepartners zullen het speciale testen en steun voor deze apparaten op 7 en 8,1 tot het eind van Juli 2017 van steun verlenen.

 

Op 18 Maart, 2016, in antwoord op kritiek over de beweging, hoofdzakelijk van ondernemingsklanten, Microsoft aangekondigde revisies aan het steunbeleid dat, dat de scheiding voor steun en onkritische updates ruilt in 17 Juli, 2018 verklaart en dat Skylake-de gebruikers alle kritieke veiligheidsupdates voor Windows 7 en 8,1 door het eind van Uitgebreide ondersteuning zouden ontvangen.

reeks.

 

Uitgaven:

 

Windows 7 is beschikbaar in zes verschillende uitgaven, waarvan het Home Premium, Beroeps, en Uiteindelijk bij kleinhandels in de meeste landen, en als voorgeladen software op nieuwe computers beschikbaar was. Het Home Premium en de Beroeps waren gestreefde thuis gebruikers en respectievelijk kleine ondernemingen, terwijl Uiteindelijk werden gestreefd naar enthousiasten. Elke uitgave van Windows 7 omvat alle mogelijkheden en eigenschappen van de uitgave onder het, en voegt extra die eigenschappen toe naar hun marktsegmenten worden georiënteerd; bijvoorbeeld, de Beroeps extra voorzien van een netwerk en veiligheidseigenschappen zoals Encrypting File System en de capaciteit toe voegt om zich bij een domein aan te sluiten. Uiteindelijk bevatte superset van de eigenschappen van Home Premium en Professioneel, samen met andere geavanceerde die eigenschappen naar hoofdgebruikers, zoals BitLocker-aandrijvingsencryptie worden georiënteerd; in tegenstelling tot Windows Vista, waren er geen „Uiteindelijke Supplementen“ gecreeerd toe:voegen-ONS want de exemplaren van Windows 7 Ultimate.Retail in „verbetering“ en hoog-kosten „volledige“ versievergunningen beschikbaar waren; de „verbeterings“ vergunningen vereisen een bestaande versie van Vensters om te installeren, terwijl de „volledige“ vergunningen op computers zonder bestaand besturingssysteem kunnen worden geïnstalleerd.

 

De resterende drie uitgaven waren niet beschikbaar bij kleinhandels, waarvan twee uitsluitend door OEM kanalen als voorgeladen software beschikbaar waren. De aanzetuitgave is een ont*doen-benedendieversie van Windows 7 voor goedkope apparaten dergelijke asnetbooks wordt betekend. In vergelijking met Home Premium, heeft de Aanzet de functionaliteit van verschillende media verminderd, geen gebruikers toegestaan om hun Desktopbehang of thema te veranderen, onbruikbaar maakt het „Aero-glas“ thema, heeft geen steun voor veelvoudige monitors, en kan 2GB van RAM.Home slechts richten Basis werd verkocht slechts in nieuwe markten, en werd geplaatst binnen - tussen Home Premium en de hoogste uitgave van Starter.The, is de Onderneming, functioneel gelijkaardig tot Uiteindelijk, maar is slechts verkocht throughvolume verlenen van vergunningen via de Software Assuranceprogramma van Microsoft.

 

Alle uitgaven ongeacht Aanzet steunen zowel ia-32 als x86-64-architectuur; De aanzet steunt systemen slechts met 32 bits. De kleinhandelsexemplaren van Windows 7 worden verspreid op twee DVDs: voor versie ia-32 en andere voor x86-64. OEM de exemplaren omvatten één DVD, afhankelijk van de vergunning gegeven bewerkerarchitectuur. De installatiemedia voor de versies van de consument van Windows 7 zijn identiek; de productcode en de overeenkomstige vergunning bepalen de uitgave die geïnstalleerd is. De Windows Anytime Upgradedienst kan worden gebruikt om een verbetering te kopen die de functionaliteit van een hogere uitgave, zoals het gaan van Aanzet naar Home Premium opent, en het Home Premium aan Ultimate.Most-exemplaren van Windows 7 slechts één vergunning bevatte; in bepaalde markten, werd een versie „van het Familiepak“ van Windows 7-Home Premium ook vrijgegeven voor een beperkte tijd, die verbeteringen op maximaal drie computers toestond. In bepaalde gebieden, werden de exemplaren van Windows 7 slechts binnen verkocht, en konden slechts in een aangewezen gebied worden geactiveerd.

 

Minimumhardwareeisen ten aanzien van Windows 7

 

Component Besturingssysteemarchitectuur
met 32 bits 64 bits
Bewerker 1 GHz ia-32 bewerker 1 GHz x86-64 bewerker
Geheugen (RAM) 1 GB 2 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0
Vrije harde aandrijvingsruimte 16 GB 20 GB
Optische aandrijving Aandrijving dvd-ROM[99] (slechts om van media te installeren dvd-ROM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken:

 

Windows XP-Wijze (Professioneel, Uiteindelijk en Onderneming): Vereist extra 1 GB van RAM en extra 15 GB van beschikbare vasteschijfruimte. De eis ten aanzien van een bewerker geschikt voor hardwarevirtualisatie is opgeheven.
Inbegrepen in Home Premium, Professioneel, Uiteindelijk Windows Media Center (en Onderneming), vereist een TV-tuner om TV te ontvangen en te registreren.

 

Engelse Versie Microsoft Updates voor Professionele Kleinhandels de Doosactivering van Windows 7 online 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons