Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

1GB van de de Softwarereeks van RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite de Vensters 1024x768

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

1GB van de de Softwarereeks van RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite de Vensters 1024x768

1GB RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite Software Suite Windows 1024x768
1GB RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite Software Suite Windows 1024x768 1GB RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite Software Suite Windows 1024x768

Grote Afbeelding :  1GB van de de Softwarereeks van RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite de Vensters 1024x768 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Het Ontwerpnorm van Adobe CS6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kleinhandelsdoos
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: Online Media: installatieverbinding
Taal: Engels Versietype: Volledige Versiesoftware
Vertoning: 1024x768 Productnaam: Het Ontwerpnorm van Adobe CS6
Hoog licht:

Zeer belangrijke Vergunning Adobe CS6 Creative Suite

,

1GB RAM Adobe CS6 Creative Suite

,

1024x768 Adobe Creative Suite 6 Ontwerp

Zeer belangrijke Vergunning Adobe CS6 Creative Suite 6 de Reeksvensters van de Ontwerp Standaardsoftware

 

Producteninformatie voor het Ontwerpnorm van Adobe CS6:

 

Adobe Creative Suite 6 Ontwerp Standaardsoftware combineert industrie-standaardhulpmiddelen voor professioneel drukontwerp en het digitale publiceren. Creeer opvallende beelden en grafiek bij bliksemsnelheid met innovatieve het schilderen en het trekken hulpmiddelen en dozens creatieve gevolgen in Adobe Photoshop en Illustrator. Maak de pagina's van de hoogste-kwaliteitsdruk met uitstekende typografie in Adobe InDesign op. Ook in InDesign, opbrengst hoogst levert eBooks met steun voor de recentste EPUB-normen wordt de ontworpen, en middel-rijke publicaties voor iPad en andere tabletapparaten zo gemakkelijk zoals creërend pagina's voor druk die. Bereik uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurige controle met krachtige software die routineontwerp en productietaken stroomlijnt.

 

HOOGSTE NIEUWE EIGENSCHAPPEN IN ADOBE CREATIVE SUITE 6 ONTWERPnorm

 

Retoucheren magisch in Photoshop retoucheert beelden met verbazingwekkende gemak en precisie. De flardbeelden met grotere controle die tevreden-Bewust Flard gebruiken, dat u toestaat om het tevreden-Bewuste steekproefgebied te kiezen zullen gebruiken om tot uw flard magisch te leiden.

Mercury Performance System in het Illustratorwerk blazingly snel zelfs met verwerking-intensieve gevolgen zoals onduidelijke beelden, gloed, en slagschaduwwen die gebruikten om u neer te vertragen. Heb toegang tot alle RAM dankzij op uw systeem inheemse steun met 64 bits op zowel MAC OS als Vensters.

De veelvoudige lay-outversies in één InDesign-dossier beheren efficiënt veelvoudige die lay-outs op één enkele reeks van inhoud worden gebaseerd. Gebruiks Afwisselende Lay-out om veelvoudige versies in één document tot stand te brengen. Gebruiks Vloeibare Lay-out om lay-out resizing te automatiseren gebaseerd bij het paginaformaat.

Inhoudsaaneenschakeling over InDesign-de inhoud van de documentenverbinding die in veelvoudige die InDesign-documenten lijkt zodat de veranderingen aan oudertekst worden aangebracht of de voorwerpen automatisch worden toegepast op alle verbonden kinderenvoorwerpen. Sparen tijd en vermijd ruzies wanneer het aanbrengen van de veranderingen van het laatste ogenblik.

De verbazingwekkende prestaties in Photoshop-Ervarings op:vlammen-snel interactie wanneer het uitgeven met zeer belangrijke hulpmiddelen zoals Gewas, Transformatie, maken, en Marionettenafwijking vloeibaar. Mercury Graphics Engine levert een ongekende snelheid en de ontvankelijkheid voor een vloeistof voelt aangezien u werkt.

De gemakkelijke patroonverwezenlijking in Illustrator leidt gemakkelijk foutloos tot betegelde vectorpatronen. Experiment vrij met het herhalen van patronen die kunnen op elk ogenblik worden uitgegeven.

Het video uitgeven in Photoshop geeft video in Photoshop uit om in uw digitale het publiceren projecten te omvatten. Combineer snel klemmen en distilleertoestellen gebruikend overgangen, audio, en gevolgen, zoals pan en gezoem.

De snellere ontwerptaken in Photoshop-Finessedetails snel met nieuw en reengineered hulpmiddelen. Pas typestijlen toe, gebruik vectorlagen om slagen toe te passen en gradiënten toe te voegen aan vectorvoorwerpen, douaneslagen en gestormde lijnen, snel onderzoekslagen, en meer creëren.

Het beeldspoor in Illustrator zet roosterbeelden in editable vectoren met een volledig nieuwe vindende motor om. Krijg schone lijnen, nauwkeurige montage, en betrouwbare resultaten zonder complexe controles te behandelen.

De gradiënten op slagen in Illustrator passen gradiënten op uw slagen langs de lengte, over de breedte, of binnen de slag zelf allen toe met volledige controle over gradiëntplaatsing en opaciteit.

PDF-vormen in InDesign-Gebruik InDesign om formuliervelden aan een lay-out toe te voegen. Omvat standaardelementen zoals tekstgebieden, keuzerondjes, en checkboxes, en voer de vorm als PDF-dossier voor online het publiceren uit.

Nagelnieuw Gewassenhulpmiddel in Photoshop-Gewassenbeelden snel en precies gebruikend hardware-versnelde, niet-destructieve Croptool. Manipuleer uw beelden op canvas en zie de levende aanpassingen.

De onduidelijk beeldgalerij in Photoshop leidt snel tot fotografische onduidelijk beeldgevolgen gebruikend een eenvoudige interface met op-beeldcontroles. Creeer schuine stand-verschuiving gevolgen, vertroebel alles en scherp dan één steunpunt, of varieer blurriness tussen veelvoudige focalpoints.

De betere zelfcorrectie in Photoshop verbeteren uw beelden met betere Autokrommen, Niveaus, en Helderheid/Contrastcontroles. De intelligentie van duizenden hand-retoucheerde beelden wordt ingebouwd om een beter uitgangspunt voor het maken van aanpassingen te verstrekken.

De achtergrond be*sparen op Photoshop beschermt tegen het verliezen van uw werk tijdens onverwachte sluitingen. Auto-behalve uw geeft zonder uw vooruitgang uit te onderbreken, en houden werkend terwijl het opslaan van zelfs de grootste Photoshop-dossiers op de achtergrond.

Scripted Patronen in Photoshop produceren geometrisch patroon vult gemakkelijker met nieuwe Scripted Patronen.

Dozens tijd-spaarders in Photoshop-Ervaring meer dan 50 creativiteit en productiviteitsverhogingen direct gevraagde door gebruikers.

De kleine, invloedrijkverhogingen in InDesign halen voordeel over uit dozijn verhogingen met inbegrip van pagina-specifieke PPI, gespleten venstermeningen, een onlangs gebruikte doopvontenlijst, en de blijvende opties van de tekstframemontage om u te helpen door productietaken vliegen zonder kwaliteit te compromitteren.

Verbeterde userinterface in Illustrator voert dagelijkse taken zoals het uitgeven van laagnamen en het selecteren van doopvonten in minder stappen uit. Houd de nadruk op uw kunstwerk met een regelbaar-helderheid „donkere UI.“

De integratie met andere Adobe-hulpmiddelen en de diensten genieten van integratie met Digitale het Publiceren van Adobe Reeks, Addobe Creative Cloud, en Adobe-Aanraking Appss binnen individuele componenten van Ontwerpnorm.

 

Het Ontwerp Standaardbril van Adobe CS6:

 

  Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 bewerker
  Microsoft Windows XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1
  1 GB van RAM (geadviseerde 3 GB) voor met 32 bits; 2 GB van RAM (geadviseerde 8 GB) voor met 64 bits
  8.5 GB van beschikbare vasteschijfruimte voor installatie; extra die beschikbare ruimte tijdens installatie wordt vereist (kan niet op verwijderbare flitsopslagapparaten installeren)
Minimumsysteemeisen ten aanzien van het Ontwerpnorm van Adobe CS6 1024x768 vertoning (1280 x 800 geadviseerd) met kleur met 16 bits en
256 MB van VRAM
  OpenGL 2,0 geschikt systeem
  Aandrijving dvd-ROM compatibel met dubbel-laag DVDs
  Adobe Flash Player 10 software wordt vereist om SWF-dossiers uit te voeren dat
Deze software zal niet zonder activering werken. De breedbandinternetverbinding en de registratie worden vereist voor softwareactivering, bevestiging van abonnementen, en toegang tot de online diensten.
  De telefoonactivering is niet beschikbaar.

 

1GB van de de Softwarereeks van RAM Key License Adobe CS6 Creative Suite de Vensters 1024x768 0

 

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Tel.: +8613539872669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons