Uw beste software die partner aanbieden!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWindows Server 2012versies

Online Activering Standaardr2 x OEM van Windows Server 2012versies Doos met 64 bits 2 cpu 2 CALS VM/5

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
China Minko (HK) Technology Co.,Ltd certificaten
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Amy

Comprevensters 10, gran calidad, nueva activación Engelse línea. Muysatisfecho

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Makkelijk te gebruiken, de werken zoals verwacht. De stop in USB3-haven binnen 15 minuten alles liep. Dit werd gedaan op een onlangs geïnstalleerde harde aandrijving.

—— Vlaamse gaai

Het werkt volkomen tot dusver. Grote zaken met u zal doen.

—— Bruce

Toen ik mijn PC gebruikend USB initialiseerde, behoorlijk werkte het, en ik installeerde Vensters zonder problemen!

—— Trinh

Eenvoudig aan opstelling, Huisuitgave volstaat voor de meeste gebruikers. Komt op aardig USB 3,0 flitsaandrijving, die als u wilt kan afvegen en gebruik voor opslag.

—— Gabe

Online Activering Standaardr2 x OEM van Windows Server 2012versies Doos met 64 bits 2 cpu 2 CALS VM/5

Online Activation Standard R2 x 64bit Windows Server 2012 Versions OEM Box 2 CPU 2 VM / 5 CALS
Online Activation Standard R2 x 64bit Windows Server 2012 Versions OEM Box 2 CPU 2 VM / 5 CALS Online Activation Standard R2 x 64bit Windows Server 2012 Versions OEM Box 2 CPU 2 VM / 5 CALS

Grote Afbeelding :  Online Activering Standaardr2 x OEM van Windows Server 2012versies Doos met 64 bits 2 cpu 2 CALS VM/5 Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Cerfified
Modelnummer: venstersserver 2012

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 5000 stukken/Week
Gedetailleerde productomschrijving
Taal: Het Engels/het Frans Vergunning: echte
Toepassing: Geen gebiedslimition Pakket: OEM
Kwaliteit: 100% activering Activering: Ja
Hoog licht:

windows server 2012 r2 versions

,

windows server 2012 datacenter

Online Activering Standaardr2 x Windows Server 2012oem Doos met 64 bits 2 cpu 2 CALS VM/5

 

Details:


Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer.
Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.
Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs).
Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

 

Eigenschappen:

 

Installatieopties

In tegenstelling tot zijn voorganger, kan de Windows Server 2012 tussen „Server Core“ en „Server met een GUI“ installatieopties zonder een volledige nieuwe installatie schakelen. De Server Core – een optie met een opdrachtregelinterface slechts – is nu de geadviseerde configuratie. Er is ook een derde installatieoptie die sommige GUI-elementen zoals MMC en Serverbeheer om toestaat te lopen of, maar zonder de normale Desktop, shell programma's zoals Verkenner in gebreke te blijven.

 

Gebruikersinterface

Het Serverbeheer is herontworpen met een nadruk bij het verlichten van beheer van veelvoudige servers. Het besturingssysteem, zoals Windows 8, gebruikt het op metro-Gebaseerde gebruikersinterface tenzij geïnstalleerd in Server Corewijze. De Windows Store is beschikbaar in deze versie van Vensters maar is niet standaard geïnstalleerd. De Windows PowerShell in deze versie heeft meer dan 2300 commandlets, in vergelijking met rond 200 in Windows Server 2008 R2.

 

Taakbeheer

 

De Windows Server 2012 omvat een nieuwe versie van Vensterstaakbeheer samen met de oude versie. In de nieuwe versie zijn de lusjes standaard verborgen, tonend slechts toepassingen. In het nieuwe Processenlusje, worden de processen getoond in variërende schaduwen van geel, met donkerdere schaduwen die zwaarder middelgebruik vertegenwoordigen. Het maakt een lijst toepassings van namen en status, evenals het gebruik van cpu, van het geheugen, van de harde schijf en van het netwerk. De procesinformatie in de oudere versies wordt gevonden wordt nu verplaatst naar de nieuwe Details tabel die. Het prestatieslusje toont de grafieken van „cpu“, van het „Geheugen“, van de „Schijf“, van „WiFi“ en van „Ethernet“. Het cpu-lusje toont niet meer individuele grafieken standaard voor elke logische bewerker op het systeem, hoewel die overblijfselen een optie. Bovendien, kan het gegevens voor elke niet-uniforme knoop van (NUMA) van de geheugentoegang tonen. Wanneer het tonen van gegevens voor elke logische bewerker voor machines met meer dan 64 logische bewerkers, toont het cpu-lusje nu eenvoudige gebruikspercentages bij hitte-in kaart brengende tegels. De kleur voor deze hittekaarten is wordt gebruikt blauw, met donkerdere schaduwen die opnieuw op zwaarder gebruik wijzen dat. Het hangen van de curseur over de gegevens van om het even welke logische bewerker toont nu de NUMA-knoop van die bewerker en zijn identiteitskaart, indien van toepassing. Bovendien, is een nieuw Startlusje toegevoegd dat van starttoepassingen een lijst maakt, nochtans bestaat dit lusje niet in Windows Server 2012.The het nieuwe taakbeheer erkent wanneer een Windows Store app de „Opgeschorte“ status heeft.

 

IP-adresbeheer (IPAM)

De Windows Server 2012 heeft een rol van het IP-adresbeheer voor het ontdekken van, de controle van, de controle van, en het beheren van de IP-adresruimte op een collectief netwerk wordt gebruikt dat. IPAM wordt gebruikt voor het beheer en het toezicht op van de de Gastheerconfiguratie van Domain Name System (DNS) het Protocol (DHCP) servers andDynamic. Zowel worden IPv4 als IPv6 volledig gesteund.

 

Active Directory

 

De Windows Server 2012 heeft een aantal die veranderingen in Active Directory van de versie met Windows Server 2008 R2 wordt verscheept. De Active Directory Domain Services-installatietovenaar is vervangen door een nieuwe sectie in Serverbeheer, en een GUI is toegevoegd aan Active Directory het Kringloopbin.multiple-wachtwoordbeleid in hetzelfde domein kan worden geplaatst. Active Directory in Windows Server 2012 is zich nu bewust van om het even welke veranderingen als gevolg van virtualisatie, en de gevirtualiseerde domeincontrollers kunnen veilig worden gekloond. De verbeteringen van het domein functionele niveau aan worden Windows Server 2012 vereenvoudigd; het kan volledig in Serverbeheer worden uitgevoerd. Active Directory Federation Services wordt niet meer vereist om worden gedownload wanneer geïnstalleerd als een rol, en eisen die door Active Directory Federation Services kunnen worden gebruikt is geïntroduceerd in het Kerberos-teken. De bevelen van vensterspowershell door het Administratieve Centrum van Active Directory worden gebruikt kunnen in een „Powershell-Geschiedeniskijker die“ worden bekeken.

 

Hyper-v

De Windows Server 2012, samen met Windows 8, omvat een nieuwe versie van hyper-V, zoals die bij de Microsoft Buildgebeurtenis wordt voorgesteld. Vele nieuwe eigenschappen zijn toegevoegd aan hyper-V, met inbegrip van netwerkvirtualisatie, multi-huur, opslagresourcegroepen, dwars-gebouwconnectiviteit, en betrokken steun. Bovendien, zijn veel van de vroegere beperkingen op middelconsumptie zeer opgeheven. Elke virtuele machine in deze versie van hyper-V kan tot tot 64 virtuele bewerkers, tot 1 terabyte van geheugen, en tot 64 terabytes virtuele schijfruimte per virtuele harde schijf die (een nieuw .vhdx-formaat gebruiken) toegang hebben. Tot 1024 virtuele machines kunnen per gastheer actief zijn, en tot 8000 kunnen per failover cluster.SLAT actief zijn zijn een vereiste bewerkereigenschap voor hyper-V op Windows 8, terwijl voor Windows Server 2012 het slechts voor de supplementaire RemoteFX-rol wordt vereist.

 

ReFS

Het veerkrachtige Bestandssysteem (ReFS), „Protogon met codenaam“, is een nieuw bestandssysteem in Windows Server 2012 aanvankelijk voorgenomen voor bestandsservers die op NTFS in sommige opzichten verbetert. De belangrijke nieuwe eigenschappen van ReFS omvatten:

Betere betrouwbaarheid voor op-schijfstructuren
De bomen van het ReFSgebruik B+ voor alle op-schijfstructuren met inbegrip van meta-gegevens en dossiergegevens. De meta-gegevens en de dossiergegevens worden georganiseerd in lijsten gelijkend op een relationele database. De bestandsgrootte, het aantal dossiers in een omslag, de totale volumegrootte en het aantal omslagen in een volume worden beperkt door aantallen met 64 bits; dientengevolge steunt ReFS een maximumbestandsgrootte van 16 exabytes, een maximum van 18,4 omslagen × 1018 en een maximale hoeveelheidgrootte van 1 yottabyte (met 64 KB clusters) die grote scalability zonder praktische grenzen op dossier en omslaggrootte (de hardwarebeperkingen zijn nog van toepassing) toestaat. De beschikbare ruimte wordt geteld door hiërarchische allocator die drie afzonderlijke lijsten voor grote, middelgrote, en kleine brokken omvat. De bestandsnamen en de dossierwegen zijn beperkt elk tot een 32 KB Unicode teksttekenreeks.


Ingebouwde veerkracht
ReFS wendt aan toewijzing-op-schrijft updatestrategie voor meta-gegevens, die nieuwe brokken voor elke updatetransactie toewijst en grote IO-partijen gebruikt. Alle ReFS-meta-gegevens heeft ingebouwde controlesommen met 64 bits die onafhankelijk worden opgeslagen. De dossiergegevens kunnen een facultatieve controlesom in een afzonderlijke „integriteitsstroom“ hebben, waarbij de strategie van de dossierupdate ook toewijzing-op-schrijft uitvoert; dit wordt gecontroleerd door een nieuw „integriteits“ attribuut van toepassing op zowel dossiers als folders. Als niettemin de de dossiergegevens of meta-gegevens corrupt worden, kan het dossier worden geschrapt zonder het gehele volume offline te vergen. Als resultaat van ingebouwde veerkracht, te hoeven de beheerders om foutcontrole geen hulpmiddelen zoals CHKDSK periodiek in werking te stellen wanneer het gebruiken van ReFS.


Verenigbaarheid met het bestaan APIs en technologieën
ReFS vereist geen nieuw systeem APIs en de meeste bestandssysteemfilters blijven met de steunen van ReFS volumes.ReFS vele bestaande Vensters werken en NTFS komt zoals BitLocker-encryptie, Toegangsbeheerlijsten, USN-Dagboek, veranderingsberichten, links, koppelingspunten, koppelpunten, reparse punten, volumesnapshotten, dossier IDs voor, en oplock. ReFS integreert foutloos met Opslagruimten, een laag van de opslagvirtualisatie die gegevens het weerspiegelen en striping, evenals het delen van opslaggroepen tussen machines toestaat. De eigenschappen van de ReFSveerkracht verbeteren de weerspiegelende die eigenschap door Opslagruimten wordt verstrekt en kunnen ontdekken of om het even welke weerspiegelde exemplaren van dossiers gebruikend het achtergrondgegevens schrobben proces corrupt worden, dat periodiek alle spiegelexemplaren leest en verifieert hun controlesommen dan slechte exemplaren met goede degenen vervangt.

Sommige NTFS-eigenschappen worden niet gesteund in ReFS, met inbegrip van voorwerp IDs, korte namen, dossiercompressie, de encryptie van het dossierniveau (EFS), de transacties van gebruikersgegevens, vaste koppelingen, uitbreidden attributen, en schijfquota's. De dunne dossiers worden gesteund. De steun voor genoemde stromen wordt niet uitgevoerd in Windows 8 en Windows Server 2012, hoewel het later in Vensters 8,1 en Windows Server 2012 R2 werd toegevoegd. ReFS zelf biedt gegevens geen deduplication aan. De dynamische schijven met weerspiegeld worden of stripede volumes met weerspiegelde of gestreepte die opslaggroepen vervangen door Opslagruimten worden verstrekt. In Windows Server 2012, wordt de geautomatiseerde foutcorrectie met integriteitsstromen slechts gesteund op weerspiegelde ruimten; de automatische terugwinning op pariteitsruimten werd toegevoegd in Vensters 8,1 en Windows Server 2012 R2. De initialisering van ReFS wordt niet ook niet gesteund.

 

IIS 8,0

De Windows Server 2012 omvat versie 8.0 van Internet Information Services (IIS). De nieuwe versie bevat nieuwe eigenschappen zoals SNI, cpu-gebruikskappen voor bijzondere websites, gecentraliseerd beheer van SSL-certificaten, WebSocket-steun en betere steun voor NUMA, maar weinig andere aanzienlijke veranderingen werden aangebracht.

 

Specificaties:

 

Besturingssysteem

Microsoft Windows Server 2012 Standaard x64-beetje

Taal

Engels

Vergunningstype

Vergunning

Distributiemedia

Dvd-ROM

Vergunning Qty

2 extra bewerkers

Verlenen van vergunningen Details

64 bits

 

Scalability:

 

De Windows Server 2012 steunt de volgende maximumhardwarespecificaties. De Windows Server 2012 verbetert over zijn voorgangerwindows server 2008 R2:

 

Specificatie

Windows Server 2012

Windows Server 2008 R2

Fysieke bewerkers

64

64

Logische bewerkers
wanneer hyper-V onbruikbaar wordt gemaakt

640

256

Logische bewerkers
wanneer hyper-V wordt toegelaten

320

64

Geheugen

4 TB

2 TB

Failoverclusterknopen (in om het even welke enige cluster)

64

16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online Activering Standaardr2 x OEM van Windows Server 2012versies Doos met 64 bits 2 cpu 2 CALS VM/5 0

Contactgegevens
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Kitty

Direct Stuur uw aanvraag naar ons