Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

1.5GHz AIP van de Codemac van de bewerker4.5gb Engelse Adobe Acrobaat Pro 2020 Online

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

1.5GHz AIP van de Codemac van de bewerker4.5gb Engelse Adobe Acrobaat Pro 2020 Online

1.5GHz Processor 4.5GB English Adobe Acrobat Pro 2020 Online Code Mac AIP
1.5GHz Processor 4.5GB English Adobe Acrobat Pro 2020 Online Code Mac AIP 1.5GHz Processor 4.5GB English Adobe Acrobat Pro 2020 Online Code Mac AIP

Grote Afbeelding :  1.5GHz AIP van de Codemac van de bewerker4.5gb Engelse Adobe Acrobaat Pro 2020 Online Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Adobe-Acrobaat Pro 2020
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kleinhandelsdoos
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Adobe-Acrobaat Pro 2020 harde schijfruimte: 4.5GB
Taal: Engels Media: Downloaden
Bewerker: 1.5GHz of sneller Versie: Commercieel
Hoog licht:

4.5GB Engelse Adobe-Acrobaat Pro

,

1.5GHz de Acrobaat van bewerkeradobe Pro

,

AIP Adobe Acrobaatsoftware

Perfecte het werk Adobe Acrobaat Pro 2020 Online Code Mac Commercial Download Link

 

Adobe-Acrobaat Pro 2020

 

Productiever en georganiseerd ben. Adobe-de Acrobaat Pro 2020 levert de hulpmiddelen u, PDF-documenten creëren, uitgeven, vullen ondertekenen en moet beschermen. Zet snel documenten in PDF van Vensters en MacOs om. Verander document documenten in editable PDFs. En leid al uw PDF-dossiers van de gecentraliseerde Huismening.

 

Nieuw in Adobe-Acrobaat Pro 2020

 

Nieuwe Huismening
Acrobaat Pro en Standaard

De nieuwe Huismening helpt u georganiseerd en productief blijven - het is één enkele plaats voor u om zich te organiseren, te leiden, en onderzoek naar al uw PDFs.

De recente Dossiers maken van een lijst: Toont uw recente die dossiers voor het bekijken van uw computer, de opslag van de Documentwolk, of derdeopslag worden geopend zoals OneDrive, Dropbox, Vakje, en SharePoint.
Geadviseerde hulpmiddelen: De hulp u hoogste Acrobaathulpmiddelen zoals Edit PDF ontdekt, leidt tot PDF, combineert PDFs, en meer.
Zoekvak: Laat u al uw dossiers van de Documentwolk en verzonden of ontvangen dossiers naar het bekijken, het herzien, of het ondertekenen zoeken.
Contextruit: De hulp u voert acties betreffende dossiers over al Huismening met van de context afhankelijke menu's, en controleert de status van deelnemers en geschiedenis van activiteiten gedeelde documenten.

 

 

Weergeven MIP-Beschermde PDFs in Adobe-Acrobaat Pro 2020 en Lezer 2020
Acrobaat Pro en Standaard

Nu kunt u Adobe-Acrobaat 2020 en Acrobat Reader gebruiken 2020 Vensters en MAC-Bureaubladtoepassingen die dossiers te openen de oplossingen met van MIP (Microsoft-Informatiebescherming) worden beschermd met inbegrip van Azure Information Protection (AIP) en Informatiebescherming gebruikend Office 365.

De acrobaat 2020 en Acrobat Reader 2020 auto-ontdekken een MIP-Beschermd dossier en herinneringen u om het overeenkomstige plug-in van de insteekdownloadpagina te downloaden. Zodra u downloadt en het plug-in installeert, de beschermde dossiers open als een andere PDF in Acrobaat of Lezer.

 

Looppasoptisch lezen op afgetaste documenten met levende teksten
Acrobaat Pro en Standaard

Met Adobe-Acrobaat Pro 2020, kuntuoptisch lezenopeenafgetastePDFin werking stellendiebeeldenmetlevendetekstenophenbevat.

1. Open afgetaste PDF in Adobe-Acrobaat Pro 2020.

2. Ga naar Hulpmiddelen > verbeteren Aftasten > Herkenbare Tekst > in Dit Dossier.

3. Klik Montages in de toolbar. Het Recognize Tekstdialoogvenster wordt getoond.

4. In de Outputvervolgkeuzelijst, kies Searchable (nauwkeurig) Beeld of Searchable Beeld en klik O.K.

5. Klik erkennen Tekst in de toolbar.

 

Preflight verhogingen en PDF/UA-bevestiging in preflight
Acrobaat Pro slechts eigenschap

Preflight Bibliotheken: Preflight Profielen, Fixups, en de Controles worden nu goed georganiseerd in Bibliotheken.
Preflight Variabelen: De variabelen staan u toe om Profielen, Controles, en Fixups dynamisch aan te passen wanneer zij worden toegepast. De variabelen kunnen worden gebruikt wanneer het uitgeven van Profielen, Controles, of Fixups waar de oranje driehoek verschijnt. Het is ook mogelijk aan filter voor het bestaan bezwaar heeft gebruikend Variabelen.
Preflight steunt de nieuwe de Werkgroepspecificatie 2015 van Gent PDF: De nieuwe GWG-specificaties zijn gebaseerd op pdf/x-4, en van de steun inheemse transparantie evenals media neutrale RGB werkschema's.
PDF/UA bevestiging in Preflight: Preflight maakt het mogelijk nu om gemeenschappelijke toegankelijkheidsproblemen te bevestigen en tegen de internationale norm voor Universele Toegankelijkheid PDF/UA te bevestigen.

 

Eigenschappen voor Adobe-Acrobaat Pro 2020:

 

  Productiever en georganiseerd ben. Adobe-de Acrobaat Pro 2020 levert de hulpmiddelen u, PDF-documenten creëren, uitgeven, vullen ondertekenen en moet beschermen. Zet snel documenten in PDF van Vensters en MacOs om. Verander document documenten in editable PDFs. En leid al uw PDF-dossiers van de gecentraliseerde Huismening.
  Creeer PDFs van Vensters en MacOs - en snel betrouwbaar omzetten documenten in norm-volgzame PDFs van Vensters en MacOs.
De uitvoer PDFs naar Microsoft Office 365 formaten - zet PDFs in Word, Excel, of PowerPoint-formaten om terwijl het bewaren van doopvonten, het formatteren, en lay-outs.
Verbeter toegankelijkheid - haal voordeel uit intuïtieve toegankelijkheidsfuncties en werkschema's om het voor gehandicapte mensen gemakkelijker te maken om de documenten en de vormen van PDF met of zonder de hulp van assistive technologiesoftware en apparaten te gebruiken.
  Beheer al uw werk van één plaats - organiseer, leid, en zoek al uw PDFs van de gecentraliseerde Huismening.
  Creeer interactieve PDFs - voeg video, geluid, en interactieve inhoud toe om uw PDFs in het in dienst nemen ervaringen om te zetten.
Eigenschap Pas uw die hulpmiddelen aan - het Verblijf met kleurenaanpassing wordt georganiseerd van Vulling & Tekenhulpmiddelen zoals Add Tekst, voegt Controleteken, en Teken toe.
  De open Microsoft-dossiers van de Informatiebescherming (MIP) - de Acrobaat 2020 van Gebruiksadobe aan open die dossiers met Microsoft-de oplossingen van de Informatiebescherming worden beschermd.
  Geef afgetaste documenten uit - In werking gesteld optical character recognition (optisch lezen) op afgetaste document documenten om hen in editable PDFs te veranderen.
Vergelijk gemakkelijk dossiers - vergelijk twee versies van een PDF gebruikend een gemakkelijk-aan-aftasten voortvloeit samenvatting om snel te zien wat wordt veranderd.
  Het werk met Dropbox, Vakje, en OneDrive - Toegang, geeft, en slaat dossiers in uw Dropbox, Vakje, of rekening van Microsoft uit op OneDrive terwijl het werken in Acrobaat Pro 2020.
  Bereid PDFs voor de druk van uitstekende kwaliteit voor - Gebruiks preflight bibliotheken om aangepaste reeksen profielen, controles, en correcties te krijgen.
  Schrap gevoelige informatie - vind en doe tekst, permanent beelden, of zelfs meta-gegevens met gemakkelijk te gebruiken redaction hulpmiddelen van de hand.

 

 

 

1.5GHz AIP van de Codemac van de bewerker4.5gb Engelse Adobe Acrobaat Pro 2020 Online 0

 

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons