Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

2GB RAM Adobe Photoshop Cs 6 de Premie 1080x500 van het Softwareweb voor MAC

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

2GB RAM Adobe Photoshop Cs 6 de Premie 1080x500 van het Softwareweb voor MAC

2GB RAM Adobe Photoshop Cs6 Software Web Premium 1080x500 For Mac
2GB RAM Adobe Photoshop Cs6 Software Web Premium 1080x500 For Mac 2GB RAM Adobe Photoshop Cs6 Software Web Premium 1080x500 For Mac

Grote Afbeelding :  2GB RAM Adobe Photoshop Cs 6 de Premie 1080x500 van het Softwareweb voor MAC Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: De Premie van het het Ontwerpweb van Adobe CS6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kleinhandelsdoos
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: Online Media: installatieverbinding
Taal: Engels Versietype: Volledige Versiesoftware
Productnaam: De Premie van het het Ontwerpweb van Adobe CS6 RAM: 2gb
Hoog licht:

2GB RAM Adobe Photoshop Cs 6 Software

,

De Premie van het de Softwareweb van Adobe Photoshop Cs6

,

1080x500 Adobe Creative Suite CS6

De Premie van het het Ontwerpweb van Adobe Creative Suite CS6 voor de kleinhandelsversie van Mac Full

 

Producteninformatie voor de Premie van het het Ontwerpweb van Adobe CS6:

 

Adobe Creative Suite 6 Ontwerp & Webpremie voor Vensters verstrekt een volledige reeks professionele hulpmiddelen voor grafisch ontwerp, website & toepassingsontwikkeling, pagina-indeling, en beeld het uitgeven – en voor het publiceren van creatieve inhoud aan mobiele apparaten, het Web, de druk, en de tabletten. De Ontwerp & Webpremiereeks bestaat uit verscheidene industrie-standaardsoftwareprogramma's die essentieel zijn om ontwerpers en digitale uitgeversberoeps te drukken: Photoshop CS6, InDesign CS6, Illustrator CS6, Flash Professional CS6, Vuurwerk CS6, Dreamweaver CS6, Acrobaat X Pro, Brug CS6 en Media Codeur CS6.

De CS6-versies van Photoshop en Illustrator genieten snelheid en prestaties van verhogingen. Mercury Graphics Engine van Photoshop en Mercury Performance System van Illustrator laten uw computer toe met 64 bits om volledig systeem RAM te richten om weergave en verwerkingstaken te verzenden en dat vertraagde eens uw werkschema. Met die extra verwerkingscapaciteit, kunt u van de uitgebreide mogelijkheden van alle programma's genieten. Photoshop CS6, bijvoorbeeld, biedt een contact-Bewust Flard aan dat u toestaat om een steekproefgebied te kiezen dat als basis voor een flard dient. De illustrator laat u toe om roosterbeelden in editable, scalable vectoren om te zetten – de het brood en boter van het programma.

Aangezien de definitie van „het publiceren " zich uitbreidt, zo doe ook de functies van Adobe InDesign. Zelfs vóór de CS6-versie, had het programma reeds het publiceren interactieve pagina-indelingen aan iPads en andere tabletten, e-booklezers, en andere digitale apparaten omhelst. U kunt verscheidene verschillende lay-outs tot stand brengen om verschillende vertoningsdimensies te dienen, en hen allen te bewaren binnen één enkel dossier. De vloeibare Lay-out resizes automatisch uw die lay-out bij het paginaformaat wordt gebaseerd.

Voor website en toepassingsverwezenlijking, laat Dreamweaver CS6 u, HTML5/CSS3 websites en de toepassingen van verschillende media ontwerpen ontwikkelen en handhaven. U kunt inheemse mobiele toepassingen voor Android en iOS ook bouwen gebruikend geïntegreerd mobiel kader. Flash Professional CS6 steunt bijgewerkt Flash Player en runtimes van Adobe AIR, en u kunt inhoud ook uitvoeren authored in Flash Professional aan HTML. Het vuurwerk kenmerkt een nieuw CSS Eigenschappen paneel om u proper te laten CSS elementen en waarden halen.

Creative Suite 6 Ontwerpnorm dient het ontwerp en de uitgeversberoeps de waarvan eisen zo snel zoals technologievooruitgang groeien. Photoshop CS6, bijvoorbeeld, biedt nu fundamentele video het uitgeven functies met overgangen en gevolgen aan. Aangezien de vereiste taken van uw beroep over van andere professionele koninkrijken kruipen, blijft Adobe de interface en het werkschema van Photoshop, Illustrator, en InDesign raffineren. Uw baan zou om het even welke eenvoudiger, maar Adobe Creative Suite niet kunnen krijgen 6 Ontwerp Standaardhulp u tempo met uitgebreide functies, betere prestaties, en gestroomlijnd werkschema houdt.

De Adobe-vergunningsovereenkomst geeft u het recht om deze software op 1 Desktop en 1 notitieboekjecomputer met hetzelfde besturingssysteem te installeren en te activeren, zolang u slechts een voor een gebruikt.

 

Van het het Ontwerpweb van Adobe CS6 de Premiebril:

 

  Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 bewerker
  Microsoft Windows XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1
  2 GB van RAM (geadviseerde 3 GB) voor met 32 bits; 2 GB van RAM (geadviseerde 8 GB) voor met 64 bits
  11 GB van beschikbare vasteschijfruimte voor installatie; extra die beschikbare ruimte tijdens installatie wordt vereist (kan niet op verwijderbare flitsopslagapparaten installeren)
De minimumpremie van het het Ontwerpweb van Adobe CS6 van Systeemvereisten vertoning 1280 x 800 (1280 x 1024 geadviseerd) met kleur met 16 bits en 512 MB van VRAM
  OpenGL 2,0 geschikt systeem
  Aandrijving dvd-ROM compatibel met dubbel-laag DVDs
  Adobe Flash Player 10 software wordt vereist om SWF-dossiers uit te voeren dat
Deze software zal niet zonder activering werken. De breedbandinternetverbinding en de registratie worden vereist voor softwareactivering, bevestiging van abonnementen, en toegang tot de online diensten.
  De telefoonactivering is niet beschikbaar.

 

2GB RAM Adobe Photoshop Cs 6 de Premie 1080x500 van het Softwareweb voor MAC 0

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons