Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office-Professional 2016productcode

De Professional 2016productcode SKU - 269 - 16808 van Microsoft Office van de levengarantie

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

De Professional 2016productcode SKU - 269 - 16808 van Microsoft Office van de levengarantie

Lifetime Warranty Microsoft Office Professional 2016 Product Key SKU - 269 - 16808
Lifetime Warranty Microsoft Office Professional 2016 Product Key SKU - 269 - 16808 Lifetime Warranty Microsoft Office Professional 2016 Product Key SKU - 269 - 16808

Grote Afbeelding :  De Professional 2016productcode SKU - 269 - 16808 van Microsoft Office van de levengarantie Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in SINGAPORE
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Bureau 2016 Pro

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negitiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/week
Gedetailleerde productomschrijving
Taalbeperking: Geen Media: DVD
Bewerker: 1 GHz Activering: online
RAM: 2GB Garantie: Leven
Hoog licht:

microsoft office professional plus 2016 key

,

microsoft office 2016 standard

Echte Zeer belangrijke Professionele KLEINHANDELSdoos SKU-269-16808 van Kaartmicrosoft office 2016

 

 

Office 2016 is een grote partner voor u en me. Het bevat alle eigenschappen van bureau 2013 pro, plus belangrijke bedrijfsfunctionaliteit voor encryptie, verre login, die tot virtuele machines, en meer leiden. Krijg snel opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren die materiaal, plus innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe die browser wordt gedaan te krijgen voor online actie en Cortana, de persoonlijkere digitale medewerker wordt gebouwd.
Office 2016 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo (1) laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.
Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

 

Featurea en de Diensten 

 

Heb toegang vrijwel overal tot uw documenten

Het bewaren van uw document aan OneDrive staat u toe gemakkelijk accss en geeft hen op veelvoudige apparaten van uit

vrijwel overal. Teken binnen aan Bureau uw documenten aan OneDrive automatisch om te bewaren.

 

Onderzoek Office Online

Office Online laat u tot uw die documenten toegang hebben en uitgeven op OneDrive worden opgeslagen van om het even welk apparaat met gesteunde browser. Wanneer u met anderen werkt, kunt u documenten delen en anderen laten hen uitgeven, zelfs als zij geen Office.For een lijst van gesteunde browser vist www.office.com/information hebben.

 

Vereisten

 

Vereiste Bewerker

1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2

Vereist Besturingssysteem

Windows 7 of recenter, Vensters 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012

Vereist Geheugen

1 GB RAM (met 32 bits); 2 GB RAM (met 64 bits)

Vereiste Harde schijfruimte

3.0 beschikbare de schijfruimte van GB

Vereiste Vertoning

resolutie 1024 x 768

Grafiek

De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX 10 grafiekkaart.

Multi-aanraking

Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd.

Extra Systeemvereisten

Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding.

Vereiste Microsoft-account.

 

Andere behoeften:

 

Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd.
Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding.
Vereiste Microsoft-account.

 

Wordt de Internettoegang vereist voor bureau?

 

De internettoegang wordt vereist om alle recentste versies van Bureaureeksen en alle plannen van het Bureau  365 abonnement te installeren en te activeren. Voor Bureau  365 plannen, is de Internettoegang ook nodig om uw abonnementsrekening te beheren, bijvoorbeeld Bureau te installeren op andere PCs of het facturerings opties te veranderen. De internettoegang wordt ook vereist om tot documenten toegang te hebben dat op OneDrive worden opgeslagen, tenzij u het bureaublad-app van   OneDrive installeert. U zou ook met Internet regelmatig moeten verbinden om uw versie van Bureau bijgewerkt te houden en van automatische verbeteringen te profiteren. Als u niet met Internet minstens om de 31 dagen verbindt, zullen uw toepassingen in verminderde functionaliteitwijze gaan, zo betekent het dat u uw documenten bekijken of kunt drukken, maar de documenten kunt uitgeven of geen nieuwe degenen tot stand brengen. Om uw Bureautoepassingen te reactiveren, sluit eenvoudig aan Internet opnieuw aan.


U te hoeven niet met Internet worden verbonden om de Bureautoepassingen, zoals Word, Excel, en PowerPoint te gebruiken, omdat de toepassingen op uw computer volledig geïnstalleerd zijn.

 

Gesteunde Windows-besturingssystemen:

 

Windows 7-Huis Basis, Windows 7-Huis Basisx64, Windows 7-Home Premium, Windows 7-Home Premium x64, Windows 7-Beroeps, Windows 7 Professionele x64, Windows 7-Aanzet, Windows 7-Aanzet x64, Uiteindelijk Windows 7, Windows 7 Uiteindelijke x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Prox64, Windows 8 x64, Vensters 8,1, Vensters 8,1 Onderneming, Vensters 8,1 Onderneming x64, Vensters 8,1 Pro, Vensters 8,1 Prox64, Vensters 8,1 x64bit

De Office Professional 2016 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van. De Office Professional 2016 komt met een nieuwe interface en introduceert twee nieuwe thema's.

 

De Professional 2016productcode SKU - 269 - 16808 van Microsoft Office van de levengarantie 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons